Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αναρωτιέμαι πως θα το ονομάσει;

Χικ Χοκ?

Χι Χο (πρώην ΤικΤοκ)  ?

θα κανει την ενωση με το χ δεν θα το αφησει τικ τοκ δεν θα εχει δυο εφαρμογες θα τα κανει ενα

Δημοσ.

Με την ίδια λογική πάντως πρέπει να πουλήσει η Meta το φατσοβιβλίο σε άλλες χώρες... 🫥

Δημοσ.
23 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

πριν ερθουν ολοι οι κινεζοφιλοι...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_websites_blocked_in_mainland_China

αφενος... δεν θυμαμαι να μας επρηζε καμια αλλη χωρα τα σκωτια περι land of the free because of the brave και αλλες τετοιες μπαρουφες

αφετερου! Αν φιλε μου θες να πεις κατι για το αμερικα, σου εχω το εξης σκηνικο, παω Κυριακη πρωι να κανω ψωνια στο ΣΜ και μου βγαλανε απο το καροτσι οτι ειχα παρει με αλκοολ...

Ειμουν ελευθερος να τα παρω μετα τις 12:00 την Κυριακη! Τις αλλες μερες κανονικα, και σε καμια περιπτωση να μην τα ανοιξεις και καταναλωσεις, στο αμαξι ή εξω απο κανα μαγαζι κτλ κτλ... και δεν ειμαι κανα 20χρονο ετσι!

Τελος, αυτα τα περι δεδομενων, θα τα ακουγα αν ειχαν βαλει χερι αναλογο σε alibaba και temu πχ... εκει δε τους πειραζει, αυτο που δε μπορουν ειναι να μην ελενχουν τι θα ανεβει και τι θα θαφτει απο τα social!

Οποτε τη λιστα σου κανε την σημαια! Ειτε θα ειναι ετσι τα πραγματα και θα ξερεις τι απαγοευεται, ειτε θα ειναι οπως αμερικα, οπου δεν θα ξερεις ποτε τι θαφτηκε ουτε θα βρεις ποτε στο wikipedia τι λιστες εχει δωσει η μαμα πατριδα στις big tech για να μην αγγιζουν!

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...