stark Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ Just now, osfp1978 said: Δεν ξερω τι λενε αυτοι....ξερω τι βλεπω εγω στην πραξη στο δικο μου κινητο. OK, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι και δη οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν να ξέρουν τι λέει η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων χρηστών καθώς και η ίδια η Google !
osfp1978 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 μμ 25 λεπτά πριν, stark είπε OK, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι και δη οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν να ξέρουν τι λέει η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων χρηστών καθώς και η ίδια η Google ! Ισως φταιει οτι στη δικη μου περπτωση φτανω τα 8GB συνολο,ενω υπηρχε και εκδοση με εργοστασιακη 8αρα μνημη.Παντως δειχνει οτι με τα 4+4 δειχνει λιγο πιο γρηγορο και πιο αναλαφρο. Ενω και το Α35 της γυναικας μου με 6+4 δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα.Δεν ξερω εαν στο μελλον προκυψει κατι γιατι το Α35 ειναι ακομη καινουριο. Δεν αντιλεγω για τους ισχυρισμους των εν λογω συνδεσμων αλλα εχουν μια βαση.
stark Δημοσ. Δευτέρα στις 09:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:30 μμ (επεξεργασμένο) Στην ουσία με το expanded memory (Ram Plus, κλπ) το μόνο κέρδος είναι σε κάποιες συσκευές των 4GB RAM (ίσως και των 6GB) που μπορούν να κρατούν λίγες περισσότερες ανοιχτές εφαρμογές στο background χωρίς να τις τερματίζει (force stop) το OS. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με την γενικότερη ταχύτητα της συσκευής, αλλά με ένα ας πουμε ελαφρώς βελτιωμένο mutitasking. Με όλες τις συνέπειες (βέβαια) που μπορεί να έχει αυτή η λειτουργία στη διάρκεια ζωής του storage της συσκευής. Κατά τη γνώμη μου, εν έτει 2025 δεν έχει νόημα να αγοράζουμε συσκευές με λιγότερα από 8GB RAM. Ακόμα και η διαφορά στα χρήματα (6GB με 8GB) δεν είναι τόσο μεγάλη πλέον που να δικαιολογεί μια τέτοια επιλογή. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:31 μμ από stark
osfp1978 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ 6 λεπτά πριν, stark είπε Στην ουσία με το expanded memory (Ram Plus, κλπ) το μόνο κέρδος είναι σε κάποιες συσκευές των 4GB RAM (ίσως και των 6GB) που μπορούν να κρατούν λίγες περισσότερες ανοιχτές εφαρμογές στο background χωρίς να τις τερματίζει (force stop) το OS. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με την γενικότερη ταχύτητα της συσκευής, αλλά με ένα ας πουμε ελαφρώς βελτιωμένο mutitasking. Με όλες τις συνέπειες (βέβαια) που μπορεί να έχει αυτή η λειτουργία στη διάρκεια ζωής του storage της συσκευής. Κατά τη γνώμη μου, εν έτει 2025 δεν έχει νόημα να αγοράζουμε συσκευές με λιγότερα από 8GB RAM. Ακόμα και η διαφορά στα χρήματα (6GB με 8GB) δεν είναι τόσο μεγάλη πλέον που να δικαιολογεί μια τέτοια επιλογή. Το μελλον θα δειξει εαν το 6αρι Α35 ηταν λαθος ή οχι.... Το realme μου ετσι κι αλλιως παει προς το τελος.Θα αντικατασταθει εντος ολιγου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα