Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Χρειαζεται αντικατασταση το panel board. Το τρεχον ειναι το BFT ALPHA BOM. Με τηλεχειριστηριο το Bft Mitto B RCB02 R1 Red. Επειδη η πλακετα της bft ειναι αρκετα ακριβη, η εναλλακτικη θα ηταν της Profelmnet το psr3423 ή καποιο αλλο(?). Για να γλιτωσω το κοστος αντικαταστασης και των τηλεχειριστηριων, θα μπορουσα με καποιο τροπο να χρησιμοποιησω τα υπαρχοντα bft?

Δημοσ.

1.Κακως ρωτας εδω και οχι αυτον που στα προτεινε.

2.Εχει πολλους κωδικους το profelmnet https://www.profelmnet.com/gr/products/Control-pannels/Sliding-gates/3423/3423/  με απλο χειριστηριο ,με κυλιωμενο κωδικο κλπ οποτε πρεπει να μας πεις ποιο εχεις επιλεξει .

3.Θα αλλαξεις πλακετες και θα κρατησεις τα παλια χειριστηρια?Τα αγορασες προσφατα?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, vasilllis είπε

1.Κακως ρωτας εδω και οχι αυτον που στα προτεινε.

2.Εχει πολλους κωδικους το profelmnet https://www.profelmnet.com/gr/products/Control-pannels/Sliding-gates/3423/3423/  με απλο χειριστηριο ,με κυλιωμενο κωδικο κλπ οποτε πρεπει να μας πεις ποιο εχεις επιλεξει .

3.Θα αλλαξεις πλακετες και θα κρατησεις τα παλια χειριστηρια?Τα αγορασες προσφατα?

1. Ενα φιλο βοηθαω και δεν ξερω γιατι κατεληξε σε αυτο. Γι αυτο αναφερω ή καποιο αλλο.

2. Το ανεφερα ηδη: psr3423. Μπορεις να βοηθησεις να μας πεις να υπερ και τα κατα των 4 αυτων μοντελων?

3. Καηκε το panel board καταλαβα και επειδη τα χειριστηρια ειναι ακριβα, θελει να κρατησει τα παλια.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Καηκε το panel board καταλαβα και επειδη τα χειριστηρια ειναι ακριβα, θελει να κρατησει τα παλια.

Ποσα χειριστηρια εχει δηλαδη? πολυκατοικια ειναι? Γιατι εγω εχω profelment πλακτες και τα χειριστηρια εχουν 15€.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Ποσα χειριστηρια εχει δηλαδη? πολυκατοικια ειναι? Γιατι εγω εχω profelment πλακτες και τα χειριστηρια εχουν 15€.

6. ναι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vstromrider είπε

εε δεν χαθηκε και ο κοσμος....

Στην ιδια οικογενεια ανηκουν. Οποτε και 15 ευρω να κοστιζει το ενα μιλαμε για 90 ευρω τα χειριστηρια.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Για Autotech τι γνωμη εχεις?

Δεν εχω. Για profelment εχω αποψη, που ο τεχνικος μου ειχε δωσει το κινητο του, τον ειχα παρει 10 τηλεφωνα, του εστελνα viber και μου απαντουσε ακαριαια, που ημουν πεσμενος μεσα στις λασπες και ειχα ανθρωπο να μου μιλαει στο bluetooth. Και οχι ανθρωπο απλα... αλλα ανθρωπο που γνωριζει τις πλακετες απεξω και ανακατωτα! 
Ουτε με ηξερε, ουτε με ειχε δει ποτε στην ζωη του. Απλα ημουν καποιος που του ειπε οτι εχει προβλημα στο στησιμο μιας γκαραζοπορτας με μοτερ και πλακετα δικια του , 300χλμ μακρια.
Και στο σερβις που ειχα παει στον αγ δημητριο με ενα πλυμμηρισμενο μοτέρ, και παλι μου αφησαν αριστες εντυπωσεις. Μεχρι και η κυρια που ειναι αφεντικο -απο οτι καταλαβα- μου αφησε αριστες εντυπωσεις. Εξαιρετικο κλιμα εργασιας μεσα στην εταιρια, και αυτο το εισπρατει ο πελάτης. Παρολο που δεν εχω αναγκη εργασιας, πολυ θα γουσταρα να εργαζομαι εκει.
Δεν το γνωριζουν, αλλα τους "εχω πουλησει" δεκαδες κυριολεκτικα μοτερ με πλακέτα, μεσα απο συμβουλές σε φιλους και γνωστους. Το ιδιο που κανω και εδω αυτη την στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ προϊόντα της Autotech και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στο οίκημα που μένω υπάρχουν 3 γκαραζόπορτες και 8 τηλεχειριστήρια. Κάθε χρήστης μπορεί να λειτουργήσει και τις 3 γκαραζόπορτες από ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Αυτό που μου λύνει τα χέρια είναι το app που έχουν για τον απομακρυσμένο χειρισμό της κάθε γκαραζόπορτας. Κανά 2 φορές που κάλεσα στην εταιρεία για να μου λύσουν κάποιες αποριές που είχα, με εξυπηρέτησαν άμεσα και απολύτως κατανοητά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, souhlerisk είπε

Αυτό που μου λύνει τα χέρια είναι το app που έχουν για τον απομακρυσμένο χειρισμό της κάθε γκαραζόπορτας

Σου δειχνει ποσο % ειναι ανοιχτη ή κλειστη η πορτα? ή σκετο open-close ? ή τιποτα ?

Επεξ/σία από Vstromrider
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το app μου δείχνει ποσοστό ανά 5%. Γενικά, είναι εξαιρετική επιλογή (για μένα) η συγκεκριμένη περίπτωση γιατί διαθέτει push notifications, έχει άνοιγμα "ανθρωποθυρίδας" (για την περίπτωση που απλά θέλει κάποιος πεζός να μπει ή να βγει από την γκαραζόπορτα), έχει διαμοιρασμό της χρήσης του app σε άλλους χρήστες (αν θυμάμαι καλά μέχρι 5), έχει εκμάθηση, κλείδωμα και διαγραφή χειριστηρίων, κλείδωμα μπουτόν, χρονοδιακόπτη φάρου, τρέχουσα κατάσταση wifi, εύκολη εναλλαγή σε άλλο wifi, τρέχουσα κατάσταση πλακέτας, καθώς και πλήρες ιστορικό για το τι εντολές κι από ποιον χρήστη ή ποιο χειριστήριο εκτέλεσε.
Δεν χρησιμοποιώ όλες αυτές τις λειτουργίες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι υπερ καλυμμένος με όλα αυτά. Επίσης, επειδή το ακίνητο είναι σε κεντρικό δρόμο και για να μην χρειάζεται (όταν φτάνω) να σταματάω κάθε φορά στο πεζοδρόμιο μέχρι να ανοίξει η γκαραζόπορτα με το χειριστήριο, την ανοίγω μέσω του app κάποια δευτερόλεπτα πριν φτάσω και μπαίνω απ' ευθείας μέσα. Από την άλλη, όταν φεύγω, η γκαραζόπορτα κλείνει πίσω μου μετά από λίγο χρόνο (νομίζω ότι είναι ρυθμισμένη από την πλακέτα στα 30 δευτερόλεπτα ή στο 1 λεπτό).

image.jpeg.69c2778a59d1479c63282f15bc70dd62.jpegimage.jpeg.a736803f56868c9aa06f864ce271867e.jpegimage.jpeg.a80a15b4edc4bdf2604c5f4e7defff6d.jpegimage.jpeg.bf082a9c86a10d64c2d5a9395fa60483.jpegimage.jpeg.ac9896f8d334f7b91eace2309e93ee95.jpeg

Επεξ/σία από souhlerisk
  • Like 2
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν μπορεί να μπει κάποια έξτρα πλακέτα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα παλιά χειριστήρια (bft) με το νέο  panel board (profelmnet ή autotech) ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, souhlerisk είπε

Γενικά, είναι εξαιρετική επιλογή (για μένα) η συγκεκριμένη περίπτωση γιατί διαθέτει push notifications, έχει άνοιγμα "ανθρωποθυρίδας" (για την περίπτωση που απλά 

Ψηφιζω autotech τοτε. Ωραιο φαινεται και πλήρες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...