SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Θέλω να αγοράσω ακουστικά ώστε να βλέπω βίντεο σε δημόσιο χώρο χωρίς να με ενοχλούν καθόλου οι εξωτερικοί ήχοι. Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι σαν αυτά JBL Tune 520BT Ασύρματα Bluetooth On Ear Ακουστικά με 57 ώρες Λειτουργίας Μαύρα Όμως γράφουν ότι δεν έχουν noise cancellation . Επηρεάζει αυτό την ακουστική; Θέλω να είμαι προσηλωμένος στο βίντεο και να μην με επηρεάζουν καθόλου οι εξωτερικοί ήχοι . Τι προτείνετε για ακουστικά και τι είδους; Θέλω να μπορεί κάποιος να μπορεί να τα φοράει αρκετές ώρες χωρίς να τον κουράζει για αυτό και κοίταξα τέτοιου στυλ ακουστικά 2
jimmy213 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Σίγουρα αυτά που έβαλες είναι ακατάλληλα γι' αυτό που θες κι επίσης πρέπει να ανέβεις αρκετά σε τιμή. Θα πρέπει να έχουν active noise cancellation τα ακουστικά και να είναι over-ear ή in-ear. Χλωμό να βρεις on-ear με cancellation.
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, jimmy213 είπε Σίγουρα αυτά που έβαλες είναι ακατάλληλα γι' αυτό που θες κι επίσης πρέπει να ανέβεις αρκετά σε τιμή. Θα πρέπει να έχουν active noise cancellation τα ακουστικά και να είναι over-ear ή in-ear. Χλωμό να βρεις on-ear με cancellation. Ευχαριστώ για την απάντηση Με active noise cancellation βρίσκω από 30 ευρώ μέχρι και 80-100 με πολλές και καλές κριτικές. Θεωρείς ότι αξίζουν ακόμη και αυτά με την χαμηλή τιμή ; Παράδειγμα στα 30 ευρώ τα Xiaomi redmi buds 5 Και στα 100 ευρώ τα jbl live pro 2. Τα ακουστικά που ανέφερα στο πρώτο σχόλιο τα πρότεινα γιατί νόμιζα ότι αγκαλιάζοντας το αυτί κάνουν αυτήν την απομόνωση των ήχων. Έχω δει αθλητές που φοράνε κάτι τέτοια και νόμιζα ότι για αυτό τα έχουν
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου εχω με anc τα samsung buds fe.με αυτα παω στο γηπεδο για δουλεια για να μην ακουω φασαρια
txcellas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ομοίως με anc buds 2 pro (samsung) ξεκούραστα για έξω. Τα φοράω γήπεδο, πάνω στη μηχανή, παντού.. 1
jimmy213 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 hour ago, SAVVAS_PAPADOPOULOS said: Με active noise cancellation βρίσκω από 30 ευρώ μέχρι και 80-100 με πολλές και καλές κριτικές. Θεωρείς ότι αξίζουν ακόμη και αυτά με την χαμηλή τιμή ; Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτά των 30€, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα σου έλεγα να βρεις κάποια στα χρήματα που θες να δώσεις και να ψάξεις reviews ώστε να δεις τι παίζει. 1 hour ago, SAVVAS_PAPADOPOULOS said: Τα ακουστικά που ανέφερα στο πρώτο σχόλιο τα πρότεινα γιατί νόμιζα ότι αγκαλιάζοντας το αυτί Δεν αγκαλιάζουν το αφτί τα on-ear ακουστικά. Όπως λέει και το όνομα, κάθονται πάνω στο αφτί. Έχουν δηλαδή διάμετρο περίπου όσο το αφτί σου. Αυτά που αγκαλιάζουν, είναι τα over-ear ακουστικά. Έχω κι εγώ τα Samsung buds 2 pro, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το anc. Αλλά τα συγκεκριμένα μάλλον ξεφεύγουν από το budget σου.
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτά των 30€, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα σου έλεγα να βρεις κάποια στα χρήματα που θες να δώσεις και να ψάξεις reviews ώστε να δεις τι παίζει. Δεν αγκαλιάζουν το αφτί τα on-ear ακουστικά. Όπως λέει και το όνομα, κάθονται πάνω στο αφτί. Έχουν δηλαδή διάμετρο περίπου όσο το αφτί σου. Αυτά που αγκαλιάζουν, είναι τα over-ear ακουστικά. Έχω κι εγώ τα Samsung buds 2 pro, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το anc. Αλλά τα συγκεκριμένα μάλλον ξεφεύγουν από το budget σου. Ξεφεύγει από το μπάτζετ μου . Εως 100 ευρώ κοιτάζω . Το ξέρω ότι κάθονται πάνω στο αυτί . Εγώ κοιτούσα αυτά που αγκαλιάζουν το αυτί γιατί νόμιζα ότι έτσι απομονώνεις τους εξωτερικούς ήχους καλύτερα
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ earbud με NC που να κάνει καλύτερη δουλειά από over-ear ακουστικά. Εγώ έχω τα AKG K371 και όταν τα φοράω μπορείς να μπεις σπίτι, να με κλέψεις, να με δείρεις και να μαγειρέψεις και κάτι να φας και δε θα ακούσω τίποτα. Αλλά τα NC έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείς να τα κάνεις και transparent και να περνάνε οι εξωτερικοί ήχοι για λόγους επιβίωσης. Επίσης αν έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις bone conducting, ρίχτους μια ματιά. Η δικιά μου έχει πάρει κάτι αδιάβροχα και κάνει κολύμπι με αυτά, μονώνουν κι αυτά πολύ καλά και είναι κατάλληλα και για σπορ. 4
AlpineLemon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω αυτά https://amzn.eu/d/gvu9TVj τίμια για τα λεφτά τους με μεγάλη αυτονομία. Και είναι και σε έκπτωση αυτήν την στιγμή Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από AlpineLemon
jimmy213 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 9 hours ago, Lucifer said: Επίσης αν έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις bone conducting, ρίχτους μια ματιά. Η δικιά μου έχει πάρει κάτι αδιάβροχα και κάνει κολύμπι με αυτά, μονώνουν κι αυτά πολύ καλά και είναι κατάλληλα και για σπορ. Πώς είναι δυνατό να μονώνουν από τη στιγμή που το αφτί είναι ελεύθερο; Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Πώς είναι δυνατό να μονώνουν από τη στιγμή που το αφτί είναι ελεύθερο; Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Έχουν μαζί και ωτοασπίδες, αλλά και χωρίς αυτές όλος ο κόσμος είναι ένα ασαφές χαμηλό βουητό (όταν δουλεύουν ε) ίσως γιατί ο ήχος που εκπέμπουν παρεμβάλλεται; Ειλικρινά δεν ξέρω, πρώτη φορά τα δοκίμασα πριν λίγους μήνες και ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Αλλά γι' αυτό τα έβαλα ως εναλλακτική πρόταση στο τέλος και πρότεινα δοκιμή αν μπορεί. 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Lucifer είπε Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Έχουν μαζί και ωτοασπίδες, αλλά και χωρίς αυτές όλος ο κόσμος είναι ένα ασαφές χαμηλό βουητό (όταν δουλεύουν ε) ίσως γιατί ο ήχος που εκπέμπουν παρεμβάλλεται; Ειλικρινά δεν ξέρω, πρώτη φορά τα δοκίμασα πριν λίγους μήνες και ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Αλλά γι' αυτό τα έβαλα ως εναλλακτική πρόταση στο τέλος και πρότεινα δοκιμή αν μπορεί. Αν κάτσεις με over the ear ακουστικά, που να έχουν noise cancelling , να ακούσεις βίντεο θα σε ενοχλεί ο ήχος ο εξωτερικός; Έχω ακουστικά που είναι για τρέξιμο αλλά δεν κάνουν για αυτό τον σκοπό
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Αν κάτσεις με over the ear ακουστικά, που να έχουν noise cancelling , να ακούσεις βίντεο θα σε ενοχλεί ο ήχος ο εξωτερικός; Έχω ακουστικά που είναι για τρέξιμο αλλά δεν κάνουν για αυτό τον σκοπό ΚΑΙ over the ear, ΚΑΙ noise cancelling, λογικά έχουν στο ρουκ ζουκ, δεν πρέπει να ακούς ούτε τον σφυγμό σου. Αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. 1
dpolal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Αν κάτσεις με over the ear ακουστικά, που να έχουν noise cancelling , να ακούσεις βίντεο θα σε ενοχλεί ο ήχος ο εξωτερικός; Έχω ακουστικά που είναι για τρέξιμο αλλά δεν κάνουν για αυτό τον σκοπό Υπάρχουν ακουστικά Over Ear και με ANC, το θέμα είναι σε τί στάθμες ακούς, τί είδους ήχος είναι αυτό που ακούς και σε ποιό σημείο βρίσκεσαι. https://www.skroutz.gr/c/1863/headphones/f/956850_956900/Over-Ear-Active-Noise-Cancellation.html?order_by=reviews&order_dir=desc&price_min=&price_max=126 Αν π.χ. προσπαθήσεις να ακούσεις κλασσική μουσική σε γήπεδο ποδοσφαίρου καταλαβαίνεις πως ότι ακουστικό και να έχεις αυτό δεν είναι εφικτό. Αντίθετα, αν θες να ακούσεις thrash metal στο τέρμα τότε θα σε καλύψουν όλα, αλλά μετά πας καρφί για ΩΡΛ. Εννοείτε ότι απαγορεύεται να έχεις τέτοια ακουστικά και να κυκλοφορείς στο δρόμο γιατί το ατύχημα δεν το γλυτώνεις. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από dpolal
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, Lucifer είπε ΚΑΙ over the ear, ΚΑΙ noise cancelling, λογικά έχουν στο ρουκ ζουκ, δεν πρέπει να ακούς ούτε τον σφυγμό σου. Αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. και θα παίζει και μουσική λογικά. Εγώ με τα https://www.amazon.co.uk/Bose-Noise-Cancelling-Headphones-Black/dp/B07Q9MJKBV κάθομαι στην βεράντα το καλοκαιρι και με τα αυτοκίνητα να τρέχουν στον δρόμο στα 10 μέτρα και δεν ακούω τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα