blackm76 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:30 μμ Γεια σας παιδιά. 1)μετα την τελευταια αναβαθμιση των windows μου βγαζει συνεχεια αυτο το σφαλμα ξερω οτι ειναι απο τους drivers της ενσυρματης καρτας δικτυου της intel. δοκιμασα καθε πιθανη λυση που βρηκα στο διαδίκτυο αλλα δεν διορθωθηκε με τιποτα.εξακολουθει να το βγαζει συνεχεια. τι μπορω να κανω για να το διορθωσω;;; 2)οτι μικροφωνο και να συνδεσω στον υπολογιστη μου δεν λειτουργει.επισεις εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν ξερω τι φταιει αληθεια. να θελω παραδειγμα να κανω μια ηχογραφηση δεν μπορω. τι μπορω να κανω επισεις για να το διορθωσω;;;;
kinhthra Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 μμ 4 λεπτά πριν, blackm76 είπε Γεια σας παιδιά. 1)μετα την τελευταια αναβαθμιση των windows μου βγαζει συνεχεια αυτο το σφαλμα ξερω οτι ειναι απο τους drivers της ενσυρματης καρτας δικτυου της intel. δοκιμασα καθε πιθανη λυση που βρηκα στο διαδίκτυο αλλα δεν διορθωθηκε με τιποτα.εξακολουθει να το βγαζει συνεχεια. τι μπορω να κανω για να το διορθωσω;;; 2)οτι μικροφωνο και να συνδεσω στον υπολογιστη μου δεν λειτουργει.επισεις εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν ξερω τι φταιει αληθεια. να θελω παραδειγμα να κανω μια ηχογραφηση δεν μπορω. τι μπορω να κανω επισεις για να το διορθωσω;;;; Στο μάθετε περισσότερα τι σας βγάζει; Κατέβασε τα druve από τη intel κι ξήλωσε τα παλιά και βάλε του νέους. Μπορεί και να έχει καεί η κάρτα ήχου.
blackm76 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 μμ 17 λεπτά πριν, kinhthra είπε Στο μάθετε περισσότερα τι σας βγάζει; Κατέβασε τα druve από τη intel κι ξήλωσε τα παλιά και βάλε του νέους. Μπορεί και να έχει καεί η κάρτα ήχου. το εχω δοκιμασει να ξηλωσω τους παλιους και να βαλω τους καινουριους και δεν δουλεψε αλλα θα το ξανα κανω και θα σας πω. οσο για την καρτα ηχου αν ειχε καει δεν θα επρεπε να μην ακουω και ηχο;;;;τα ηχεια λειτουργουν...το μικροφωνο δεν λειτουργει με τιποτα
Kthulhou Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ 35 λεπτά πριν, blackm76 είπε οτι μικροφωνο και να συνδεσω στον υπολογιστη μου δεν λειτουργει τι δοκίμασες? με jack "καρφί" ? με USB? δοκίμασες κ BT που είναι άλλο υλικό, σαν λύση ανάγκης, μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα? με κάποιο ubuntu usb stick για να δεις αν φταίει όντως ο driver ή φταίει το hardware?
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 μμ (επεξεργασμένο) Δεν αναφέρεις Για το (1) δες στο παρακάτω. https://support.microsoft.com/en-us/windows/a-driver-can-t-load-on-this-device-8eea34e5-ff4b-16ec-870d-61a4a43b3dd5 Είναι η απομόνωση πυρήνα και η ακεραιότητα μνήμης. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:12 μμ από micos000
Kthulhou Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 μμ 39 λεπτά πριν, blackm76 είπε τι μπορω να κανω για να το διορθωσω disable το όποιο A/virus? δοκίμασέ το https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/iqvw64esys-a-driver-cannot-load-on-this-device/dcc336f6-8815-4346-952b-fff97fe81523
blackm76 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ 13 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν αναφέρεις Για το (1) δες στο παρακάτω. https://support.microsoft.com/en-us/windows/a-driver-can-t-load-on-this-device-8eea34e5-ff4b-16ec-870d-61a4a43b3dd5 Είναι η απομόνωση πυρήνα και η ακεραιότητα μνήμης. την εχω ηδη απενεργοποιημενη και τιποτα παλι 12 λεπτά πριν, Kthulhou είπε disable το όποιο A/virus? δοκίμασέ το https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/iqvw64esys-a-driver-cannot-load-on-this-device/dcc336f6-8815-4346-952b-fff97fe81523 δεν εχω καποιο εξτρα παρα μονο το windows defender. και δεν προλαβαινω να το δοκιμασω να το κλεισω γιατι μολις ανοιγω τον υπολογιστη βγαζει το μηνυμα 17 λεπτά πριν, Kthulhou είπε τι δοκίμασες? με jack "καρφί" ? με USB? δοκίμασες κ BT που είναι άλλο υλικό, σαν λύση ανάγκης, μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα? με κάποιο ubuntu usb stick για να δεις αν φταίει όντως ο driver ή φταίει το hardware? εχω ενα μικροφωνο της καμερας που ειναι συνδεδεμενη με usb και δεν λειτουργει. εχω ενα μικροφωνο απο τα handset που ειναι επισεις δυνδεδεμενα με usb δεν λειτουργει. με jack ειναι αληθεια δεν δοκιμασα ακομα θα δοκιμασω και θα σας πω αλλα της καμερας το μικροφωνο παραδειγμα γιατι να μην λειτουργει;;;
kinhthra Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Τώρα το είδα ότι πρόκειται για το iqvw64e.sys. Το iqvw64e.sys είναι το πρόγραμμα οδήγησης διάγνωσης προσαρμογέα δικτύου Intel, είναι ασυνήθιστο να βρείτε αυτό το πρόγραμμα οδήγησης στο φάκελο Dell, συνήθως βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32\Drivers. Δοκιμάστε να κατεβάστε και εγκατάστασετε αυτής της έκδοσης αυτού του προγράμματος οδήγησης από τον ιστότοπο της Intel για να δείτε εάν αυτό επιλύει το σφάλμα που εμφανίζεται. https://www.intel.com/content/www/us/en/download/18293/intel-network-adapter-driver-for-windows-10.html
mphxths Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Ετσι προτεινετε λυσεις χωρις να ξερετε ακομα ποια windows εχει ... 2
blackm76 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 μμ 2 λεπτά πριν, kinhthra είπε Τώρα το είδα ότι πρόκειται για το iqvw64e.sys. Το iqvw64e.sys είναι το πρόγραμμα οδήγησης διάγνωσης προσαρμογέα δικτύου Intel, είναι ασυνήθιστο να βρείτε αυτό το πρόγραμμα οδήγησης στο φάκελο Dell, συνήθως βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32\Drivers. Δοκιμάστε να κατεβάστε και εγκατάστασετε αυτής της έκδοσης αυτού του προγράμματος οδήγησης από τον ιστότοπο της Intel για να δείτε εάν αυτό επιλύει το σφάλμα που εμφανίζεται. https://www.intel.com/content/www/us/en/download/18293/intel-network-adapter-driver-for-windows-10.html δεν εχω dell εχω custom desktop pc. επισεις το link που μου δειξατε λεει για windows 10.εγω εχω windows 11.θα κανει;;;
kinhthra Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 μμ 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Ετσι προτεινετε λυσεις χωρις να ξερετε ακομα ποια windows εχει ... παρασυρθήκαμε
blackm76 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 μμ 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Ετσι προτεινετε λυσεις χωρις να ξερετε ακομα ποια windows εχει ... windows 11 μητρικη x470 taichi ultimate cpu 2700x gpu 1660 super ventus xs oc η καρτα ηχου ειναι η onboard
kinhthra Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Μόλις τώρα, blackm76 είπε δεν εχω dell εχω custom desktop pc. επισεις το link που μου δειξατε λεει για windows 10.εγω εχω windows 11.θα κανει;;; το πολυ πολυ δεν θα λειτουργούν
blackm76 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 μμ 1 λεπτό πριν, kinhthra είπε το πολυ πολυ δεν θα λειτουργούν ποια;;;
kinhthra Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 μμ 3 λεπτά πριν, blackm76 είπε ποια;;; τα driver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα