Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Σε ποια υπόλοιπα?

Αυτό είναι το αγαπημένο μου, ενδεικτικό της μεγαλοφυίας του

70664430_906.png

• Like 6
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Σε ποια υπόλοιπα?

Γίνε συγκεκριμένος, εγώ δεν έχω καν Χ οπότε δεν παρακολουθώ τα πάντα.

“Άποψη” όμως για τα πάντα έχεις…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, AtiX said:

“Άποψη” όμως για τα πάντα έχεις…

Ναι κι εσύ έχεις άποψη και δεν έβαλες κάτι συγκεκριμένο. Όπως είδες τον αποκάλεσα παλιμπαιδιστή και ότι τον ενδιαφέρει να ακούγεται παντού.

Δεν χρειάζεται να κάνω διατριβή σε όλα όσα λέει για να έχω άποψη, εσύ που έχεις άποψη για όλα κρατάς σημειώσεις για τα πάντα? Τον ακολουθείς και διαβάζεις όλα όσα γράφει?

Πόσες φορές έγραψες απλά την συναισθηματική σου άποψη και όχι κάτι εμπεριστατωμένο.

41 minutes ago, Lucifer said:

Αυτό είναι το αγαπημένο μου, ενδεικτικό της μεγαλοφυίας του

70664430_906.png

r/whoosh

μήπως τρόλαρε? αν όντως έβαλε κάτι τέτοιο είναι τέρμα τρόμπας.

EDIT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
όπα όπα, μόλις έκανα ένα απλό search και βρήκα.

Αυτό είναι η απάντηση του Elon Musk σε post που έκανε η Kamala εναντίων του Trump γράφοντας "Trump vows to be a dictator on day 1"

Εγώ που δεν έχω καν Χ σε 5 δευτερόλεπτα βρήκα τι ακριβώς έγινε:

image.png.50b03e6ec939454891f8145d8c56ff8f.png

Οπότε όντως ήταν τρολιά για την κοτσάνα που πόσταρε η δικιά σας.

Για πες, από ποιο υπουργείο αλήθειας άκουσες την μισή είδηση και έβγαλες πόρισμα?

~~~

ΑΛΛΑ όπως και να χει δεν είμαι fan του Elon Musk, όταν είναι να του δώσω εύσημα του τα δίνω, όταν πετάει κοτσάνες τον κράζω. Δεν είμαι ακόλουθος κάποιου ατόμου, παρακολουθώ ρητορικές και απόψεις για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

r/whoosh

μήπως τρόλαρε? αν όντως έβαλε κάτι τέτοιο είναι τέρμα τρόμπας.

EDIT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
όπα όπα, μόλις έκανα ένα απλό search και βρήκα.

Αυτό είναι η απάντηση του Elon Musk σε post που έκανε η Kamala εναντίων του Trump γράφοντας "Trump vows to be a dictator on day 1"

Εγώ που δεν έχω καν Χ σε 5 δευτερόλεπτα βρήκα τι ακριβώς έγινε:

image.png.50b03e6ec939454891f8145d8c56ff8f.png

Οπότε όντως ήταν τρολιά για την κοτσάνα που πόσταρε η δικιά σας.

Για πες, από ποιο υπουργείο αλήθειας άκουσες την μισή είδηση και έβγαλες πόρισμα?

Ποια δικιά μας αγάπη; Με κόβεις για Αμερικάνο ψηφοφόρο;

Η είδηση είναι από εδώ, ένα πρακτορείο της γειτονιάς. Και προφανώς ήταν απάντηση σε κάτι, το θέμα είναι ότι η δήλωση της Harris είναι συζητήσιμη ως άποψη, όπως είναι συζητήσιμη η άποψη "ο Τάκης είναι αμόρφωτος και ανενημέρωτος". Το να ποστάρω όμως ψεύτικη φωτογραφία σου Τάκη να είσαι ντυμένος Χίτλερ, σε μέσο που διαχειρίζομαι, λέγεται αλλιώς.

Αν διαφωνείς στα πλαίσια κάποιας διαστροφής της ελευθερίας του λόγου, νομίζω ξέρεις τι με αδειοδοτείς να κάνω.

Επεξ/σία από Lucifer
  • Like 14
Δημοσ.

Που έχουμε φτάσει όμως σαν αθρωπότητα ρε παιδιά για να ασχολούμαστε παγκοσμίως αν ο μασκ παίζει το τάδε παιχνίδι ή είναι άλλος.

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Αν δεν ηθελε να ειναι πρωτος σε ολα δεν θα ειχε φτασει εδω που ειναι...

Ακριβώς αυτό. Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ενδεικτικό ανθρώπου χωρίς αναστολές. Φαντάσου τι άλλο θα έχει κάνει σε άλλους τομείς. Ο άνθρωπος είναι καρικατούρα villain από σενάριο των Marvel/DC... 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Που έχουμε φτάσει όμως σαν αθρωπότητα ρε παιδιά για να ασχολούμαστε παγκοσμίως αν ο μασκ παίζει το τάδε παιχνίδι ή είναι άλλος.

Συμφωνω και προσθέτω ότι στη χώρα που πέφτουν τα ασανσέρ στα νοσοκομεία ασχολούμαστε με ποιο βίντεο γκέιμ παίζει ένας δισεκατομμυριούχος...

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Basilhs1982 said:

στη χώρα που πέφτουν τα ασανσέρ στα νοσοκομεία ασχολούμαστε με ποιο βίντεο γκέιμ παίζει ένας δισεκατομμυριούχος

Ο λαός τους ψήφισε ο λαός να τα βλέπει,η λογική λέει οτι είσαι αυτό που ψηφίζεις, άρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Basilhs1982 said:

Συμφωνω και προσθέτω ότι στη χώρα που πέφτουν τα ασανσέρ στα νοσοκομεία ασχολούμαστε με ποιο βίντεο γκέιμ παίζει ένας δισεκατομμυριούχος...

Με Αυτό :P Και ότι κάνει θέλει λεφτά  - λεφτά  και άλλα λεφτά για επενδύσεις στα project του   .Παίζει το  σουπερ gamer για να πάρει επενδυτές σε ΑΙ development . Aν φαίνεται παν άσχετος δε θα πάνε πολλοί τα λεφτά τους ....

Theme-Hospital.jpg

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, SeaLion είπε

Ο τύπος οδεύει σταθερά προς το να γίνει νέος Χίτλερ,

για την ωρα σε αυτη τη κουρσα προπορευεται ο Πουτιν👌

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Razor333 είπε

Πραγματικά πιστευεί κάποιος ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει το οτιδήποτε εκτός PR και lobbying;

ταξιδεύει στο διάστημα για την πλάκα του, έχει φτιάξει το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, την paypal και το openAI.

Ολα αυτά με δημόσιες σχέσεις 😋

Αν ίσχυε αυτό η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι νο1 με τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΚΚΕ κλπ

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, The_Judas είπε

ταξιδεύει στο διάστημα για την πλάκα του, έχει φτιάξει το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, την paypal και το openAI.

Ολα αυτά με δημόσιες σχέσεις 😋

Αν ίσχυε αυτό η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι νο1 με τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΚΚΕ κλπ

Οι δημόσιες σχέσεις είναι που φέρνουν κρατικά συμβόλαια, κρατικές επιδοτήσεις, υπερτιμήσεις χρημαστηριακών αξιών, επενδυτές στις εταιρείες σου, φοροαπαλλαγές, ευνοικές νομοθεσίες, ευνοικά δάνεια με κάκιστους όρους για τις τράπεζες όπως το deal εξαγοράς του Twitter.

Αλλά επειδή δεν είναι αρκετές οι δημόσιες σχέσεις ξεκινάμε να χτίζουμε τον μύθο του αστροναύτη, μηχανολόγου μηχανικού οχημάτων, μηχανικού αεροδιαστημικής, κορυφαίου προγραμματιστή στην paypal και στην openAI, όπως και φυσικά κορυφαίου gamer και προασπιστή της ελευθερίας του λόγου (του).

Οπότε πρακτικά και αν δεν το κατάλαβες ακόμα, ότι έχεις φάει έναν παπά για το τι κάνει ακριβώς κάνει ο Musk σε αυτές τις εταιρείες, μέσα από ένα χτίσιμο δημοσίου προφίλ, είναι κομμάτι των δημόσιων σχέσεων.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...