Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/1/2025 στις 3:45 ΠΜ, Lucifer είπε

Επίσης αν έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις bone conducting, ρίχτους μια ματιά. Η δικιά μου έχει πάρει κάτι αδιάβροχα και κάνει κολύμπι με αυτά, μονώνουν κι αυτά πολύ καλά και είναι κατάλληλα και για σπορ.

καλησπερα! επειδη ψαχνω BT η mp3 για πισινα, ειναι ευχαριστημενη; μοντελο;;

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε

καλησπερα! επειδη ψαχνω BT η mp3 για πισινα, ειναι ευχαριστημενη; μοντελο;;

Το μοντέλο είναι το Creative Outlier Free Pro. Είναι πολύ ευχαριστημένη, αλλά:

1) Τα πρώτα που πήρε μετά από μικρό διάστημα σταμάτησε να λειτουργεί ο χειρισμός της μουσικής, δεν άκουγαν τα κουμπιά. Της τα αντικατέστησαν και ως τώρα (εδώ και μήνες) δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Οπότε μπορεί να έπεσε σε ελαττωματικό τεμάχιο.

2) Ο λόγος που πήρε το συγκεκριμένο μοντέλο, με δικό του χώρο αποθήκευσης, είναι επειδή είχαμε δει στις κριτικές ότι το Bluetooth και το νερό δεν τα πάνε πολύ καλά. Δοκιμάζοντάς το και η ίδια, πράγματι το σήμα χάνεται για πλάκα και αν υπολογίσεις ότι η πισίνα είτε είναι 25, είτε 50 μέτρα ενώ το BT έχει μικρότερη εμβέλεια, το πράγμα δυσκολεύει. Οπότε στην ουσία χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα 8GB του συγκεκριμένου μοντέλου για μουσική.

Πολλές φορές τα χρησιμοποιεί και για απομακρυσμένη εργασία, οπότε καταλαβαίνω πως και το μικρόφωνο είναι επαρκές για κλήσεις. Όταν μπαίνεις στο νερό έχουν μια μικρή ενσωματωμένη "τάπα" για να μην παίρνει νερό η τρύπα του μικροφώνου. Η φόρτιση γίνεται με μαγνητικό κλιπ πάνω από την μόνωση, οπότε αυτή η τρύπα του μικροφώνου είναι το μόνο μη υδατοστεγές στοιχείο τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, Lucifer said:

1) Τα πρώτα που πήρε μετά από μικρό διάστημα σταμάτησε να λειτουργεί ο χειρισμός της μουσικής, δεν άκουγαν τα κουμπιά. Της τα αντικατέστησαν και ως τώρα (εδώ και μήνες) δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Οπότε μπορεί να έπεσε σε ελαττωματικό τεμάχιο.

2) Ο λόγος που πήρε το συγκεκριμένο μοντέλο, με δικό του χώρο αποθήκευσης, είναι επειδή είχαμε δει στις κριτικές ότι το Bluetooth και το νερό δεν τα πάνε πολύ καλά. Δοκιμάζοντάς το και η ίδια, πράγματι το σήμα χάνεται για πλάκα και αν υπολογίσεις ότι η πισίνα είτε είναι 25, είτε 50 μέτρα ενώ το BT έχει μικρότερη εμβέλεια, το πράγμα δυσκολεύει. Οπότε στην ουσία χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα 8GB του συγκεκριμένου μοντέλου για μουσική.

Πολλές φορές τα χρησιμοποιεί και για απομακρυσμένη εργασία, οπότε καταλαβαίνω πως και το μικρόφωνο είναι επαρκές για κλήσεις. Όταν μπαίνεις στο νερό έχουν μια μικρή ενσωματωμένη "τάπα" για να μην παίρνει νερό η τρύπα του μικροφώνου. Η φόρτιση γίνεται με μαγνητικό κλιπ πάνω από την μόνωση, οπότε αυτή η τρύπα του μικροφώνου είναι το μόνο μη υδατοστεγές στοιχείο τους.

to bt ειναι για καμια δεκαρια μετρα χωρις εμποδια. οποτε νερο,τοιχος κτλ αποτελους εμποδια και μειωνουν την αποσταση εμβελειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Lucifer είπε

σε ευχαριστω πολυ, για mp3 ψαχνω λυση, να βαλω 100-200 τραγουδια να παιζουν στο shuffle στην προπονηση. μετα απο 15-20' θελεις λιγο μουσικη για παρεα στο κολυμπι. 
τωρα ΒΤ δεν τα θελω γι αυτο, δεν αφηνω το κινητο εξω, κ οπως ειπες, σε 50μ πισινα, προφανως χανεται το σημα

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα τα 1more comforbuds pro (Xiaomi) και ήταν πολύ ωραία με καλό anc τα οποία χάλασαν μετά από πτώση,

Τώρα έχω τα JBL Tune και μπορώ να πω πως υστερούν σε θέμα anc, αυτά έχω δοκιμάσει σε in ear

Έχω και τα JBL 660nc over ear και η αλήθεια είναι πως σε θέμα anc κάνουν πραγματικά θαύματα 

Επίσης έχει η γυναίκα μου Apple airpods και όταν τα φοράει δεν ακούει τίποτα ούτε κουδούνι ούτε όταν τις μιλάω 

Καλύτερα πάνε σε σε over ear

Δες και τα 1more sonoflow pro 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και η δική μου ώρα να βρω ακουστικά (ψάχνω εδώ και καιρό).
Γαμώ τα open offices, θέλω ακουστικά over the ear με τα εξής χαρακτηριστικά (κατά σειρά προτεραιότητας, σημαντικότερο πάνω)
1) που να κάνουν απομόνωση εξωτερικών ήχων (και όχι ενεργητική ακύρωση)
2) ιδανικά να έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο boom (δηλαδή να βγαίνει μαραφέτι που να τοποθετείται μπροστά ή κοντά στο στόμα)
3) και να μπαίνει σε σίγαση όταν θα μαζεύεται/σηκώνεται
4) και να έχει κάποια ένδειξη όταν το μικρόφωνο είναι/δεν είναι ενεργό (πχ κάποια έχουν φως όταν λειτουργεί)
5) να κοστίζουν όσο το δυνατόν λιγότερο (αν μπορώ να βρω ποιοτικό με 10€, θα το πάρω, αλλά επειδή δεν θα βρω, μην χρειαστεί να ξεπεράσω τα 200€).
6) Σύνδεση με usb (c), αν και στις "μεγάλες" κατηγορίες, είναι κυρίως ασύρματα, με μερικά να είναι και ενσύρματα.

Εναλλακτικά, μπορεί να πάω σε ακουστικά + μικρόφωνο, αν δεν βγάλω άκρη. Κύριο μέλημά μου είναι να μην ακούω άνθρωπο (ιδανικά και να μην βλέπω άνθρωπο, αλλά είναι τεχνικώς αδύνατο).

Έχω βρει τα beyerdynamic (κυρίως dt100/150), αλλά δεν ψήνομαι να τα σκάσω και να μου βγουν φόλα.
Πάω ακόμα και σε jabra, αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου να τα δοκιμάσω.

Μου μένει η λύση να τα παραγγέλνω από το skroutz, να τα δοκιμάζω και αν δεν μου κάνουν, να τα στέλνω πίσω (θα φάω καιρό με αυτό, είναι και μαλακία).

Αυτή την στιγμή, ως πρώτη αναγνωριστική, πήρα τα steelseries arctis nova 1, τα οποία κόβουν ελάχιστα και το μικρόφωνο ενεργοποιείται με κουμπί (χαϊδεύω κάθε 3+5 τα ακουστικά να δω αν με ακούνε), δυστυχώς χωρίς άλλη ένδειξη on/off, το οποίο μικρόφωνο με καλύπτει (μαζεύει στα ακουστικά, βγαίνει κοντά στο στόμα).

Επίσης, έχω τα huawei freebuds pro 3, τα οποία κάνουν καλύτερη δουλειά στην απομόνωση, αλλά γίνονται γρήγορα κουραστικά.

@Lucifer ανέφερες τα AKG K371. Τα προτείνεις; Τα έχεις δοκιμάσει χωρίς ήχο αν όντως κόβουν θορύβους (και μάλιστα χωρίς ANC, αν έχουν) ; 

Edit : Μέχρι και την λύση για ωτοασπίδες εργοταξίου πάνω από τα freebuds έχω βρει (και σκεφθεί σοβαρά), αλλά όχι. Γελοίο.

Μόλις δοκίμασα να φοράω τα freebuds (και να παίζουν μουσική) και από πάνω τα steelseries, αλλά όχι. Δεν φαίνεται βιώσιμο μακροχρόνια και δεν κόβει τόσο εξαιρετικά, όσο ακούγεται (ή δεν ακούγεται :P )

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.
1 ώρα πριν, csontheline είπε

@Lucifer ανέφερες τα AKG K371. Τα προτείνεις; Τα έχεις δοκιμάσει χωρίς ήχο αν όντως κόβουν θορύβους (και μάλιστα χωρίς ANC, αν έχουν) ; 

Δε τα έχω βγάλει στο δρόμο, αρχικά τα πήρα για τον σχετικά flat ήχο τους για home studio κτλ. Αλλά δε θα μπορούσα να στα προτείνω γιατί ενώ όντως απομονώνουν τον εξωτερικό ήχο (χωρίς ANC, λόγω κατασκευής και βεντουζώματος), τα υπόλοιπα 5 points που πραγματεύεσαι δεν τα ξέρω, καθώς έχω την ενσύρματη έκδοση και δεν ξέρω πώς συμπεριφέρονται μπαταρίες, συνδέσεις, μικρόφωνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Lucifer said:

Δε τα έχω βγάλει στο δρόμο, αρχικά τα πήρα για τον σχετικά flat ήχο τους για home studio κτλ. Αλλά δε θα μπορούσα να στα προτείνω γιατί ενώ όντως απομονώνουν τον εξωτερικό ήχο (χωρίς ANC, λόγω κατασκευής και βεντουζώματος), τα υπόλοιπα 5 points που πραγματεύεσαι δεν τα ξέρω, καθώς έχω την ενσύρματη έκδοση και δεν ξέρω πώς συμπεριφέρονται μπαταρίες, συνδέσεις, μικρόφωνα.

Αν είναι τίμια για την τιμή του (απομόνωση θορύβων, ποιότητα ήχου), παίρνω και ξεχωριστό μικρόφωνο.

Παίζει να τα δοκιμάσεις σε -σχετική- φασαρία ή κάτι αντίστοιχο σε γραφείο, πχ κανένα καφέ, και να γράψεις εντυπώσεις (πρωτίστως χωρίς κάποια έξτρα μουσική στα ακουστικά) ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τα παραπάνω Q45.

Σε θέμα απομόνωσης, κόβουν και χωρίς ANC, αλλά δεν τα έχω πάει ακόμα στο γραφείο. Από βδομάδα θα έχω καλύτερη άποψη ως προς αυτό (open office κι εμείς).

Το μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο. Κρατώντας πατημένο το play/pause button, μπαίνει/βγαίνει σε/από mute και σε ενημερώνει στο ακουστικό με κάποιον ήχο (άλλος για mute κι άλλος για unmute). Δυστυχώς στο PC ή σε κάποια εφαρμογή δεν φαίνεται ότι είσαι mute.

Επεξ/σία από jimmy213
  • Like 2
Δημοσ.

Θέλω να μείνω μακρυά από τις ρημαδοδερματίνες και να πάω σε ύφασμα. Ναι μεν κάνουν καλύτερη απομόνωση, αλλά είναι εκνευριστικό υλικό.

Για τα Q45, θα προτιμούσα το μικρόφωνο να βγαίνει προς το στόμα.

Δημοσ.
On 27/02/2025 at 13:39, csontheline said:

Θέλω να μείνω μακρυά από τις ρημαδοδερματίνες και να πάω σε ύφασμα. Ναι μεν κάνουν καλύτερη απομόνωση, αλλά είναι εκνευριστικό υλικό.

Για τα Q45, θα προτιμούσα το μικρόφωνο να βγαίνει προς το στόμα.

συμφωνω οτι το υφασμα ειναι πιο ωραιο σαν υλικο.ασε που οι δερματινες ακομα και σε καλα ακουστικα εχω δει να χαλανε μετα απο κανα 2 χρονια και να φευγουν κομματια και μετα ψαχνεις να βρεις που πουλανε για να τις αντικαταστήσεις.και πολλες εταιρειες τις εχουν σε τρελα λεφτα ή δεν εχουν καθολου και μετα ψαχνεις για Third party. εχω αλλαξει ηδη μια φορα σε μια φιλη  και σε καλα ακουστικα των 150 ευρω.

Δημοσ.
On 25/02/2025 at 09:02, csontheline said:

Ήρθε και η δική μου ώρα να βρω ακουστικά (ψάχνω εδώ και καιρό).
Γαμώ τα open offices, θέλω ακουστικά over the ear με τα εξής χαρακτηριστικά (κατά σειρά προτεραιότητας, σημαντικότερο πάνω)
1) που να κάνουν απομόνωση εξωτερικών ήχων (και όχι ενεργητική ακύρωση)
2) ιδανικά να έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο boom (δηλαδή να βγαίνει μαραφέτι που να τοποθετείται μπροστά ή κοντά στο στόμα)
3) και να μπαίνει σε σίγαση όταν θα μαζεύεται/σηκώνεται
4) και να έχει κάποια ένδειξη όταν το μικρόφωνο είναι/δεν είναι ενεργό (πχ κάποια έχουν φως όταν λειτουργεί)
5) να κοστίζουν όσο το δυνατόν λιγότερο (αν μπορώ να βρω ποιοτικό με 10€, θα το πάρω, αλλά επειδή δεν θα βρω, μην χρειαστεί να ξεπεράσω τα 200€).
6) Σύνδεση με usb (c), αν και στις "μεγάλες" κατηγορίες, είναι κυρίως ασύρματα, με μερικά να είναι και ενσύρματα.

Εναλλακτικά, μπορεί να πάω σε ακουστικά + μικρόφωνο, αν δεν βγάλω άκρη. Κύριο μέλημά μου είναι να μην ακούω άνθρωπο (ιδανικά και να μην βλέπω άνθρωπο, αλλά είναι τεχνικώς αδύνατο).

Έχω βρει τα beyerdynamic (κυρίως dt100/150), αλλά δεν ψήνομαι να τα σκάσω και να μου βγουν φόλα.
Πάω ακόμα και σε jabra, αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου να τα δοκιμάσω.

Μου μένει η λύση να τα παραγγέλνω από το skroutz, να τα δοκιμάζω και αν δεν μου κάνουν, να τα στέλνω πίσω (θα φάω καιρό με αυτό, είναι και μαλακία).

Αυτή την στιγμή, ως πρώτη αναγνωριστική, πήρα τα steelseries arctis nova 1, τα οποία κόβουν ελάχιστα και το μικρόφωνο ενεργοποιείται με κουμπί (χαϊδεύω κάθε 3+5 τα ακουστικά να δω αν με ακούνε), δυστυχώς χωρίς άλλη ένδειξη on/off, το οποίο μικρόφωνο με καλύπτει (μαζεύει στα ακουστικά, βγαίνει κοντά στο στόμα).

Επίσης, έχω τα huawei freebuds pro 3, τα οποία κάνουν καλύτερη δουλειά στην απομόνωση, αλλά γίνονται γρήγορα κουραστικά.

Edit : Μέχρι και την λύση για ωτοασπίδες εργοταξίου πάνω από τα freebuds έχω βρει (και σκεφθεί σοβαρά), αλλά όχι. Γελοίο.

Μόλις δοκίμασα να φοράω τα freebuds (και να παίζουν μουσική) και από πάνω τα steelseries, αλλά όχι. Δεν φαίνεται βιώσιμο μακροχρόνια και δεν κόβει τόσο εξαιρετικά, όσο ακούγεται (ή δεν ακούγεται :P )

CORSAIR HS80 MAX Wireless.

Έχει ακριβώς αυτό που θες.

+Σύνδεση στο λάπτοπ της δουλειάς με το στικακι κ BT στο κινητό κ με το πάτημα ενός κουμπιού άμεση εναλλαγή μεταξύ τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...