teodoreh Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Εμένα μου την δίνει πολύ πάντως πως το αυθεντικό μου Office2003 έχει πρόβλημα με το Ctr+C, Ctr+V στα Windows10... :PppP
adi32 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 4 λεπτά πριν, teodoreh είπε Εμένα μου την δίνει πολύ πάντως πως το αυθεντικό μου Office2003 έχει πρόβλημα με το Ctr+C, Ctr+V στα Windows10... :PppP καποιο κολπακι υπαρχει και δουλευει μια χαρα μετα ισως αυτο δε θυμαμαι τωρα ακριβως https://www.proz.com/forum/office_applications/91441-how_to_restore_ctrl%2Bc_etc_for_copy_in_ms_word_2003.html
atypicalcoder Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Με αυτά που κάνει πάντως η MS, εάν συνεχίσει να πηγαίνει όσο καλά πηγαίνει το steamOs, τους βλέπω σε καμία 10ρια χρόνια, να χάνουν τους gamers. Γενικώς οι τακτικές της εταιρείας, έχουν δυσαρεστήσει πολύ κόσμο... Γενικά είναι boomers και νομίζουν ότι κάνουν σωστές επιχειρηματικές κινήσεις. Ποιος ξέρει μπορεί να νομίζουν ότι το Cloud Gaming είναι το μέλλον (γελάμε εδώ) και εστιάζουν εκεί. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από atypicalcoder
majunior Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 14 λεπτά πριν, teodoreh είπε Εμένα μου την δίνει πολύ πάντως πως το αυθεντικό μου Office2003 έχει πρόβλημα με το Ctr+C, Ctr+V στα Windows10... :PppP Καλά και στο Excel 365 κολλάει σε W10 & W11, ειδικά αν έχει το preview panel στο File Explorer ανοιχτό.
for4 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες πάντως τα libre office είναι αξιοπρεπέστατη λύση για την πλειοψηφία των home office περιπτώσεων. Το λέω αν και συνδρομητής office 365. Προφανώς και είναι καλύτερα τα ms office, αλλά για δωρεάν λύση τα libre είναι ιδανικά. 2
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Meta - γρόθοι είναι . Αχάμπαροι . Λες και δεν υπάρχουν open source free η ο αναπτυσσόμενος κόσμος θα πληρώνει τωρα συνδρομές cloud Κάκιστο support , π@στικες χρεωσεις και γενικά ούτε small business πλησιάζει δεν υπάρχει περίπτωση να μισθώνω τις υπηρεσιες τους Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Mhlogiatros
keysmith Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, teodoreh said: Εμένα μου την δίνει πολύ πάντως πως το αυθεντικό μου Office2003 έχει πρόβλημα με το Ctr+C, Ctr+V στα Windows10... :PppP και σε 2007 υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Μια χαρά δουλεύουν οι παλιοί αυνδιασμοί ΑΝ τους ξέρεις δλδhift+Ins για paste και κάπως είναι και το copy. αυτό εχει να κάνει με την γλώσσα όταν είναι στα Ελληνικά ενεργοποιείται ο "αρχαίος" συνδιασμός που είχαμε στο dos, win 3.11 που σου είπα. Οι νέοι δεν το ξέρουν, οι παλιοί τον ξέχασαν. βασικά ήταν cut: Ctrl+X or Shift+Delete. copy: Ctrl+C or Ctrl+Insert. paste: Ctrl+V or Shift+Insert. Για να δουλέψει το κλασσικό (ctrl+C, v, x) αρκεί να ξεκινήσεις το 2007 με ΑΓΓΛΙΚΑ στην τρέχουσα γλώσσα γραφής. Μην το ξεκινάτε και ενώ η γλώσσα ειναι ελληνικά. Τότε δουλευουν μονο τα παλιά! Επιδιορθώσεις των shortcut στο normal.dot σε 2007 ΔΕΝ λειτουργούν για πολύ για κάποιο λόγο, το ξανακάνει το παλιό. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από keysmith 1
TasMan Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ναι, μας έπεισαν. Η έλλειψη tpm είναι το πρόβλημα στην ασφάλεια των windows, με αυτό γινονται απόρθητα! Δε λένε ότι καλύτερα ότι βρήκαν την τέλεια δικαιολογια για να σπρώξουν νέο λειτουργικό. Εν τω μεταξύ όλοι εκθειάζουν το Libre Office. Εμένα μου έσπασε τα νεύρα. Πριν 2 χρόνια το χρησιμοποίησα για λίγους μήνες και το πέταξα κακήν-κακώς, δεν ξέρω αν διόρθωσαν τίποτα από τότε αλλά δεν έχω καμμία διάθεση να μάθω. Γεμάτο bugs, βασικές επιλογές του μενού πεταμένες κυριολεκτικά όπου να'ναι, εικονίδια σχεδιασμένα από νηπιαγωγείο και τη χειρότερη συμβατότητα με ms office. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στο only office. Όχι ότι και αυτό είναι τέλειο αλλά σχετικά με libre μακράν καλύτερο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ms office για όποιον χρειάζεται κάτι "δυνατό" και το αντέχει η τσέπη του. δεν έχει αντιπαλο.
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 8 hours ago, keysmith said: εμείς (ας πούμε), MS Office 2007 έχουμε με VL key (no crack) που έχει να πάρει update από τον καιρό του Νώε αλλά μια χαρά λειτουργεί ακόμα.. Μέχρι να τη φάτε από κανένα 0day docx και να κλαίγεστε μετά για ransomware Meanwhile το Office 2024 που βγήκε πριν λίγο καιρό (ΟΧΙ το 365 που μιλάει το άρθρο) υποστηρίζει Windows 10 κανονικά https://learn.microsoft.com/en-us/office/ltsc/2024/overview και έχει υποστήριξη μέχρι το 2029 https://learn.microsoft.com/en-us/lifecycle/products/office-ltsc-2024 και εννοείται θα υποστηρίζει Windows 10 αφού τα Windows 10 IoT LTSC 2021 έχουν υποστήριξη μέχρι το 2032 https://learn.microsoft.com/en-us/lifecycle/products/windows-10-iot-enterprise-ltsc-2021 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Hacker?pcs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα