batman_gardiki Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ (επεξεργασμένο) Έχω το Sony dsx-a416bt συνδεδεμένο με τα 20 χρονών μανάτα ηχεία στις μπροστά πόρτες του αυτοκινήτου και θέλω να προσθέσω άλλα 2 στην πίσω εταζιερα η οποία έχει ήδη τρύπες για οβάλ ηχεία. Η ισχύς εξόδου του είναι 4 x 55w. Τι επιλογές έχω για μπάτζετ 50-60€ ?? Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:12 μμ από batman_gardiki
iml Δημοσ. Παρασκευή στις 08:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:32 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, batman_gardiki είπε Τι επιλογές έχω για μπάτζετ 50-60€ ?? Δεν έχω το τσιγκέλι μαζί μου, αλλά θα προσπαθήσω. Οι τρύπες που λες τι διαστάσεις έχουν? Βασικό Υπάρχουν και καλώδια ή μόνο τρύπες? Βασικό Ποιος θα τα περάσει και τι? Επίσης Βασικό Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα που περνάει ηχεία και αφού αναφέρεις το μπάτζετ σου και γελάσετε, θα σου πει για αυτά που έχει στο μαγαζί του και χωράνε στις υπάρχουσες τρύπες (τα οποία κατόπιν μπορείς να δεις κόστος στο skroutz) και πόσα χρεώνει για να τα περάσει. Στη συνέχεια μπορείς να κάνεις πιο συγκεκριμένη έρευνα, για ίδιο μέγεθος ηχεία, για μεγαλύτερα, για καλύτερα, και να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ωστε να πάρεις χρήσιμη απάντηση. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:21 μμ από iml 3
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Επίσης θα πρέπει να προσέξεις τα ηχεία να μην υπερβαίνουν κατά πολύ την ονομαστική ισχύ εξόδου του ηχοσυστήματος, οπότε θα πας κάπου στα 55-65 Watt. Συν ότι έχει γράψει ο iml. Πάντως πιστεύω ότι στο budget σου θα βρεις κάτι καλούτσικο και αν αν το ανεβάσεις 15-20€ ακόμα θα βρεις κάτι αρκετά καλό. 1
batman_gardiki Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, iml είπε Δεν έχω το τσιγκέλι μαζί μου, αλλά θα προσπαθήσω. Οι τρύπες που λες τι διαστάσεις έχουν? Βασικό Υπάρχουν και καλώδια ή μόνο τρύπες? Βασικό Ποιος θα τα περάσει και τι? Επίσης Βασικό Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα που περνάει ηχεία και αφού αναφέρεις το μπάτζετ σου και γελάσετε, θα σου πει για αυτά που έχει στο μαγαζί του και χωράνε στις υπάρχουσες τρύπες (τα οποία κατόπιν μπορείς να δεις κόστος στο skroutz) και πόσα χρεώνει για να τα περάσει. Στη συνέχεια μπορείς να κάνεις πιο συγκεκριμένη έρευνα, για ίδιο μέγεθος ηχεία, για μεγαλύτερα, για καλύτερα, και να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ωστε να πάρεις χρήσιμη απάντηση. 6x9 θέλω (16εκ x 24εκ), τα καλώδια θα περαστούν από εμένα και θα είναι ήχου. Από έρευνα στο Σκρούτζ βρήκα αυτά με RMS 45w και καλή βαθμολογία.... https://www.skroutz.gr/s/2326159/Alpine-Set-Icheia-Aytokinitou-SXE-6925S-6x9-me-45W-RMS-2-Dromon.html τι γνώμη έχετε;;; πάντως αν είναι καλύτερα τα στρογγυλά ηχεία έχω τρόπο να καλύψω το κενό στις τρύπες Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από batman_gardiki
batman_gardiki Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 15 ώρες πριν, iml είπε Δεν έχω το τσιγκέλι μαζί μου, αλλά θα προσπαθήσω. Οι τρύπες που λες τι διαστάσεις έχουν? Βασικό Υπάρχουν και καλώδια ή μόνο τρύπες? Βασικό Ποιος θα τα περάσει και τι? Επίσης Βασικό Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα που περνάει ηχεία και αφού αναφέρεις το μπάτζετ σου και γελάσετε, θα σου πει για αυτά που έχει στο μαγαζί του και χωράνε στις υπάρχουσες τρύπες (τα οποία κατόπιν μπορείς να δεις κόστος στο skroutz) και πόσα χρεώνει για να τα περάσει. Στη συνέχεια μπορείς να κάνεις πιο συγκεκριμένη έρευνα, για ίδιο μέγεθος ηχεία, για μεγαλύτερα, για καλύτερα, και να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ωστε να πάρεις χρήσιμη απάντηση. 6x9 θέλω, τα καλώδια θα περαστούν από εμένα και θα είναι ήχου. Από έρευνα στο Σκρούτζ βρήκα αυτά με RMS 45w.... https://www.skroutz.gr/s/2326159/Alpine-Set-Icheia-Aytokinitou-SXE-6925S-6x9-me-45W-RMS-2-Dromon.html Και αυτό έχει έχει καλές κριτικές για μπάσο που μου αρέσει... https://www.skroutz.gr/s/9766997/Pioneer-Icheio-Aytokinitou-TS-R6951S-6x9-me-50W-RMS-3-Dromon.html
LouCi4er Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Παρε αυτα εδω συγχωριανε μου:https://www.skroutz.gr/s/14189558/Kenwood-Set-Icheia-Aytokinitou-KFC-S6976EX-6x9-me-80W-RMS-3-Dromon-KFCS6976EX.html 2
batman_gardiki Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Παρε αυτα εδω συγχωριανε μου:https://www.skroutz.gr/s/14189558/Kenwood-Set-Icheia-Aytokinitou-KFC-S6976EX-6x9-me-80W-RMS-3-Dromon-KFCS6976EX.html Δεν θα έχω θέμα με τα 80watt;;; 2x 25w παραπανισια!! Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από batman_gardiki
LouCi4er Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, batman_gardiki είπε Δεν θα έχω θέμα με τα 80watt;;; 2x 25w παραπανισια!! Κανένα,τα ηχεία πάντα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από τον ενισχυτή.Αν είναι μεγαλύτερος ο ενισχυτής από τα ηχεία τότε αν τον βάλεις τέρμα θα στα κάψει. 2
batman_gardiki Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Κανένα,τα ηχεία πάντα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από τον ενισχυτή.Αν είναι μεγαλύτερος ο ενισχυτής από τα ηχεία τότε αν τον βάλεις τέρμα θα στα κάψει. Σε εμπιστεύτηκα και τα παρήγγειλα στα 36,28€ ‼️
micos000 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 8 ώρες πριν, LouCi4er είπε Κανένα,τα ηχεία πάντα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από τον ενισχυτή.Αν είναι μεγαλύτερος ο ενισχυτής από τα ηχεία τότε αν τον βάλεις τέρμα θα στα κάψει. Ναι μεν σε αυτό έχεις δίκιο αλλά αν τα ηχεία θέλουν αρκετά παραπάνω watt τότε ο ηχοσύστημα δε θα μπορέσει να τα οδηγήσει σωστά και θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιτάρουμε την ένταση για να ξεκινήσει να ακούγεται. Δεν το έχω μελετήσει και πολύ το θέμα αλλά παλιά θυμάμαι που λέγαμε τα ηχεία να είναι 10%-20% μεγαλύτερα από τον ενισχυτή. Επίσης δεν μπορώ να βρω πόσα ohm είναι το sony. Αν είναι 8ohm και του βάλει τα kenwood που είναι 4ohm νομίζω ότι θα ρίξει την ισχύ των ηχείων στα μισά, αλλά αυτό το γράφω με κάθε επιφύλαξη. Τώρα, για τα 30 παραπάνω watt δεν ξέρω αν θα έχει θέμα το sony, ελπίζω πως όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα