KPNY Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lost2 είπε 3 ώρες πριν, lost2 είπε Είναι απίστευτο το κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ότι βγάζει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα και όσα ξέρουμε) είναι υπέρ της ανθρωπότητας και του πλανήτη, πόσο πιο χάλια μπορεί να είναι μερικά μυαλά , δηλαδή μας πειράζει που καποιος βγάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και έχει κάνει και τους υπόλοιπους κολοσσούς να προχωρήσουν και αυτοί με γοργούς ρυθμούς προς τα εκεί, γιατί είναι καλό για τον πλανήτη, είναι κακό που ασχολείται με το δορυφορικό ίντερνετ και επιτέλους πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν επιτέλους προσβαση ίντερνετ με όλα τα σιν και πλην του (όπως και εγώ που έφυγα από τα καρτέλ της μπανανίας) , είναι κακό που ασχολείται με τσιπ για να μπορέσουν κάποιοι άνθρωποι να νιώσουν άνθρωποι πάλι , είναι κακό που ασχολείται με το διάστημα και έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αυτόν τον τομέα, που κάλλιστα θα μπορούσε να ασχολείται με όπλα και να μας γράφει όλους στα παπάρια του. Έλεος πια με την μνησικακία του καθένα που αντί να δει όλα τα θετικά κοιτάει τα άσχετα. Δηλαδή ρε haters εσείς αν ήσασταν επιχειρηματίες τις θα κάνατε δεν θα βγάζατε λαφτα από αυτά που πουλάτε ; Θα τα δίνατε δωρεάν; Ή θα κάνατε πράγματα τα οποία είναι υπέρ της ανθρωπότητας, κουρασατε τα ανρθωπακια που δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας και σας φταίνε όλοι οι άλλοι που κατάφεραν κάτι. Και ναι δεν με νοιάζει πόσα λεφτά βγάζει αλλά με νοιάζει αν καταφέρει και ανεβάσει τους νέους δορυφόρους του και απολαμβάνω ταχύτητες καλύτερες στη ίδια τιμή. Άντε πια με τους haters κουρασατε Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από KPNY 6
Choronzoon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το ποιο πιθανό είναι ότι έχει φτιάξει μια ai να του διαχειρίζεται διάφορα πράγματα όπως και το x . Γιατί να είναι απίθανο ? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Choronzoon
mariosraptor84 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Οταν έχεις λεφτά και έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο.
Panagiotiskirk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, SeaLion είπε Δεν ξέρω αν είναι κάποιου είδους trolling αυτό... Anyway, το απίστευτο είναι το bootlicking σε δισεκατομμυριούχους, ειδικά προσωπικότητες σαν τον Musk. Ο τύπος οδεύει σταθερά προς το να γίνει νέος Χίτλερ, αλλά οκ, ποστάρει καλά memes οπότε όλα καλά. Πριν γράψω αυτό που ήθελα , είπα να διαβάσω τα σχόλια , είσαι ακριβώς μέσα στο μυαλό μου. Οι μεγαλύτεροι τύραννοι , ξεκινούσαν πάντα την πολιτική τους σταδιοδρομία τους πάντα για το "κοινό καλό" , το οποίο όμως δυστυχώς έκρυβε φοβερή ιδιοτέλεια από πίσω και αποδεικνύονταν εκ των υστέρων ότι το καλό το δικό τους ήταν πολύ κακό για χιλιάδες ή εκατομύρια (όπως στην περίπτωση του Hitler) άλλους ανθρώπους. Ψυχραιμία χρειάζεται και από Δευτέρα ο Θεός να τους φωτίσει αυτούς που κινούν τα νήματα , οι μπροστινοί (Trump και λοιποί) αλλά κυρίως τους πίσω... 7
gtob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Κάπου διάβασα ότι ο βιογράφος του αναφέρει ότι έχει αρχίσει και τα "χάνει". Απ' ότι φαίνεται είναι αλήθεια... 1
lost2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 hours ago, Teddy77 said: Ξέρεις, μπορούμε και να θαυμάζουμε/επικροτούμε τα "υπέρ της ανθρωπότητας" (όχι όλα, αλλά αρκετά είναι) και παράλληλα να τον λέμε και κομπλεξικό ποζέρι, που ξεκάθαρα είναι. Γενικώς μέχρι πρότινος είχε μεγάλο net positive αποτύπωμα στον πλανήτη... ας το διατηρήσει. Ναι και εγώ ότι δεν μου αρέσει το λέω, όπως και το έκτρωμα για εμένα cybertruck , αλλά εδώ (και σε άλλα διαδικτυακα ) μόνο που βλέπουν μανσκ στον τίτλο χωρίς καν να ξέρουν τι λέει το άρθρο μπαίνουν και βρίζουν οι ,τιποτες, έλεος πια, ακόμη και για τα τσιπ εμφύτευσης που πάνε προς το παρόν καλά με πολύ καλά αποτελέσματα και χιλιάδες ΑΜΕΑ χαίρονται , τα haters μπαίνουν και βρίζουν. Τι άλλο να πω. Και στην τελική είμαστε ένα τεχνολογικό μέρος το οποίο διαβάζουμε και επικρίνουμε ή οχι για τα της τεχνολογίας , εδώ πάλι τα haters μόνο για αυτό δεν μιλάνε απλά να βρισουν. 1 1
mants118 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μακάρι να είχα λύσει όλα μου τα τρεχάματα της καθημερινότητας και να ασχολούμουν με αυτές τις π@π@ριες κι εγώ.... 😐 (χού κέαρς βασικά 😛)
Clytoceyx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 9 minutes ago, lost2 said: μόνο που βλέπουν μανσκ στον τίτλο χωρίς καν να ξέρουν τι λέει το άρθρο μπαίνουν και βρίζουν οι ,τιποτες Oh, the irony. 3 1
lost2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Just now, Clytoceyx said: Oh, the irony. Καμία σχέση απλά με κουρασατε οι haters μπαίνεις να διαβάσεις κάτι και βλέπεις τους μίζερους να τρέξουν πρώτοι να βγάλουν χολή. Είπα να το γράψω στο άλλο με το starship (που και εκεί βγάζετε χολή) αλλά το έγραψα εδώ . 1 2
SeaLion Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Panagiotiskirk είπε Οι μεγαλύτεροι τύραννοι , ξεκινούσαν πάντα την πολιτική τους σταδιοδρομία τους πάντα για το "κοινό καλό" , το οποίο όμως δυστυχώς έκρυβε φοβερή ιδιοτέλεια από πίσω και αποδεικνύονταν εκ των υστέρων ότι το καλό το δικό τους ήταν πολύ κακό για χιλιάδες ή εκατομύρια (όπως στην περίπτωση του Hitler) άλλους ανθρώπους. Καλά το πάει γενικά, γκεμπελισμός με πρόφαση την ελευθερία του λόγου. Ο Χίτλερ ήταν κομμουνιστής, οι ναζί ήταν σοσιαλιστές κτλ... Εν τω μεταξύ ο τύπος προσπαθεί να διαλύσει και τον καπιταλισμό. 7
Diavolos666 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Πέραν από την πλάκα μόλις είδα ποιος είναι ο Asmongold, παρόλο που έκανα μπάνιο το πρωί πάω να ξανακάνω. Τι τρώγλη ο τύπος; Όσο για τον Elon έχει αρκετούς παλιμπαιδισμούς αλλά κάτι τέτοια του αρέσουν γιατί ακούγεται για άλλη μία φορά και δεν θέλει να υπάρχει δευτερόλεπτο που να μην ακούγεται το όνομά του. Για όσους λένε ότι φιμώνει κόσμο, είδατε που η κοινότητα του Χ τον διόρθωσε και έβαλε fact check στον ίδιο τον ιδιοκτήτη και αναγκάστηκε να σβήσει το ίδιο του το σχόλιο!!! Αυτό θα πει πραγματικό fact check. 1 1
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Πέραν από την πλάκα μόλις είδα ποιος είναι ο Asmongold, παρόλο που έκανα μπάνιο το πρωί πάω να ξανακάνω. Τι τρώγλη ο τύπος; Όσο για τον Elon έχει αρκετούς παλιμπαιδισμούς αλλά κάτι τέτοια του αρέσουν γιατί ακούγεται για άλλη μία φορά και δεν θέλει να υπάρχει δευτερόλεπτο που να μην ακούγεται το όνομά του. Για όσους λένε ότι φιμώνει κόσμο, είδατε που η κοινότητα του Χ τον διόρθωσε και έβαλε fact check στον ίδιο τον ιδιοκτήτη και αναγκάστηκε να σβήσει το ίδιο του το σχόλιο!!! Αυτό θα πει πραγματικό fact check. Σε όλα τα υπόλοιπα ψέματα που έχει διατυπώσει, γιατί δεν λειτούργησε το fact check? 4
Diavolos666 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 minute ago, AtiX said: Σε όλα τα υπόλοιπα ψέματα που έχει διατυπώσει, γιατί δεν λειτούργησε το fact check? Σε ποια υπόλοιπα? Γίνε συγκεκριμένος, εγώ δεν έχω καν Χ οπότε δεν παρακολουθώ τα πάντα.
Clytoceyx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 19 minutes ago, lost2 said: Καμία σχέση απλά με κουρασατε οι haters μπαίνεις να διαβάσεις κάτι και βλέπεις τους μίζερους να τρέξουν πρώτοι να βγάλουν χολή. Είπα να το γράψω στο άλλο με το starship (που και εκεί βγάζετε χολή) αλλά το έγραψα εδώ . Ποιοι ειμαστε οι "εμεις"; Εμενα quote-αρεις, δεν ειμαι η "Λεγεων". Το αρθρο λεει για τις αντιδρασεις του Musk με αφορμη τις αποκαλυψεις οτι ειναι ειναι fake gamer και, γενικοτερα, ο στερεοτυπικος boomer που το παιζει troll master και αρχοντας των memes. Εσυ αρχισες τα ασχετα, χωρις προφανως να εχεις διαβασει το αρθρο και εγκαλεις αλλους για τον ιδιο λογο. Ο ορισμος της ειρωνιας. Οπως ειπε και αλλος user πιο πανω, αλλο πραγμα ειναι να θαυμαζεις καποιον που εχει καταφερει κατι σε συγκεκριμενο τομεα και αλλο να κανεις dickriding. Ελεος πια με την αναγκη του Ελληνα για νεους μεσσιες και ιερες αγελαδες χωρις να εχει μαθει απο ολες τις αλλες φορες. 12 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις