micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:55 μμ 17 λεπτά πριν, mphxths είπε Ετσι προτεινετε λυσεις χωρις να ξερετε ακομα ποια windows εχει ... Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε. Τέτοια σφάλματα είναι σήμα κατατεθέν των 11. 1
blackm76 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ 22 λεπτά πριν, kinhthra είπε τα driver δηλαδη να πατησω να μην ξανα εμφανιστει αυτο το μηνυμα;;;δεβν θα εχει προβλημα ο υπολογιστης γενικα;;;στην λειτουργια του;;; 35 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε. Τέτοια σφάλματα είναι σήμα κατατεθέν των 11. υπαρχει μηπως καποια αλλη λυση;;;και αν οχι αν αγνοησω απλα το μηνυμα για να μην το ξανα βγαλει θα εχω λειτουργικο προβλημα στο Pc μου με τα windows;;;;
kinhthra Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 πμ 2 ώρες πριν, blackm76 είπε δηλαδη να πατησω να μην ξανα εμφανιστει αυτο το μηνυμα;;;δεβν θα εχει προβλημα ο υπολογιστης γενικα;;;στην λειτουργια του;;; υπαρχει μηπως καποια αλλη λυση;;;και αν οχι αν αγνοησω απλα το μηνυμα για να μην το ξανα βγαλει θα εχω λειτουργικο προβλημα στο Pc μου με τα windows;;;; δεν πιστεύω να έχετε, αφού μπαίνετε στο ιντερνετ.
mphxths Δημοσ. Σάββατο στις 02:06 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:06 πμ 3 hours ago, micos000 said: Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε. Τέτοια σφάλματα είναι σήμα κατατεθέν των 11. Mιλα καλυτερα για το καλυτεροτερο λειτουργικο του πλανητη Γη !!!
Kthulhou Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 πμ 11 ώρες πριν, mphxths είπε Ετσι προτεινετε λυσεις χωρις να ξερετε ακομα ποια windows εχει ... το να κάνει δοκιμές με usb, jack ή ακόμα κ με bluetooth εξοπλισμό για να προσπεράσει προσωρινά το πρόβλημα και να κάνει τις ηχογραφήσεις που χρειάζεται, είναι ανεξάρτητες του OS,ο ίδιος ξέρει τι έχει κ πράττει ανάλογα. Εδώ μπαίνουμε καλοπροαίρετα για να βοηθήσουμε κ όχι να κράξουμε , ή αυτή είναι ή δική μου οπτική τουλάχιστον. Καλημέρα.
mphxths Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 πμ 38 minutes ago, Kthulhou said: Εδώ μπαίνουμε καλοπροαίρετα για να βοηθήσουμε Η αληθεια ειναι οτι 9 στου 10 που "βοηθανε" κανουν show off τις γνωσεις τους , ειτε στον εαυτο τους ειτε στους γυρω τους. Δεν γινεται να βοηθας (γενικα μιλαω , οχι για σενα) χωρις να εχεις πληρεις πληροφοριες της υποθεσης , εν προκειμενω την εκδοση του λειτουργικου. Γιατι οπως ειδες , ενας συμφορουμιτης εδινε λινκ για driver windows 10 ενω εντελει το λειτουργικο ηταν windows 11. Εχω "κραξει" εδω και χρονια την κατασταση , οπου ο καθε συμφορουμιτης που εχει προβλημα , μπαινει , δινει τηλεγραφικα μια περιγραφη του προβληματος , αρχιζουν ολοι το show off σελιδες επι σελιδων , χωρις να ρωτανε λεπτομερειες και τραβαει η δουλεια για βδομαδες. Ενω αν εδινε ή αν του ξακαθαριζοταν εξαρχης οτι πρεπει να δοθουν χ,ψ πληροφοριες , αν εκανε προσωπικη εργασια και ελεγε τι δοκιμασε τι επαιξε τι δεν επαιξε , το προβλημα θα λυνοταν αμεσα. Δεν αναφερομαι καν σε περιπτωσεις οπου ο ερωτων , μπαινει μετα απο βδομαδες και οι καλοθελητες ματαια περιμενουν απαντησεις και feedback σε αυτα που τον ρωτανε ή προτεινουν ως λυσεις. Δεν αναφερομαι καν σε περιπτωσεις οπου τεχνηέντως ο ερωτων αποκρυπτει το γεγονος οτι το πισι δεν ειναι δικο του αλλα κανει τον τεχνικο στις πλατες τις δικες μας. Και παλι γινεται μια κατασταση "σπασμενο τηλεφωνο" ... "δοκιμασε αυτο" , "δεν ειμαι στον χωρο , οταν παω θα το δοκιμασω". Και τραβαει η δουλεια βδομαδες και παλι. Αλλα βασει της δικης σου οπτικης , μπες καλοπροαιρετα και κανε τεχνικη διαγνωση δι' αποστασεως χωρις πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα