Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα  εχω ενα opela astra με υγραεριο  και μου εβγαζε check engine   εκανα διαγνωστικο ελεγχο και εβγαλε τον κωδικο  P0171 Trouble Code: System Too Lean Bank 1   απο οτι εψαξα  μπορει να ειναι maf η o2 sensor η κατι αλλο που δεν ξερω τι μπορει να ειναι  τι κοστος εχει   να τα φτιαξεις ο μηχανικος ?IMG20250117141849.jpg.232f44e515d539ddc45b9b026c01c595.jpgIMG_20250117_145721.jpg.d6cc583dd6129a4d9428d778cda2a31b.jpgIMG20250117141827.jpg.554c6df8a51429ab72f3071d21b97c1c.jpg

Επεξ/σία από yolobot
Δημοσ.

Μαζι με το ανταλλακτικο, καμια 150-200αρα σιγουρα. 

Αν ειναι αυτο το θεμα σου βεβαια. Μπορει να ειναι 1002, ειδικα εφοσον εχεις υγραεριο. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, yolobot είπε

καλησπερα  εχω ενα opela astra με υγραεριο  και μου εβγαζε check engine   εκανα διαγνωστικο ελεγχο και εβγαλε τον κωδικο  P0171 Trouble Code: System Too Lean Bank 1   απο οτι εψαξα  μπορει να ειναι maf η o2 sensor η κατι αλλο που δεν ξερω τι μπορει να ειναι  τι κοστος εχει   να τα φτιαξεις ο μηχανικος ?

Ίδιο θέμα είχα σε Opel Corsa C με σφάλμα P0170. Καθάρισα μαφ με ειδικό σπρέι , και τον αισθητήρα λ τον άλλαξα λόγω χιλιόμετρων . 50€ το βρήκα σε Bosch.

Μαφ πάρε ότι φοράει συνήθως bosch .90-130€ . 

Αλλά πρώτα ξεκινά με έλεγχο σε διαγνωστικό σε maf , και λ1,2 να δεις εάν δίνουν σωστές τιμές και άλλαξε πρατήριο . Μηδένισε το σφάλμα και δες το.

Επίσης το υγραέριο έχει ρυθμιστεί σωστά μήπως είναι από κακό ρυθμισμένο υγραέριο; Γιατί μεγάλο ποσοστό κάνει πρόχειρη ρύθμιση με αποτέλεσμα να ανάβει για λ.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, atheatos είπε

Πιθανών ο λαμδα είναι. Πέρα από τα σωστά που γράφτηκαν προηγουμένως,  η κατανάλωση λαδιού πως είναι?

δεν μου δειχνει οτι καιει λαδια. μου ειχε δειξει πριν λιγο καιρο αλλα συμπληρωσα  και τωρα δεν δειχνει κατι

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, yolobot είπε

δεν μου δειχνει οτι καιει λαδια. μου ειχε δειξει πριν λιγο καιρο αλλα συμπληρωσα  και τωρα δεν δειχνει κατι

Τι λάδια βάζεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yolobot είπε

castrol magnetic 10w-40

Οκ. Αν δεν δεις λύση με όσα προαναφερθηκσν ή παρολαυτα στο ξανακάνει το ιδιο πρόβλημα . Στείλε μου pm για να δούμε τι επιλογές έχουμε στα λάδια.  

Ένα τελευταίο.  Ο κινητήρας σου είναι ο twinport? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...