Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγους μήνες είχα κάνει ένα σχόλιο σε κάποιο tweet του. Για να μην τα πολυλογώ, μετά από λίγες μέρες το σχόλιο που έκανα ήταν ελαφρώς τροποποιημένο και δεν έβγαζε και πολύ νόημα... Εντάξει, δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από έναν τέτοιο τύπο.

• Like 5
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΡΕ αυτός  θα έχει φάρμα στο υπόγειο του Κινέζους που του κάνουν  boost to account 

Diablo 4 είναι  εύκολο και εγώ  είχα  broken build που έκανα 15 δις damage με 1 click skill build lol 😂 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχω δει τις τελευταίες μέρες. O Asmongold, ο βασιλιάς των ποντικών, ο ορισμός της white trash κουλτούρας, τσακώνεται με τον βασιλιά Elon και φαίνεται να κερδίζει. Σιγά να μην έκλεβε ο Elon, εδώ οι επαγγελματίες streamers πιάνονται όλη την ώρα να κλέβουν ή με cheats, αυτός θα ήταν η εξαίρεση; 

Ο Asmongold κάνει το κουμάντο ακόμα από το παιδικό του δωμάτιο, ανάμεσα στους σωρούς από σκουπίδια απο μισοφαγωμένα πακέτα φαγητό και εκατοντάδες άδεια πλαστικά αναψυκτικών που δεν έχει πετάξει για εβδομάδες. Ο Βασιλιάς των ποντικιών, ρακούν και κατσαρίδων, που έχει καταφέρει να κάνει εκατομμύρια από το streaming, παραμένει white trash. Κατά κάποιο τρόπο τον αγαπάει το Internet.  

Sorry Elon, αλλά αγαπάμε Asmongold περισσότερο, δεν γίνεται να κερδίσεις αυτό.

Πολύ σουρεαλιστικό να βλέπεις το ίδιο διάστημα που ο Elon έχει εκτοξεύσεις στην Boca Chica και ετοιμάζεται για την ορκωμοσία Trump να μαλώνει με τον Asmongold, και ο Asmon να έχει δίκιο και το ηθικό πλεονέκτημα.

Ξενάγηση στο σπίτι του Asmongold. 

Επεξ/σία από fast8
  • Like 3
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συλλογισμος..... Αν ο Μασκ που ειναι δισεκατομμυριουχος ειναι φοβερος στο POE 2 αν γινω και εγω  φοβερος στο POE 2 θα γινω δισεκατομμυριούχος?

Αν ναι υπογράφω την παραιτησή μου χθες  

Επεξ/σία από Mafariel
  • Haha 3
Δημοσ.

Είναι απίστευτο το κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ότι βγάζει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα και όσα ξέρουμε) είναι υπέρ της ανθρωπότητας και του πλανήτη, πόσο πιο χάλια μπορεί να είναι μερικά μυαλά , δηλαδή μας πειράζει που καποιος βγάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και έχει κάνει και τους υπόλοιπους κολοσσούς να προχωρήσουν και αυτοί με γοργούς ρυθμούς προς τα εκεί, γιατί είναι καλό για τον πλανήτη, είναι κακό που ασχολείται με το δορυφορικό ίντερνετ και επιτέλους πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν επιτέλους προσβαση ίντερνετ με όλα τα σιν και πλην του (όπως και εγώ που έφυγα από τα καρτέλ της μπανανίας) , είναι κακό που ασχολείται με τσιπ για να μπορέσουν κάποιοι άνθρωποι να νιώσουν άνθρωποι πάλι , είναι κακό που ασχολείται με το διάστημα και έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αυτόν τον τομέα, που κάλλιστα θα μπορούσε να ασχολείται με όπλα και να μας γράφει όλους στα παπάρια του. Έλεος πια με την μνησικακία του καθένα που αντί να δει όλα τα θετικά κοιτάει τα άσχετα. Δηλαδή ρε haters εσείς αν ήσασταν επιχειρηματίες τις θα κάνατε δεν θα βγάζατε λαφτα από αυτά που πουλάτε ; Θα τα δίνατε δωρεάν;  Ή θα κάνατε πράγματα τα οποία είναι υπέρ της ανθρωπότητας, κουρασατε τα ανρθωπακια που δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας και σας φταίνε όλοι οι άλλοι που κατάφεραν κάτι. Και ναι δεν με νοιάζει πόσα λεφτά βγάζει αλλά με νοιάζει αν καταφέρει και ανεβάσει τους νέους δορυφόρους του και απολαμβάνω ταχύτητες καλύτερες στη ίδια τιμή. 

Άντε πια με τους haters κουρασατε 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 4
  • Haha 20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, fast8 είπε

Είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχω δει τις τελευταίες μέρες. O Asmongold, ο βασιλιάς των ποντικών, ο ορισμός της white trash κουλτούρας, τσακώνεται με τον βασιλιά Elon και φαίνεται να κερδίζει. Σιγά να μην έκλεβε ο Elon, εδώ οι επαγγελματίες streamers πιάνονται όλη την ώρα να κλέβουν ή με cheats, αυτός θα ήταν η εξαίρεση; 

Ο Asmongold κάνει το κουμάντο ακόμα από το παιδικό του δωμάτιο, ανάμεσα στους σωρούς από σκουπίδια απο μισοφαγωμένα πακέτα φαγητό και εκατοντάδες άδεια πλαστικά αναψυκτικών που δεν έχει πετάξει για εβδομάδες. Ο Βασιλιάς των ποντικιών, ρακούν και κατσαρίδων, που έχει καταφέρει να κάνει εκατομμύρια από το streaming, παραμένει white trash. Κατά κάποιο τρόπο τον αγαπάει το Internet.  

Sorry Elon, αλλά αγαπάμε Asmongold περισσότερο, δεν γίνεται να κερδίσεις αυτό.

Πολύ σουρεαλιστικό να βλέπεις το ίδιο διάστημα που ο Elon έχει εκτοξεύσεις στην Boca Chica και ετοιμάζεται για την ορκωμοσία Tramp να μαλώνει με τον Asmongold, και ο Asmon να έχει δίκιο και το ηθικό πλεονέκτημα.

Ξενάγηση στο σπίτι του Asmongold. 

Αν έχεις δει τουλάχιστον ένα απο τα βίντεοκλιπ των Die Antowoord  καταλαβαίνεις πως οι νοτιοαφρικάνοι (άσπροι) ειναι white trash too xD 

Όσο για τον Asmongold εγώ έτσι των γνώρισα λόγω του αλγορίθμου 

22 λεπτά πριν, Mafariel είπε

Συλλογισμος..... Αν ο Μασκ που ειναι δισεκατομμυριουχος ειναι φοβερος στο POE 2 αν γινω και εγω  φοβερος στο POE 2 θα γινω δισεκατομμυριούχος?

Αν ναι υπογράφω την παραιτησή μου χθες  

κοίτα υπάρχουν άτομα που βγάζουν τρελά λεφτά αλλά στην ελλάδα έχουμε την τυπολατρία στο αίμα μας δηλαδή περιμένουμε να κάνουμε μια συγκεκριμένη κίνηση και αν ειναι λίγο διαφορετική δεν την δεχόμαστε/(ή απο την άλλη σκεφτόμαστε) και περιμένουμε συγκεκριμένο αποτέλεσμα και αν ειναι λίγο διαφορετικό δεν το δεχόμαστε κτλ. 

Δηλαδή ναι παίζοντας POE 2 δεν θα γίνεις αυτόματα πλούσιος αλλά αν σαρέσει να παίζεις και έχεις μυαλό και είσαι καλός σε αυτό που κάνεις μπορείς να βγάλεις αρκετά χρήματα πχ ο asmongold που τον κοροϊδεύω πιο πάνω ειναι εκατομμυριούχος και ξεκίνησε η όλη φάση απο αυτόν να ειναι πολύ καλός στο wow και να κάνει tutorial (δεν ειναι ότι η blizzard του έκοβε μισθό δηλαδή απλά το ένα έφερνε το άλλο, έβαλε το μυαλό του κάτω και ξεκίνησε να βγάζει λεφτά πλασάροντας αρχικά τις γνώσεις του πχ μέσα απο διαφημίσεις και χορηγίες και συνδρομές αργότερα, μετά έκανε δική του εταιρεία  κτλ στην ελλάδα πρέπει η μπλίζαρντ να βγάλει αγγελία "ζητείται γκέιμερ να παίζει 12 ώρες με μισθό 700 ευρώ" για να το προσπαθήσει κάποιος :P  αλλά δεν ειναι έτσι, θα πρέπει δηλαδή να βρεις εσύ την ευκαιρία και να την αρπάξεις δεν θα σου έρθει απο μόνη της. 

Ένας επαγγελματίας παίχτης counter strike μπορεί να βγάλει 2000  τον μήνα (είναι και εκείνοι που βγάζουν 20Κ+++ )  κτλ κτλ κτλ 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
9 minutes ago, lost2 said:

Είναι απίστευτο το κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ότι βγάζει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα και όσα ξέρουμε) είναι υπέρ της ανθρωπότητας και του πλανήτη

Από όσα έχει βγάλει ο επιχειρηματίας, ειδικά ο Τραμπ και το Χ μου δίνουν τεράστια αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας 

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.

με ολα αυτα τα μασκαριλικια που κανει τελευταια ο τυπος εχω αρχισει να αμφιβαλλω, ειναι στ αληθεια επιχειρηματιας? ή μηπως μουφα, μπροστινος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...