SpirosRonto Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Καλησπέρα στο φόρουμ, θέλω να κάνω την αρχή με ένα ipad και έχω δει γενικότερα τι παίζει , δεν θα ήθελα να δώσω νεφρό ιδανικά οπότε ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το 10th gen ipad , έχω και iphone οπότε φαντάζομαι θα μπορεί να διαμοίραστει εύκολα το υλικό. Πέρα από το μοντέλο , έχω δει αξίζει το pencil που είναι στάνταρ ότι θα πάρω, μετά κάποιο stand είτε keyboard; 1
Blitzone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Καλημέρα @SpirosRonto, έχω ακριβώς το ίδιο, παίζει άψογα είναι full value for money! Εννοείται ότι συνεργάζεται άψογα με όλο το apple οικοσύστημα. Έχω και το pencil, βοηθάει πολύ αν σχεδιάζεις κάνεις σημειώσεις χειρόγραφα ή photo editing. Πάντα εξαρτάται από τις ανάγκες σου, για εμένα δεν αξίζει να δίνεις πολλά για βασική χρήση (web browsing, emails, σειρές-ταινίες κλπ.). Ιδανικό αν ταξιδεύεις ή είσαι on the go και θες να μην κουβαλάς κάτι βαρύ. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα!
aces Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SpirosRonto είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, θέλω να κάνω την αρχή με ένα ipad και έχω δει γενικότερα τι παίζει , δεν θα ήθελα να δώσω νεφρό ιδανικά οπότε ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το 10th gen ipad , έχω και iphone οπότε φαντάζομαι θα μπορεί να διαμοίραστει εύκολα το υλικό. Πέρα από το μοντέλο , έχω δει αξίζει το pencil που είναι στάνταρ ότι θα πάρω, μετά κάποιο stand είτε keyboard; καλησπερα, το pencil αξιζει αν κανεις χρηση ειδικα για την περιπτωση αυτη με μαθηματα και σημειωσεις ειναι οτι πρεπει. Για τα καθημερινα/casual χρηση και το βασικο iPad 10 ειναι οκ. Τον απριλιο ισως δουμε το επομενης γενιας iPad 11 με παραπανω ram για το apple intelligence κατι που για την περιπτωση αυτη δεν χρειαζεσαι. Το αμεσως επομενο ειναι το iPad Air M2 που υπερκαλυπτει τις αναγκες για μαθηματα κλπ. Βασικες διαφορες υπαρχουν σε επεξεργαστη/μνημη ram/αποθ.χώρο. Οποτε καλυτερα να πας σε αγορα combo Apple Pencil με iPad 10ης γενιας με το μικροτερο δυνατο κοστος. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από aces
1L1as Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δεν ξερω τις λεπτομερεις διαφορες αναμεσα στα διαφορα μοντελα ipad, αλλα θα αγοραζα με βαση ποιο ειναι συμβατο με το νεοτερο μοντελο pencil που υπαρχει. Tα ipad γενικα, ειδικα απο το 2021 και μετα ειναι πανω κατω παρομοια σε δυνατοτητες... η συμβατοτητα με το pencil ειναι που πρεπει να προσεξεις...
panos spain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Τι θες να κάνεις με το ipad στο μεταπτυχιακό? Από την εμπειρία μου (διδακτορικό), το κράτησα 5 μέρες για σημειώσεις και το άφησα στην άκρη. Το χαρτί-στυλό είναι δεν έχει αντίπαλο. Αν το θες για διάφορες χρήσεις on the go (email, browsing etc), τότε είναι Οκ επιλογή. 1
panoskare Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Έχω το iPad 10th gen 256 GB. Το έχω εδώ και μισό χρόνο έχω αγοράσει και ένα pencil εμπορίου όχι το αυθεντικό. Τελευταία μου αγορά ήτα μία θήκη πληκτρολογίου της ESR 80$ και πραγματικά πήγα όλο το σεταπ σε άλλο επίπεδο. Πέος το χρησιμοποιώ για τα πάντα, να φανταστείτε έχω ξεχασμένο το λαπτοπ μέσα στο αμάξι. Τους τελευταίους σου μήνες κάνω τα πάντα από αυτό Excel, Word, pdf, Project plan. Νομίζω έχω χρησμοποιήσει το λάπτοπ μια φορά. Τώρα σας γράφω από αυτό. Συγχρονισμός με το IPhone στο δευτερόλεπτο. Τέλος οι σημειώσεις με το πενσιλ απίστευτες και αυτές.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 hours ago, panoskare said: Έχω το iPad 10th gen 256 GB. Το έχω εδώ και μισό χρόνο έχω αγοράσει και ένα pencil εμπορίου όχι το αυθεντικό. Τελευταία μου αγορά ήτα μία θήκη πληκτρολογίου της ESR 80$ και πραγματικά πήγα όλο το σεταπ σε άλλο επίπεδο. Πέος το χρησιμοποιώ για τα πάντα, να φανταστείτε έχω ξεχασμένο το λαπτοπ μέσα στο αμάξι. Τους τελευταίους σου μήνες κάνω τα πάντα από αυτό Excel, Word, pdf, Project plan. Νομίζω έχω χρησμοποιήσει το λάπτοπ μια φορά. Τώρα σας γράφω από αυτό. Συγχρονισμός με το IPhone στο δευτερόλεπτο. Τέλος οι σημειώσεις με το πενσιλ απίστευτες και αυτές. Ανοίγεις και τις μπύρες μ' αυτό; 🤣 Damn autocorrect. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα