ZahosDoganos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 34 minutes ago, Razor333 said: Οι δημόσιες σχέσεις είναι που φέρνουν κρατικά συμβόλαια, κρατικές επιδοτήσεις, υπερτιμήσεις χρημαστηριακών αξιών, επενδυτές στις εταιρείες σου, φοροαπαλλαγές, ευνοικές νομοθεσίες, ευνοικά δάνεια με κάκιστους όρους για τις τράπεζες όπως το deal εξαγοράς του Twitter. Αλλά επειδή δεν είναι αρκετές οι δημόσιες σχέσεις ξεκινάμε να χτίζουμε τον μύθο του αστροναύτη, μηχανολόγου μηχανικού οχημάτων, μηχανικού αεροδιαστημικής, κορυφαίου προγραμματιστή στην paypal και στην openAI, όπως και φυσικά κορυφαίου gamer και προασπιστή της ελευθερίας του λόγου (του). Οπότε πρακτικά και αν δεν το κατάλαβες ακόμα, ότι έχεις φάει έναν παπά για το τι κάνει ακριβώς κάνει ο Musk σε αυτές τις εταιρείες, μέσα από ένα χτίσιμο δημοσίου προφίλ, είναι κομμάτι των δημόσιων σχέσεων. Μα είναι ο Βέρνερ Φον Μπράουν της αποχής μας και σχεδιάζει μόνος του στο γραφείο μέχρι πρωίας τις μηχανές. ε είναι ο μεγαλύτερος αεροναυπηγος της γενιάς μας! Ο μεγαλύτερος μηχανικός αυτοκινήτων. Ο μεγαλύτερος εφευρέτης όπου Τέσλα , Έντισον κλπ κλπ είναι γατάκια.. Οι χιλιάδες μηχανικοί που έχει στις εταιρίες εκτελούν απλά εντολές δεν ξέρουν τίποτα.. Πιστεύω ότι έχει και γνώσεις πάνω στην πυρηνική σύντηξη και αυτός είναι που θα την καταφέρει να είναι αποδοτική αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο 7 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, The_Judas είπε ταξιδεύει στο διάστημα για την πλάκα του, έχει φτιάξει το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, την paypal και το openAI. Ολα αυτά με δημόσιες σχέσεις 😋 Αν ίσχυε αυτό η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι νο1 με τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΚΚΕ κλπ Περπατάει στο νερό ,ανασταίνει νεκρούς,πολλαπλασιάζει ψάρια κλπ. Με τέτοιο nickname πρέπει να σε προσέχει. 7
AtiX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, The_Judas είπε ταξιδεύει στο διάστημα για την πλάκα του, έχει φτιάξει το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, την paypal και το openAI. Ολα αυτά με δημόσιες σχέσεις 😋 Αν ίσχυε αυτό η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι νο1 με τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΚΚΕ κλπ Του λείπει μια πανοπλία και έτοιμος ο Iron Man από το Temu… 6
The_Judas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) πολλοι εχουν δημοσιες σχεσεις χωρις να πετυχουν τιποτα. αυτο που μετραει ειναι η ιδεα και τροπος υλοποιησης μαζι με το timing. μου θυμιζετε αυτους που λενε "ο Τζομπς είναι ασχετος επειδή δεν εγραφε κωδικα και δεν δουλευε με το κολλητηρι να φτιαξει μονος το iphone". Ο αρχιτεκτονας δεν κουβαλαει τουβλα ούτε χειριζεται την μπετονιέρα. 1 ώρα πριν, AtiX είπε Του λείπει μια πανοπλία και έτοιμος ο Iron Man από το Temu… https://www.theguardian.com/technology/2018/feb/09/elon-musk-the-real-life-iron-man https://m.imdb.com/title/tt9219848/ 😄 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από The_Judas 2
Razor333 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δεν χρειάζεται να είσαι αρχιτέκτονας, για να έχεις κατασκευαστική εταιρεία, που παίρνει π.χ. δημόσια έργα γιατί τυχαίνει να είσαι φιλαράκι του Obama παλιότερα και τώρα του Trump, ούτε χρειάζεται να ξέρεις από ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να εξαγοράσεις επιθετικά μία εταιρεία που κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λίγο πριν το κλείσιμο ("timing"), λίγο πριν πάρει σχεδόν μισό δις χαμηλότοκο δάνειο από την κυβέρνηση Obama, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επιδότησεις σε καινούριους αγοραστές. Προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ σε κτήριο που οραματίστηκε ο Musk και όταν του είπαν 1)Είναι κόντρα στους νόμους της φυσικής που ξεκάθαρα δεν γνωρίζεις 2) Δεν θα μας δώσουν ποτέ άδεια δόμησης γιαυτό το έκτρωμα, η απάντηση του ήταν δεν με νοιάζει, έτσι το θέλω βρείτε τρόπο και αφήστε τις σχετικές αρχές επάνω μου. 2
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Razor333 είπε έτσι το θέλω βρείτε τρόπο Ο τυπικός αρχιτέκτονας στα μάτια κάθε μηχανικού 5
Razor333 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Lucifer είπε Ο τυπικός αρχιτέκτονας στα μάτια κάθε μηχανικού Σκέψου τι ακούνε και οι αρχιτέκτονες από σαουδάραβες ελονμασκιδες. 4 2
ZahosDoganos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 55 minutes ago, Razor333 said: Σκέψου τι ακούνε και οι αρχιτέκτονες από σαουδάραβες ελονμασκιδες. και μετα οι πολιτικοί μηχανικοί που πρέπει να κάνουν τα στατικά!! θα κλαίνε σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο.. Αυτό που μου την δίνει πάντως εμένα είναι ότι κάθε φορά πχ που έχει μια επιτυχία το starship.. "Ωωω τι έκανε ο μάσκ" Να είσαι μηχανικός εκεί, να έχεις φάει μερόνυχτα να πετύχει και να είσαι στην αφάνεια τελειως 5
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 43 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε και μετα οι πολιτικοί μηχανικοί που πρέπει να κάνουν τα στατικά!! θα κλαίνε σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο.. Αυτό που μου την δίνει πάντως εμένα είναι ότι κάθε φορά πχ που έχει μια επιτυχία το starship.. "Ωωω τι έκανε ο μάσκ" Να είσαι μηχανικός εκεί, να έχεις φάει μερόνυχτα να πετύχει και να είσαι στην αφάνεια τελειως Ενώ να ΄σαι 8 ώρες χειρουργείο και να λένε ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΑΒΜΑ ΤΟΥ; 6
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 18/1/2025 στις 6:20 ΜΜ, loulakion είπε Ακριβώς αυτό. Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ενδεικτικό ανθρώπου χωρίς αναστολές. Φαντάσου τι άλλο θα έχει κάνει σε άλλους τομείς. Ο άνθρωπος είναι καρικατούρα villain από σενάριο των Marvel/DC... Στις επιχειρησεις δεν υπαρχουν αναστολες και συναισθηματα παρα μονο το συμφερον...
loulakion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 20/1/2025 στις 8:57 ΠΜ, ScorpioX777 είπε Στις επιχειρησεις δεν υπαρχουν αναστολες και συναισθηματα παρα μονο το συμφερον... Για αυτό και η έννοια του corporate έχει αρνητικό πρόσημο. Ότι κάποιος είναι επιχειρηματίας επιτυχημένος μέσα από σκιώδης μεθόδους, μόνο ίνδαλμα δεν μπορεί να είναι, αλλά ο ρόλος ενός κακοποιού μέσα σε μία κοινωνία. 1
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, loulakion είπε Ότι κάποιος είναι επιχειρηματίας επιτυχημένος μέσα από σκιώδης μεθόδους, μόνο ίνδαλμα δεν μπορεί να είναι, αλλά ο ρόλος ενός κακοποιού μέσα σε μία κοινωνία. εντάξει υπάρχουν και εξαιρ 2 1
angmar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Περιμένω τους γνωστούς άγνωστους stans να μας εξηγήσουν τι είδαμε γιατί σίγουρα δεν είναι αυτό που φαίνεται. 1
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, angmar είπε Περιμένω τους γνωστούς άγνωστους stans να μας εξηγήσουν τι είδαμε γιατί σίγουρα δεν είναι αυτό που φαίνεται. "mY hEaRT goEs ouT tO Yuou" 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις