Giannis_siag Δημοσ. Παρασκευή στις 05:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:16 μμ Γειά σας Έβαλα λάθος πιν 2 φορές σε μια καρτα eurobank. Μάλλον έχει μπλοκαριστει. Μπορώ να την ξεμπλοκαρω μέσω ebanking? Η θα μου δώσουν τώρα νεα κάρτα?
1ns0mn1a Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ https://www.eurobank.gr/el/tilefona-epikoinonias
kormos Δημοσ. Παρασκευή στις 05:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:32 μμ 15 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε Γειά σας Έβαλα λάθος πιν 2 φορές σε μια καρτα eurobank. Μάλλον έχει μπλοκαριστει. Μπορώ να την ξεμπλοκαρω μέσω ebanking? Η θα μου δώσουν τώρα νεα κάρτα? Εφόσον έχεις e-banking γιατί δεν μπήκες να δεις πιο ήταν το pin?
Giannis_siag Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ 43 λεπτά πριν, kormos είπε Εφόσον έχεις e-banking γιατί δεν μπήκες να δεις πιο ήταν το pin? Δεν μου βγάζει κάπου ότι είναι απενεργοποιημενη.
kormos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:25 μμ 7 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε Δεν μου βγάζει κάπου ότι είναι απενεργοποιημενη. Οπότε εσύ πως ξέρεις ότι έχει γίνει μπλοκ; Στο εμφάνισε σε κίνηση σε ΑΤΜ που έκανες;
Λύση kostasbm Δημοσ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Λύση Δημοσ. Παρασκευή στις 06:40 μμ παρακράτηση έγινε...δεν είναι μπλοκαρισμενη προς το παρόν απλά περιμένουν το τηλέφωνο σου για επιβεβαίωση π.χ ότι δεν είναι κλεμμένη η ότι έκανες λάθος πιν
Giannis_siag Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ 1 ώρα πριν, kormos είπε Οπότε εσύ πως ξέρεις ότι έχει γίνει μπλοκ; Στο εμφάνισε σε κίνηση σε ΑΤΜ που έκανες; Το μεσημέρι που προσπάθησα με το πιν ειχε απορρίψει την συναλλαγή με το pos. Τώρα που ήρθα σπίτι για να δω στο κινητό το ebanking, δεν μου βγάζει ότι απενεργοποιηθηκε η κάρτα. 54 λεπτά πριν, kostasbm είπε παρακράτηση έγινε...δεν είναι μπλοκαρισμενη προς το παρόν απλά περιμένουν το τηλέφωνο σου για επιβεβαίωση π.χ ότι δεν είναι κλεμμένη η ότι έκανες λάθος πιν Τι να πω μπορεί να είναι αυτό που λες. Συνήθως πληρώνω με της Πειραιώς μεσω google pay. Δεν μου ρχεται notification απ το app της τράπεζας. Πρόσφατα έβγαλα eurobank. Αλλιώς δουλεύουν? Αν πληρώσεις μόνο με την κάρτα ανέπαφα πρέπει να πατήσεις επιβεβαίωση απ το κινητό? Γενικά στις πόσες φορές μπλοκαρεται η κάρτα αν βάλεις λαθος πιν? Νόμιζα 2 φορές είναι.
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 μμ 11 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε Το μεσημέρι που προσπάθησα με το πιν ειχε απορρίψει την συναλλαγή με το pos. Τώρα που ήρθα σπίτι για να δω στο κινητό το ebanking, δεν μου βγάζει ότι απενεργοποιηθηκε η κάρτα. Τι να πω μπορεί να είναι αυτό που λες. Συνήθως πληρώνω με της Πειραιώς μεσω google pay. Δεν μου ρχεται notification απ το app της τράπεζας. Πρόσφατα έβγαλα eurobank. Αλλιώς δουλεύουν? Αν πληρώσεις μόνο με την κάρτα ανέπαφα πρέπει να πατήσεις επιβεβαίωση απ το κινητό? Γενικά στις πόσες φορές μπλοκαρεται η κάρτα αν βάλεις λαθος πιν? Νόμιζα 2 φορές είναι. Εγώ για τρεις φορές ξέρω για λάθος πιν να κλειδώνει η κάρτα.Ισως να βγάζει και "λάθος πιν έχετε Χ προσπάθειες ακόμα" στο πος.. Ανέπαφα με την κάρτα σου ζητάει αν το ποσό ειναι πάνω απο 50€ ,μάλλον την βάζεις στο πος και πατάς πιν.Εχει πολύ καιρό να μου συμβεί καθώς πληρώνω με το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα