Προς το περιεχόμενο

Mondeo mk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 θέματα. Στον λεβιέ ταχυτήτων υπάρχει τζόγος δεξιά αριστερά εδώ και αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι ότι είναι ότι δεν βάζω και μαλακά τις ταχύτητες. Είναι κάτι απλό ή θα μου βγει ο κούκος αηδόνι στο συνεργείο;

Επίσης όταν χρησιμοποιώ τη λειτουργία θερμαινόμενα τζαμια, είναι εμφανές ότι πέφτει η φωτεινότητα από τα φώτα του αυτοκινήτου. Τι μπορεί να ευθύνεται σε αυτό;η μπαταρία είναι καλή 

Δημοσ.

1 μπορεί να θέλει κάτι σφίξιμο μέχρι αλλαγή  σε ντίζες ή άλλα κομμάτια,τιμή ανάλογα τι θα χρειαστεί . Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεσαι με τον μοχλό.Με το μαλακό.

2 Μπαταρία καλή πως το λες;Επειδή παίρνει μπροστά το αμάξι;Την έχεις μετρήσει;Εχεις μετρήσει αν φορτίζει σωστά;Απο την άλλη όταν έχουμε αναμμένα τα πάντα ειναι φυσιολογικό να πέφτει η τάση.

Δημοσ.
Στις 18/1/2025 στις 12:56 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

1 μπορεί να θέλει κάτι σφίξιμο μέχρι αλλαγή  σε ντίζες ή άλλα κομμάτια,τιμή ανάλογα τι θα χρειαστεί . Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεσαι με τον μοχλό.Με το μαλακό.

2 Μπαταρία καλή πως το λες;Επειδή παίρνει μπροστά το αμάξι;Την έχεις μετρήσει;Εχεις μετρήσει αν φορτίζει σωστά;Απο την άλλη όταν έχουμε αναμμένα τα πάντα ειναι φυσιολογικό να πέφτει η τάση.

Nai την μπαταρία την έχω ελέγξει.

• Δημιουργία νέου...