DreamAxe Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Έχω βάλει το αυτοκίνητο σε ακινησία και μάλλον δε θα το βγάλω ποτέ. Είναι πολύ παλιό και η εμπορική αξία ζήτημα αν είναι 1000€ σαν πακέτο και αρκετά λιγότερα σε ανακύκλωση. Επειδή (σχετικά) πρόσφατα έγινε μια επισκευή και έγιναν αρκετές αντικαταστάσεις, δε θέλω να το σκοτώσω σε ανακύκλωση αλλά να πουλήσω σιγά σιγά τα κομμάτια. Αν το δώσω για ανακύκλωση θα δώσουν ψίχουλα σε σχέση με το ποσό βγαίνει σε ανταλλακτικά. Βλέπω όμως ότι το κράτος έχει στήσει κανονικό καρτέλ με το σκραπάρισμα και πρακτικά αν δε το δώσεις ολόκληρο στις λίγες επιχειρήσεις που επιτρέπεται να δίνουν πιστοποιητικό καταστροφής δε σε αφήνει να διαγράψεις ποτέ το όχημα. Υπάρχει κάποια λύση για να γίνει αυτό που να μη χαρίζει το όχημα στους μαντράδες; Μπορώ να το κρατήσω για πάντα στα χαρτιά αλλά για προφανείς φορολογικούς (τεκμήριο) και πρακτικούς λόγους δε θέλω.
kostas_anes Δημοσ. Παρασκευή στις 01:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:06 μμ 33 λεπτά πριν, DreamAxe είπε προφανείς φορολογικούς (τεκμήριο) Εφοσον ειναι σε ακινησια, δεν υπαρχει τεκμηριο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 01:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:26 μμ 50 λεπτά πριν, DreamAxe είπε Έχω βάλει το αυτοκίνητο σε ακινησία και μάλλον δε θα το βγάλω ποτέ. Είναι πολύ παλιό και η εμπορική αξία ζήτημα αν είναι 1000€ σαν πακέτο και αρκετά λιγότερα σε ανακύκλωση. Επειδή (σχετικά) πρόσφατα έγινε μια επισκευή και έγιναν αρκετές αντικαταστάσεις, δε θέλω να το σκοτώσω σε ανακύκλωση αλλά να πουλήσω σιγά σιγά τα κομμάτια. Αν το δώσω για ανακύκλωση θα δώσουν ψίχουλα σε σχέση με το ποσό βγαίνει σε ανταλλακτικά. Βλέπω όμως ότι το κράτος έχει στήσει κανονικό καρτέλ με το σκραπάρισμα και πρακτικά αν δε το δώσεις ολόκληρο στις λίγες επιχειρήσεις που επιτρέπεται να δίνουν πιστοποιητικό καταστροφής δε σε αφήνει να διαγράψεις ποτέ το όχημα. Υπάρχει κάποια λύση για να γίνει αυτό που να μη χαρίζει το όχημα στους μαντράδες; Μπορώ να το κρατήσω για πάντα στα χαρτιά αλλά για προφανείς φορολογικούς (τεκμήριο) και πρακτικούς λόγους δε θέλω. ασε το όπως ειναι σε ακινησία.Δεν σε επιβαρύνει κάπου. Κάπου διάβασα ότι θα γίνεται οριστική διαγραφή οχήματος όταν περάσουν 8 χρόνια απο την κατάθεση πινακίδων,αλλά δεν μπορώ να βρω λινκ.
DreamAxe Δημοσ. Παρασκευή στις 03:52 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:52 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ασε το όπως ειναι σε ακινησία.Δεν σε επιβαρύνει κάπου. Κάπου διάβασα ότι θα γίνεται οριστική διαγραφή οχήματος όταν περάσουν 8 χρόνια απο την κατάθεση πινακίδων,αλλά δεν μπορώ να βρω λινκ. Απλά ήθελα να το πουλήσω σιγά σιγά σε κομμάτια, όμως μετά όταν έρθει η ώρα για διαγραφή για το σασί και ότι έχει μείνει δεν το παίρνει κανένας αν δεν είναι πλήρες, δεν σου δίνουν πιστοποιητικό και δεν μπορείς να το διαγράψεις μόνιμα από πάνω σου. Τουλάχιστον αυτό που είπε ο kostas_anes με το τεκμήριο είναι κάτι. Αυτό που λες με τα χρόνια το είδα και εγώ ψαχνόντας. Νομίζω ότι είναι καινούριος νόμος που δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα και θα συμβαίνει αν είναι για 7 χρόνια τελείως ανενεργό. Έχω και όρεξη να μάθω λίγα πράγματα πριν το διαλύσω και είναι καλή ευκαιρία για εκπαίδευση εφόσον δε με επιβαρύνει. Έχω λύσει την καμπίνα εσωτερικά αρκετές φορές για βαθύ καθαρισμό αλλά τα μηχανολογικά και να βάλω και να βγάλω τα κομμάτια εκεί φοβόμουν να τα πειράξω (για να μάθω, όχι κυκλοφορία προφανώς). Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:54 μμ από DreamAxe 1
Morosana Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ Υπάρχει τρόπος αλλά δεν είναι νόμιμος
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 05:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:12 μμ 1 ώρα πριν, Morosana είπε Υπάρχει τρόπος αλλά δεν είναι νόμιμος Καλό ειναι ο φίλος να το έχει προφυλαγμένο για να μην του το κλέψουν. 2
Morosana Δημοσ. Παρασκευή στις 05:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:14 μμ 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καλό ειναι ο φίλος να το έχει προφυλαγμένο για να μην του το κλέψουν. Και θα πρέπει μετά να τρέχει αστυνομία υπουργείο κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα