Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Ξέρει κάποιος αν μπορεί να μπει κάποια έξτρα πλακέτα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα παλιά χειριστήρια (bft) με το νέο  panel board (profelmnet ή autotech) ;

Δε νομίζω ότι υπάρχει στην αγορά τέτοιο προϊόν. Ακόμη όμως και να υπάρχει, θα σου έρθει πάνω - κάτω το ίδιο σε κόστος με την αγορά νέων χειριστηρίων. Σε κάθε περίπτωση, κάνε μια επικοινωνία με τα τεχνικά τμήματα των εταιρειών αυτών για να εξακριβώσεις την πιθανότητα συμβατότητας των υπαρχόντων χειριστηρίων με τις πλακέτες που διαθέτουν. Για μένα οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.

4 ώρες πριν, Vstromrider είπε

Ψηφιζω autotech τοτε. Ωραιο φαινεται και πλήρες!

Κι εμένα μου φαίνεται πλήρες. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να έχει. Το έχω στην κατοχή μου εδώ και μια τετραετία περίπου, και είμαι απολύτα ικανοποιημένος. Ενδεχομένως, μια εξέλιξη του (αν δεν υπάρχει ήδη)  θα ήταν η διασύνδεση του με κανένα HA.

Μια άλλη χρήση που κάνω και μ' έχει βολέψει αρκετά, είναι όταν έχω να παραλάβω κάποιο πακέτο από εταιρεία courier και δεν είναι κάποιος στο σπίτι. Όταν ο οδηγός είναι απ' έξω και με καλέσει στο τηλέφωνο ότι έχει φτάσει, του ανοίγω με το app και του λέω που ακριβώς (εννοείται στην αυλή του οικήματος) να αφήσει το δέμα. Παράλληλα, κοιτάω κι απ' τις κάμερες την όλη διαδικασία ώστε να έχω εικόνα ότι πήγαν όλα καλά.

Επεξ/σία από souhlerisk
  • Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, souhlerisk είπε

Δε νομίζω ότι υπάρχει στην αγορά τέτοιο προϊόν. Ακόμη όμως και να υπάρχει, θα σου έρθει πάνω - κάτω το ίδιο σε κόστος με την αγορά νέων χειριστηρίων. Σε κάθε περίπτωση, κάνε μια επικοινωνία με τα τεχνικά τμήματα των εταιρειών αυτών για να εξακριβώσεις την πιθανότητα συμβατότητας των υπαρχόντων χειριστηρίων με τις πλακέτες που διαθέτουν. Για μένα οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.

Πόσο κοστίζουν τα τηλεχειριστήρια? Βρηκα οτι υπαρχουν διάφορα (για την autotech). Ειναι συμβατα όλα?

Η εγκατασταση και ο προγραμματισμος ειναι ευκολος για καποιον με τις οδηγιες? Απαιτει ηλεκτρολογικες γνωσεις?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Πόσο κοστίζουν τα τηλεχειριστήρια? Βρηκα οτι υπαρχουν διάφορα (για την autotech). Ειναι συμβατα όλα?

Η εγκατασταση και ο προγραμματισμος ειναι ευκολος για καποιον με τις οδηγιες? Απαιτει ηλεκτρολογικες γνωσεις?

Αρχικά θα σου πρότεινα να έχεις επικοινωνία με κάποια από τις εταιρείες που ανέφερες, προκειμένου να διαπιστώσεις αν τα χειριστήρια που ήδη έχεις είναι συμβατά με τις πλακέτες για γκαραζόπορτες που διαθέτουν. Αν σου επιβεβαιώσουν ότι δεν είναι συμβατά, τότε προχώρησε στο επόμενο βήμα της αναζήτησης πλακέτας και νέων χειριστηρίων.

Όσον αφορά την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό, εγώ επέλεξα να τα κάνει όλα ο τεχνικός για να έχει και την πλήρη ευθύνη. Γενικά αποφεύγω τα πειράματα (ειδικά όταν εμπέκεται το ρεύμα) γιατί μπορεί να γίνει κάποιο λάθος και να καεί καμιά πλακέτα. Σίγουρα για κάποιους είναι εύκολο, ενώ για κάποιους άλλους είναι αρκετά δύσκολο. Δεν είναι όμως και πυρηνική φυσική. Όπως το βλέπει κανείς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...