paulJ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας παίδες πάντα είχα αρνιτικη άποψη για της καστομ ρομ, και πότε δεν ήξερε ότι η μερικές καστομ ρομ όπως το crDroid αναβάθμιζετε , παίδες εβαλα καστομ ρομ στο Poco X3 NFC ,φυσάει μέρα με την νύχτα, πετάει, τωσα χρόνια με το απεσιο για τα σκουπίδια τελείως MIUI, επιτέλους το κινητό λειτουργεί εξερετικα, πραγματικά πετάει, δεν κολλάει καθόλου, ενώ με το MIUI 12.0.4.0 QJGEUXM που είχα, είχε bug's, crDroid 11 Android 15 τού έχω και βάζω σε αυτή την ρομ 10%10 ,τα έχει όλα και με το παραπάνω, επησεις πήγα Public να δω τα νέα κινητά, μαυρο χαλί μες τα πλαστικά, ψεύτικα τελείως,και είπα να βάλω καστομ ρομ και στο POCO X3 NFC, crDroid 11 Android 15, και στο Xiaomi Mi Max 2, Pixel Experience Plus Android 13, συμπέρασμα, αν το κατέχεις και η στοκ ρομ είναι για τα σκουπίδια και δεν ενημερώνετε μέχρι την τελευταία εκδώσει, βαλε καστομ ρομ , ένα πραγματικα εντυπωσιακό γεγονός ήταν η προσθήκη αυτόματα του Dolby Atmos και η αναβάθμισμενη Lecia Camera στο crDroid 11 Ανακαιφαλαιωση το crDroid 11 Android 15 , είναι η καλύτερη καστομ ρομ το μόνο που χρειάστηκε από την μεριά μου είναι να περιμένω 168 ώρες, 1 εβδομάδα δηλαδή να μου γίνει unlock το κινητό, και μετά να φλασαρω GApps, αυτά Επησεις δεν χρειάστηκε πατέντα για την λειτουργία τραπεζικών εφαρμογών, λειτούργησε η εφαρμογή της τράπεζας κατευθείαν,και το NFC, πολύ γρήγορα, ενώ στο MIUI 12 κωλουσε ώρες ώρες, έχω ενθουσιαστεί με της καστομ ρομ,και ειδικά με την εκάστοτε που έβαλα στο θρυλικό Poco X3 NFC Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:54 πμ από paulJ
BadBoy Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ Και γω με την ίδια ROM είμαι στο F3, αλλά να τα λέμε όλα όμως. Το NFC λειτουργεί μέχρι να το κλειδώσει ξανά η Google, το οποίο γίνεται ανά τακτά διαστήματα και πρέπει να τρέχεις να αλλάξεις το fingerprint ή να περιμένεις update από τον developer αν δεν ξέρεις πως. Οι ελληνικές τράπεζες δουλεύουν, αλλά βάλε πχ. την εφαρμογή της Revolut να δεις αν ανοίγει. Υπάρχει τρόπος να κρύψεις root, unlock, τα πάντα, αλλά θέλει συνεχή ενασχόληση. Επίσης ο developer δεν έχει καμία υποχρέωση, μπορεί να σταματήσει την υποστήριξη για οποιοδήποτε λόγο. Το πιο extreme που έχω δει είναι ο developer του LineageOS για το Redmi Note 4, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Android 15 QPR1 με patch Δεκεμβρίου (νεότερο από αυτό που δείχνεις) και συνεχώς προσθέτει και διορθώνει πράγματα. Είναι όμως η εξαίρεση της εξαίρεσης. Γενικά και γω υποστηρίζω την ενασχόληση και την τρέλα, αλλά καταλαβαίνεις ότι αν βασίζεσαι στο κινητό για δουλειά δε μπορείς να μπλέκεις με αυτά. 2
paulJ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:40 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:40 μμ Ναι, αν κάποιος δεν γνωρίζει εννοητε δεν το συστήνω και εγώ μέχρι να μάθω έκανα λάθη, αλλά τελικά τα κατάφερα, επησεις δεν ασχολήθηκα με το TWRP, κατέβασα τής ρομ από υπολογιστή με την βοήθεια CMD, για την ώρα δεν είδα κάτι αρνιτικο,και τα δύο κινητά που έχω καστομ ρομ λειτουργούν σωστά, αν δω το οτιδήποτε,θα ενημερώσω Θενξ για αυτό που μου είπες θα το τσεκαρω, αυτό όμως που μου άρεσε είναι ότι έκανα πληρωμή χωρίς να κολλήσει, ενώ στο MIUI 12.0.4.0 QJGEUXM που είχα, ώρες ώρες είχε κολλήματα και το λειτουργικό σαν λειτουργικό
greekfragma Δημοσ. Παρασκευή στις 02:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:46 μμ Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον @BadBoy το Χ3 είναι ίσως το καλύτερο κινητό που είχα. Σκύλος 4 χρόνια στη κατοχή μου. Φυσικά όλο το ζουμί είναι η υποστήριξη από τον dev της custom rom. Όσο ενημερώνει και άμεσα διορθώνει τα patch της google για banking apps όλα καλά. αν αργήσει ή εγκαταλείψει το πρότζεκτ, πάπαλα το κινητό. Δυστυχώς ήθελα να δώσω το Χ3 στους γονείς αλλά επειδή δε μπορούσα να είμαι με το άγχος να φλασάρω κάθε φορά αν χρειαστεί κάτι έκτακτο, το εγκατέλειψα ως συσκευή για χρήση. Πλέον είναι στο συρτάρι για backup ως 3η συσκευή ανάγκης. 1
paulJ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Μόλις τώρα, greekfragma είπε Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον @BadBoy το Χ3 είναι ίσως το καλύτερο κινητό που είχα. Σκύλος 4 χρόνια στη κατοχή μου. Φυσικά όλο το ζουμί είναι η υποστήριξη από τον dev της custom rom. Όσο ενημερώνει και άμεσα διορθώνει τα patch της google για banking apps όλα καλά. αν αργήσει ή εγκαταλείψει το πρότζεκτ, πάπαλα το κινητό. Δυστυχώς ήθελα να δώσω το Χ3 στους γονείς αλλά επειδή δε μπορούσα να είμαι με το άγχος να φλασάρω κάθε φορά αν χρειαστεί κάτι έκτακτο, το εγκατέλειψα ως συσκευή για χρήση. Πλέον είναι στο συρτάρι για backup ως 3η συσκευή ανάγκης. Ευχαριστώ πολύ για της εμπειρίες σας, θα το έχω υπόψη αυτό, δεν το γνώριζα 🙏🏻, πράγματι POCO X3 NFC , και Mi Max 2 σκυλιά ! Μόλις τώρα, paulJ είπε Ευχαριστώ πολύ για της εμπειρίες σας, θα το έχω υπόψη αυτό, δεν το γνώριζα 🙏🏻, πράγματι POCO X3 NFC , και Mi Max 2 σκυλιά ! Το είχες με crDroid ?
greekfragma Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 μμ 10 minutes ago, paulJ said: Το είχες με crDroid ? pixelOS
BadBoy Δημοσ. Παρασκευή στις 03:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:05 μμ Ξέχασα να προσθέσω ότι εκεί που συμφωνούμε 100% είναι ότι το MIUI/HyperOS είναι για πέταμα. Ότι χειρότερο υπάρχει σε λειτουργικό, καλύτερα iPhone παρά αυτό.
greekfragma Δημοσ. Παρασκευή στις 03:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:14 μμ 7 minutes ago, BadBoy said: Ξέχασα να προσθέσω ότι εκεί που συμφωνούμε 100% είναι ότι το MIUI/HyperOS είναι για πέταμα. Ότι χειρότερο υπάρχει σε λειτουργικό, καλύτερα iPhone παρά αυτό. Μια χαρά το βρίσκω το HyperOS σε σχέση με το MIUI είναι η μέρα με τη νύχτα. Φυσικά θέλει de-bloat στις εφαρμογές της Xiaomi αλλά πλέον καθαρίζει πιο εύκολα από παλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα