Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2025 στις 12:57 ΜΜ, lector είπε

Ναι εχει σε προσφορα αυτες τις μερες, χτες πηρα 1 κουτι. 18,19€ αν παρεις με την εφαρμογη lidl plus.

Τελικα οντως υπαρχει συσκευασια των 700g, σημερα πηγα στο  λιντλ, στα 20ε ή στα 18 με  τη καρτα τους. Δεν εχω τη καρτα τους, οποτε θα παρω απο το Σκλαβενιτη τα 200g που τα εχουν -3ε(5,48x3,5=19,18).

Εν τω μεταξυ στη συσκευασια των 700g, απ οτι εχω δει στα μαγαζια που συνηθως την  εχουν, οι κοκκοι ειναι πολυ ψιλοι. Αρα θα υπαρχει μπερδεμα με την ποσοτητα, θα γεμιζω το κουταλι και θα εχει περισσοτερο απ οσο θα νομιζω😄

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
19 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Τελικα οντως υπαρχει συσκευασια των 700g, σημερα πηγα στο  λιντλ, στα 20ε ή στα 18 με  τη καρτα τους. Δεν εχω τη καρτα τους, οποτε θα παρω απο το Σκλαβενιτη τα 200g που τα εχουν -3ε(5,48x3,5=19,18).

Εν τω μεταξυ στη συσκευασια των 700g, απ οτι εχω δει στα μαγαζια που συνηθως την  εχουν, οι κοκκοι ειναι πολυ ψιλοι. Αρα θα υπαρχει μπερδεμα με την ποσοτητα, θα γεμιζω το κουταλι και θα εχει περισσοτερο απ οσο θα νομιζω😄

Κι ομως στα σουπερμαρκετ εχει αλλαξει αυτο, τις 3-4 τελευταιες φορες που εχω παρει 700αρι ειναι οι ιδιοι κοκκοι με το 200αρι.

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 18/1/2025 στις 11:49 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε

oι περισσοτεροι ελληνες νεσκαφε πινουν ως γνωστο

Αυθαιρετο συμπερασμα.
Ο κυκλος σου ισως,αντε και οι σαλονικιωτες.
Εγω οσα χρονια δουλευα εστιαση,το φραπε ηταν 1/20.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αυθαιρετο συμπερασμα.
Ο κυκλος σου ισως,αντε και οι σαλονικιωτες.

o... κυκλος μου? αντε ρωτα τα σουπερμαρκετ, ποιος καφες φευγει και με διαφορά πρωτος απ τα ραφια? ο νεσκαφε ή αυτος που εχεις στο μυαλο σου?

4 ώρες πριν, lector είπε

τις 3-4 τελευταιες φορες που εχω παρει 700αρι ειναι οι ιδιοι κοκκοι με το 200αρι.

θα τον εχω στα υποψη μου τοτε

• Haha 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

o... κυκλος μου? αντε ρωτα τα σουπερμαρκετ, ποιος καφες φευγει και με διαφορά πρωτος απ τα ραφια? ο νεσκαφε ή αυτος που εχεις στο μυαλο σου?

θα τον εχω στα υποψη μου τοτε

Δεν είπε αυτό. Αλλά δεν πίνουν όλοι nescafe, κάποιοι πίνουν. Τώρα το σούπερ μάρκετ, σιγά μην σου απαντήσει πιο προϊόν έχει τις υψηλότερες πωλήσεις, δε τα λένε αυτά. Αλλά προφανώς κι αν ο πελάτης βαριέται να ψάξει και να δοκιμάσει καφέδες, nes θα παίρνει επειδή αυτό έχει συνηθίσει από παλιά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Δεν είπε αυτό. Αλλά δεν πίνουν όλοι nescafe, κάποιοι πίνουν. Τώρα το σούπερ μάρκετ, σιγά μην σου απαντήσει πιο προϊόν έχει τις υψηλότερες πωλήσεις, δε τα λένε αυτά. Αλλά προφανώς κι αν ο πελάτης βαριέται να ψάξει και να δοκιμάσει καφέδες, nes θα παίρνει επειδή αυτό έχει συνηθίσει από παλιά. 

Τι εννοεις "δεν ειπε αυτο", και τι ειπε δηλαδη"? Οι πωλησεις των προιοντων δεν ειναι μυστικο, ειναι ανακοινωσιμες γιατι υπαρχουν τα στοιχεια και η αναλογη φορολογια. Δε χρειαζεται να στο πει ο υπαλληλος, το βλεπεις και μονος σου ποιος καφες εχει τη μεγαλυτερη ζητηση. Δεν ειπαμε ολοι, οι περισσοτεροι ειπαμε. Και επειδη ετσι εχει συνηθισει τι σημαινει, οτι δε μετραει?😄

• Confused 1
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...