Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ωραία φαίνονται, αλλά νομίζω εκτός μπάτζετ για τον φίλο. 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ναι εκτός μπάτζετ είναι Εγώ τα θέλω ώστε να μπορώ να πάω σε ένα εμπορικό κέντρο πχ, να καθίσω να δω ένα βίντεο για δουλειά και να ακούω χωρίς να με ενοχλούν οι εξωτερικοί ήχοι
Kostas13greece Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου καλησπερα φιλε δες για μεταχειρισμενα Sony WH-1000XM3 η Sony WH-1000XM4 ακομα και εδω στο ινσομνια θα τα βρεις περιπου 100 ευρω με ελαχιστη χρηση εννοω αυτα που καλυπτουν ολο το αυτι 1
lector Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Αν δε θες οπωσδηποτε ασυρματα, ψαξε για in ear monitors, αυτα που χρησιμοποιουν οι μουσικοι. Ειναι ψειρες οι οποιες σου "βουλωνουν" το αυτι και δεν ακους απ'εξω.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 23 hours ago, jimmy213 said: Έχω κι εγώ τα Samsung buds 2 pro, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το anc. Αλλά τα συγκεκριμένα μάλλον ξεφεύγουν από το budget σου. μια χαρα δουλευει. try it. 1 hour ago, SAVVAS_PAPADOPOULOS said: Ναι εκτός μπάτζετ είναι Εγώ τα θέλω ώστε να μπορώ να πάω σε ένα εμπορικό κέντρο πχ, να καθίσω να δω ένα βίντεο για δουλειά και να ακούω χωρίς να με ενοχλούν οι εξωτερικοί ήχοι τα fe που πηρα εγω παντως με καλυπτουν σε γηπεδο.βαζω και πολυ απαλα μουσικη και ολα μια χαρα. ή εναλλακτικα ανοιγω το anc αν δεν βαλω μουσικη. και πιανει παρα πολυ ωραια στο αυτι παροτι δεν τα μπορω τα In ear. 20 hours ago, Lucifer said: Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ earbud με NC που να κάνει καλύτερη δουλειά από over-ear ακουστικά. Εγώ έχω τα AKG K371 και όταν τα φοράω μπορείς να μπεις σπίτι, να με κλέψεις, να με δείρεις και να μαγειρέψεις και κάτι να φας και δε θα ακούσω τίποτα. Αλλά τα NC έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείς να τα κάνεις και transparent και να περνάνε οι εξωτερικοί ήχοι για λόγους επιβίωσης. Επίσης αν έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις bone conducting, ρίχτους μια ματιά. Η δικιά μου έχει πάρει κάτι αδιάβροχα και κάνει κολύμπι με αυτά, μονώνουν κι αυτά πολύ καλά και είναι κατάλληλα και για σπορ. απλα να προσθεσω κατι.αλλο πραγμα το anc με σκοπο να κοβεις τον θορυβο απεξω και αλλο πραγμα να σου κανει Passthrough τον ηχο.πχ τα buds fe εχουν και τα 2. τα buds plus δεν ειχαν anc αλλα ειχαν να κανει Passthrough τον ηχο οσο θυμαμαι για να ακους τριγυρω
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Εγώ τα θέλω ώστε να μπορώ να πάω σε ένα εμπορικό κέντρο πχ, να καθίσω να δω ένα βίντεο για δουλειά και να ακούω χωρίς να με ενοχλούν οι εξωτερικοί ήχοι Εχω τα huawei sport am61 με ANC. Παιζω μπιλιαρδο με αυτα,για να συγκεντρωνομαι καλυτερα. Δεν απομονωνει εντελως,δλδ αν παιζουν παιδια διπλα σου θα τα ακους λιγο,αλλα απομονωνει μουσικη,ειδικα τα μπασα.
panteloss10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Έχω τα jbl live pro 2. Τα είχα βρει σε μια προσφορά γύρω στα 70 ευρω. Για τα λεφτά αυτά είναι πολύ καλά, καθώς είναι ελαφριά και δεν έχουν το bulkiness των over ear. Το ANC δουλεύει καλά, βέβαια πρέπει να έχεις και το ανάλογο expectation, με τα in ear δεν πρόκειται να σου μονώσει το θόρυβο τέλεια. Στον ήχο τους, για εμένα, έχουν λίγο τσιμπημένο το μπάσο, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό. Ένα μικρό note για το ANC. Το ANC θα δουλέψει άψογα, σε συνθήκες που οι εξωτερικοί ήχοι είναι επαναλαμβανόμενοι (εκεί θα δεις την τρομερή διαφορά) όπως σε αεροπλάνα, τρένα, μετρό κτλ. Ομιλίες και τυχαίοι ήχοι θα ακούγονται πάρα πολύ αχνά, σε επίπεδο που λογικά καλύπτονται από το βίντεο/μουσική που παίζεις.
The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Νομίζω καλύτερα με in ear με noise cancelling. Εγώ έχω τα Samsung Galaxy Buds FE. Οταν μιλάω στο τηλέφωνο συνήθως χρησιμοποιώ μόνο το ένα από τα δύο γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν ακούω τίποτα, ούτε κόρνες ούτε αυτοκίνητα. 1
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Αν δεν θες να πάρεις over the ear αλλά earbuds , τότε σου προτείνω τα Liberty 4 NC Κάνουν εξαιρετικά αυτό που θες και τρέχει προσφορά στο site με 25 ευρώ έκπτωση. Θα σου βγουν 55 ευρώ
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, The_Judas said: Νομίζω καλύτερα με in ear με noise cancelling. Εγώ έχω τα Samsung Galaxy Buds FE. Οταν μιλάω στο τηλέφωνο συνήθως χρησιμοποιώ μόνο το ένα από τα δύο γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν ακούω τίποτα, ούτε κόρνες ούτε αυτοκίνητα. αμα ανοιξεις και το anc κοβει ακομα περισσοτερο.κανουν και καλο seal στο αυτι. 1
jimmy213 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 hours ago, Bourdoulas said: Αν δεν θες να πάρεις over the ear αλλά earbuds , τότε σου προτείνω τα Liberty 4 NC Κάνουν εξαιρετικά αυτό που θες και τρέχει προσφορά στο site με 25 ευρώ έκπτωση. Θα σου βγουν 55 ευρώ Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχουν εκπτώσεις. Τσίμπησα τα Q45 στα 90€. Thanks.
Artman13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Ναι εκτός μπάτζετ είναι Εγώ τα θέλω ώστε να μπορώ να πάω σε ένα εμπορικό κέντρο πχ, να καθίσω να δω ένα βίντεο για δουλειά και να ακούω χωρίς να με ενοχλούν οι εξωτερικοί ήχοι Δες αυτά για φτηνή και καλή λύση , φυσιολογικής έντασης ήχους τους κόβουν. https://www.skroutz.gr/s/40086978/QCY-T13-ANC-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Akoustika-me-Antochi-ston-Idrota-kai-THiki-Fortisis-Mayra.html
csontheline Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Φθηνά για αυτό που ζητάς, κοίτα σε OneOdio. Αλλά μην περιμένεις τρομερή ποιότητα. Εγώ έχω τα Α10, ακόμα λειτουργούν εξαιρετικά για τα λεφτά τους, αλλά τους έχω κάνει 3 επισκευές μέχρι τώρα. Άλλος θα τα είχε πετάξει προ πολλού.
The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, poulinos είπε αμα ανοιξεις και το anc κοβει ακομα περισσοτερο.κανουν και καλο seal στο αυτι. Πράγματι, αλλά προσωπικά δεν θέλω να κόβει παραπάνω το έχω μην ενεργό. Επίσης έχει επιλογή "ήχοι περιβάλλοντος" που αφήνει να περάσουν οι συνομιλίες-ήχοι, πολύ περισσότερο από την επιλογή "μη ενεργό anc".
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 hours ago, The_Judas said: Πράγματι, αλλά προσωπικά δεν θέλω να κόβει παραπάνω το έχω μην ενεργό. Επίσης έχει επιλογή "ήχοι περιβάλλοντος" που αφήνει να περάσουν οι συνομιλίες-ήχοι, πολύ περισσότερο από την επιλογή "μη ενεργό anc". σωστα.στην μια πλευρα ειναι anc στο κεντρο ειναι κανονικα χωρις anc και δεξια ειναι να αφηνει να περασουν οι ηχοι.το ιδιο ειχαν και τα buds+ αλλα χωρις την αριστερη πλευρα δηλαδη το anc 2 hours ago, csontheline said: Φθηνά για αυτό που ζητάς, κοίτα σε OneOdio. Αλλά μην περιμένεις τρομερή ποιότητα. Εγώ έχω τα Α10, ακόμα λειτουργούν εξαιρετικά για τα λεφτά τους, αλλά τους έχω κάνει 3 επισκευές μέχρι τώρα. Άλλος θα τα είχε πετάξει προ πολλού. one odio ειχα κανει Review σε αλλο forum https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/oneodio-fusion-a70-headphones-review-r790/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα