amorealex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Υπάρχει κάποιος που έχει παραγγείλει και περιμένει να παραλάβει Mac Mini M4 από iStorm? Παραγγελία από 17/11/2024 κι ακόμη μου λένε πως δεν έχουν διαθεσιμότητα και δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβουν. 1
mistr4l Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στην isystem πάντως έχει διαθέσιμα (εξαρτάται ποιο θέλεις βέβαια). Προσωπικά προτιμώ isystem καθώς σε περίπτωση service είναι υποδειγματικοί. Αν δεν έχεις πληρώσει istorm, θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με isystem.
amorealex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 8 minutes ago, mistr4l said: Στην isystem πάντως έχει διαθέσιμα (εξαρτάται ποιο θέλεις βέβαια). Προσωπικά προτιμώ isystem καθώς σε περίπτωση service είναι υποδειγματικοί. Αν δεν έχεις πληρώσει istorm, θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με isystem. Ο λόγος που προτίμησα την iStorm είναι ότι με € 59 σου δίνουν 4 χρόνια εγγύηση συνολικά, ενώ στην iSystem σου δίνουν 3 χρόνια. 2
arxontas2323 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου εγω το πηρα την παρασκευη απο κωτσοβολο ..ειχε ενα διαθεσιμο και το παρελαβα!!
VaggD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Γενικά υπάρχει διαθεσιμότητα σε αρκετά μεγάλες αλυσίδες, μέχρι πριν λίγες μέρες μέχρι και Amazon είχε το base στα 676.
amorealex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Το θέμα είναι γιατί στην iStorm δεν έχουν διαθεσιμότητα εδώ και τόσο καιρό. Όταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν καθόλου πότε θα παραλάβουν και ότι είναι θέμα της Apple.
axidousgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου εγω το πηρα απο amazon γιατι δεν μπορουσα να περιμενω με λιστες και αβεβαιοτητα
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το είχα κάνει preorder και παρέλαβα day-one από istorm mall. Δεν είχα θέμα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από Tilemaxx
Just_travel_everywhere Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στις 20/1/2025 στις 1:07 ΜΜ, amorealex είπε Το θέμα είναι γιατί στην iStorm δεν έχουν διαθεσιμότητα εδώ και τόσο καιρό. Όταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν καθόλου πότε θα παραλάβουν και ότι είναι θέμα της Apple. Η apple δεν έχει κανένα θέμα εγώ μένω Γερμανία έκανα παραγγελία κ την ίδια μέρα το πήρα . Το base
axidousgr Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 πμ το θεμα ειναι να βρουμε ενα καλο μονιτορ ! το μηχανημα ειναι βολιδα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα