Προς το περιεχόμενο

2 Προβλήματα σε windows SOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ετσι προτεινετε λυσεις χωρις να ξερετε ακομα ποια windows εχει ... 

Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε. Τέτοια σφάλματα είναι σήμα κατατεθέν των 11.

• Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kinhthra είπε

τα driver

δηλαδη να πατησω να μην ξανα εμφανιστει αυτο το μηνυμα;;;δεβν θα εχει προβλημα ο υπολογιστης γενικα;;;στην λειτουργια του;;;

35 λεπτά πριν, micos000 είπε

υπαρχει μηπως καποια αλλη λυση;;;και αν οχι αν αγνοησω απλα το μηνυμα για να μην το ξανα βγαλει θα εχω λειτουργικο προβλημα στο Pc μου με τα windows;;;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blackm76 είπε

δηλαδη να πατησω να μην ξανα εμφανιστει αυτο το μηνυμα;;;δεβν θα εχει προβλημα ο υπολογιστης γενικα;;;στην λειτουργια του;;;

υπαρχει μηπως καποια αλλη λυση;;;και αν οχι αν αγνοησω απλα το μηνυμα για να μην το ξανα βγαλει θα εχω λειτουργικο προβλημα στο Pc μου με τα windows;;;;

δεν πιστεύω να έχετε, αφού μπαίνετε στο ιντερνετ.

Δημοσ.
3 hours ago, micos000 said:

Mιλα καλυτερα για το καλυτεροτερο λειτουργικο του πλανητη Γη !!! :)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mphxths είπε

Ετσι προτεινετε λυσεις χωρις να ξερετε ακομα ποια windows εχει ... 

το να κάνει δοκιμές με usb, jack ή ακόμα κ με bluetooth εξοπλισμό για να προσπεράσει προσωρινά το πρόβλημα και να κάνει τις ηχογραφήσεις που χρειάζεται, είναι ανεξάρτητες του OS,ο ίδιος ξέρει τι έχει κ πράττει ανάλογα. Εδώ μπαίνουμε καλοπροαίρετα για να βοηθήσουμε κ όχι να κράξουμε , ή αυτή είναι ή δική μου οπτική τουλάχιστον. Καλημέρα.

Δημοσ.
38 minutes ago, Kthulhou said:

Εδώ μπαίνουμε καλοπροαίρετα για να βοηθήσουμε

Η αληθεια ειναι οτι 9 στου 10 που "βοηθανε" κανουν show off τις γνωσεις τους , ειτε στον εαυτο τους ειτε στους γυρω τους. Δεν γινεται να βοηθας (γενικα μιλαω , οχι για σενα) χωρις να εχεις πληρεις πληροφοριες της υποθεσης , εν προκειμενω την εκδοση του λειτουργικου. Γιατι οπως ειδες , ενας συμφορουμιτης εδινε λινκ για driver windows 10 ενω εντελει το λειτουργικο ηταν windows 11.
Εχω "κραξει" εδω και χρονια την κατασταση , οπου ο καθε συμφορουμιτης που εχει προβλημα , μπαινει , δινει τηλεγραφικα μια περιγραφη του προβληματος , αρχιζουν ολοι το show off σελιδες επι σελιδων , χωρις να ρωτανε λεπτομερειες και τραβαει η δουλεια για βδομαδες. Ενω αν εδινε ή αν του ξακαθαριζοταν εξαρχης οτι πρεπει να δοθουν χ,ψ πληροφοριες , αν εκανε προσωπικη εργασια και ελεγε τι δοκιμασε τι επαιξε τι δεν επαιξε , το προβλημα θα λυνοταν αμεσα.

Δεν αναφερομαι καν σε περιπτωσεις οπου ο ερωτων , μπαινει μετα απο βδομαδες και οι καλοθελητες ματαια περιμενουν απαντησεις και feedback σε αυτα που τον ρωτανε ή προτεινουν ως λυσεις. Δεν αναφερομαι καν σε περιπτωσεις οπου τεχνηέντως ο ερωτων αποκρυπτει το γεγονος οτι το πισι δεν ειναι δικο του αλλα κανει τον τεχνικο στις πλατες τις δικες μας. Και παλι γινεται μια κατασταση "σπασμενο τηλεφωνο" ... "δοκιμασε αυτο" , "δεν ειμαι στον χωρο , οταν παω θα το δοκιμασω". Και τραβαει η δουλεια βδομαδες και παλι.

Αλλα βασει της δικης σου οπτικης , μπες καλοπροαιρετα και κανε τεχνικη διαγνωση δι' αποστασεως χωρις πληροφοριες :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...