yolobot Δημοσ. Παρασκευή στις 03:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:10 μμ (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω ενα opela astra με υγραεριο και μου εβγαζε check engine εκανα διαγνωστικο ελεγχο και εβγαλε τον κωδικο P0171 Trouble Code: System Too Lean Bank 1 απο οτι εψαξα μπορει να ειναι maf η o2 sensor η κατι αλλο που δεν ξερω τι μπορει να ειναι τι κοστος εχει να τα φτιαξεις ο μηχανικος ? Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:05 μμ από yolobot
kostas_anes Δημοσ. Παρασκευή στις 03:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:18 μμ Μαζι με το ανταλλακτικο, καμια 150-200αρα σιγουρα. Αν ειναι αυτο το θεμα σου βεβαια. Μπορει να ειναι 1002, ειδικα εφοσον εχεις υγραεριο.
meletis_m Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ 36 λεπτά πριν, yolobot είπε καλησπερα εχω ενα opela astra με υγραεριο και μου εβγαζε check engine εκανα διαγνωστικο ελεγχο και εβγαλε τον κωδικο P0171 Trouble Code: System Too Lean Bank 1 απο οτι εψαξα μπορει να ειναι maf η o2 sensor η κατι αλλο που δεν ξερω τι μπορει να ειναι τι κοστος εχει να τα φτιαξεις ο μηχανικος ? Ίδιο θέμα είχα σε Opel Corsa C με σφάλμα P0170. Καθάρισα μαφ με ειδικό σπρέι , και τον αισθητήρα λ τον άλλαξα λόγω χιλιόμετρων . 50€ το βρήκα σε Bosch. Μαφ πάρε ότι φοράει συνήθως bosch .90-130€ . Αλλά πρώτα ξεκινά με έλεγχο σε διαγνωστικό σε maf , και λ1,2 να δεις εάν δίνουν σωστές τιμές και άλλαξε πρατήριο . Μηδένισε το σφάλμα και δες το. Επίσης το υγραέριο έχει ρυθμιστεί σωστά μήπως είναι από κακό ρυθμισμένο υγραέριο; Γιατί μεγάλο ποσοστό κάνει πρόχειρη ρύθμιση με αποτέλεσμα να ανάβει για λ.
atheatos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 μμ Πιθανών ο λαμδα είναι. Πέρα από τα σωστά που γράφτηκαν προηγουμένως, η κατανάλωση λαδιού πως είναι?
yolobot Δημοσ. Παρασκευή στις 08:23 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:23 μμ 43 λεπτά πριν, atheatos είπε Πιθανών ο λαμδα είναι. Πέρα από τα σωστά που γράφτηκαν προηγουμένως, η κατανάλωση λαδιού πως είναι? δεν μου δειχνει οτι καιει λαδια. μου ειχε δειξει πριν λιγο καιρο αλλα συμπληρωσα και τωρα δεν δειχνει κατι
atheatos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:42 μμ 19 λεπτά πριν, yolobot είπε δεν μου δειχνει οτι καιει λαδια. μου ειχε δειξει πριν λιγο καιρο αλλα συμπληρωσα και τωρα δεν δειχνει κατι Τι λάδια βάζεις?
yolobot Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 μμ 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Τι λάδια βάζεις? castrol magnetic 10w-40
ivyhae Δημοσ. Παρασκευή στις 08:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:48 μμ Πάνε εκει που κανεις συντηρηση το υγρααεριο να σου ρυθμισουν το μίγμα πριν κανεις οτιδηποτε αλλο.99% ειναι απο εκεί
atheatos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 μμ 2 λεπτά πριν, yolobot είπε castrol magnetic 10w-40 Οκ. Αν δεν δεις λύση με όσα προαναφερθηκσν ή παρολαυτα στο ξανακάνει το ιδιο πρόβλημα . Στείλε μου pm για να δούμε τι επιλογές έχουμε στα λάδια. Ένα τελευταίο. Ο κινητήρας σου είναι ο twinport?
Black Demis Δημοσ. Παρασκευή στις 08:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:55 μμ επειδι εχει υγραεριο τα αιτια μπορουν να ειναι απειρα ακομη και ξεραμενες φλαντζες και λιομενα μπεκ........ ελεγχος απο καλο μαστορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα