Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Ntinaras said:

rufus has entered the chat

Αν το βάλεις με rufus δεν έχεις ενημερώσεις ασφαλείας,και οι επιχειρήσεις αυτό το θέλουν, μάλλον πολλά μηχανήματα θα πάνε χωματερή η σε καμία χώρα τρίτου κόσμου.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, cpc464 είπε

Αν το βάλεις με rufus δεν έχεις ενημερώσεις ασφαλείας,και οι επιχειρήσεις αυτό το θέλουν, μάλλον πολλά μηχανήματα θα πάνε χωματερή η σε καμία χώρα τρίτου κόσμου.

Windows 10 LTSC για επίσημη υποστήριξη μέχρι το 2032 για 7ης γενιάς επεξεργαστές και πίσω. Ανεπίσημα, ίσως να βρεθεί κάποιος τρόπος να πάρουν και τα απλά 10άρια αυτές τις ενημερώσεις για LTSC...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, cpc464 είπε

Πως ακριβως δεν θα εχω ενημερωσεις ασφαλειας?

Σε ο,τι pc εχω στησει κανει κανονικα windows update.

Δημοσ.
2 hours ago, Ntinaras said:

Πως ακριβως δεν θα εχω ενημερωσεις ασφαλειας?

Σε ο,τι pc εχω στησει κανει κανονικα windows update.

Σε δικό μου μη υποστηριζόμενο pc με εγκατάσταση rufus είναι ακόμα στην 22h2 , το υποστηριζόμενο pc που φτιάχτηκε για να το αντικαταστήσει εχει φτάσει στην 24h2, Ειχε γραφτεί και άρθρο σχετικά εδώ.

Ωστόσο, η Microsoft τονίζει πως αυτή η αλλαγή έρχεται με σημαντικούς περιορισμούς. Συγκεκριμένα, οι συσκευές που δεν πληρούν τις επίσημες ελάχιστες απαιτήσεις δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω του Windows Update. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να εγκαθιστούν χειροκίνητα τις ενημερώσεις και δεν θα επωφελούνται από τις αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας ή τις νέες λειτουργίες.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Σε δικό μου μη υποστηριζόμενο pc με εγκατάσταση rufus είναι ακόμα στην 22h2 , το υποστηριζόμενο pc που φτιάχτηκε για να το αντικαταστήσει εχει φτάσει στην 24h2, Ειχε γραφτεί και άρθρο σχετικά εδώ.

Ωστόσο, η Microsoft τονίζει πως αυτή η αλλαγή έρχεται με σημαντικούς περιορισμούς. Συγκεκριμένα, οι συσκευές που δεν πληρούν τις επίσημες ελάχιστες απαιτήσεις δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω του Windows Update. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να εγκαθιστούν χειροκίνητα τις ενημερώσεις και δεν θα επωφελούνται από τις αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας ή τις νέες λειτουργίες.

Παντως με το rufus μπορεις να περασεις το τελευταιο iso απο τη microsoft το οποιο περιεχει τα 11ρια σε 24h2.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...