poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 6 hours ago, DrLo said: Αχα, δεν είχα προσέξει ότι λέει και ποιος πάροχος έχει καλύψει τη περιοχή. Από ότι βλέπω ο πιο κάτω δρόμος λέει είναι ΔΕΗ ... Κάλυψη λέει απο 24/12/2024 ... Βρε λες ??? Τι σημαίνει τύπος πρόσβασης FTTH/B αλλά ταυτόχρονα Έχει συνδεθεί στο δίκτυο FTTH/B: Όχι Βάλανε πρόσβαση στο κτίριο χωρίς να το ζητήσει κανείς ακόμα; Πάροχος πρόσβασης: ΔΕΗ Οπτικές Επικοινωνίες – FIBERGRID Κωδικός κτιρίου: FPST1_0134647 Τύπος πρόσβασης: FTTH/B Κάλυψη από: 31/12/2024 Ανεξάρτητοι χώροι: 1 ⓘ Έχει συνδεθεί στο δίκτυο FTTH/B: Όχι εγω θα το μετεφραζα οτι θα γινει εγκατασταση ftth/fttb αλλα ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διασύνδεση με τα μηχανηματα κτλ δηλαδη με τον κορμο. αν εχει γινει εγκατασταση μεχρι εξω απο το σπιτι τοτε θα φαινεται ειτε σκαμενο μπροστα απο το σπιτι ειτε αν ειναι δεη καλωδια πανω στις κολωνες(ΔΕΗ) σε αναμονη κτλ 1 hour ago, kaklikos said: Κανε μια αιτηση στην δεη με τον κωδικο κτηριου. ΕΙναι μονοκατοικια ; Κανε υπομονη θα ερθουν και σε σενα. Η ΕΕΤΤ νομιζω εχει δηλωσει οτι θα πρεπει ολα τα σπιτια σε ΟΛΗ την ελλαδα να συνδεθουν με οπτικη μεχρι καποια χρονολογια. Μπορει να κανω και λαθος η απλα να κανω ονειρα και για μενα ! οτι καποτε θα γινει θα γινει.το βασικο ειναι το ποτε.ειδικα για μικρα χωρια κτλ ή για περιοχες που ειναι πολυ αραιοκατοικημενες . 1
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kaklikos είπε Κανε μια αιτηση στην δεη με τον κωδικο κτηριου. ΕΙναι μονοκατοικια ; Κανε υπομονη θα ερθουν και σε σενα. Η ΕΕΤΤ νομιζω εχει δηλωσει οτι θα πρεπει ολα τα σπιτια σε ΟΛΗ την ελλαδα να συνδεθουν με οπτικη μεχρι καποια χρονολογια. Μπορει να κανω και λαθος η απλα να κανω ονειρα και για μενα ! Είναι 3 διαμερίσματα. Ειναι στονδημο Χαϊδαρίου ακριβώς στο όριο με το περιστέρι. Ίσως γι αυτό σταμάτησαν ακριβώς εκεί που τελειώνει ι δήμος Περιστερίου. Έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος στο σάιτ της ΔΕΗ μέσω μιας φόρμας με δνση. Τον κωδικό του κτιρίου που τον βρίσκω; Δεν τον δίνει ο πάροχος στο σύστημα του ή είναι πχ κάτι από το Ε9 πχ; Δεν είχε τέτοιο πεδίο η φόρμα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από DrLo
kaklikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, DrLo είπε Είναι 3 διαμερίσματα. Ειναι στονδημο Χαϊδαρίου ακριβώς στο όριο με το περιστέρι. Ίσως γι αυτό σταμάτησαν ακριβώς εκεί που τελειώνει ι δήμος Περιστερίου. Έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος στο σάιτ της ΔΕΗ μέσω μιας φόρμας με δνση. Τον κωδικό του κτιρίου που τον βρίσκω; Δεν τον δίνει ο πάροχος στο σύστημα του ή είναι πχ κάτι από το Ε9 πχ; Δεν είχε τέτοιο πεδίο η φόρμα. Δεν πειραζει εφοσον εκανες αιτηση και ας μην ειχε πεδιο για κωδικο κτηριου. Τι μου θυμησες. Εμενα το 2009 χαιδαρι πανω εκει κοντα που ειναι το καφε τι τηλεσκοπιο. Προφητη ηλια νομιζω. 24αρι adsl με ταχυτητες αστα!
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, kaklikos είπε Δεν πειραζει εφοσον εκανες αιτηση και ας μην ειχε πεδιο για κωδικο κτηριου. Τι μου θυμησες. Εμενα το 2009 χαιδαρι πανω εκει κοντα που ειναι το καφε τι τηλεσκοπιο. Προφητη ηλια νομιζω. 24αρι adsl με ταχυτητες αστα! Το Χαϊδάρι έχει σοβαρότερα πράγματα να κανονίσει, έχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι τόσες "παρελάσεις" των ταγμάτων του ΠΑΜΕ να παρευρεθούν (εν ώρα εργασίας) ... δε προλαβαίνουν να ασχολούνται με τέτοια. Μόνο σημείο στο δήμο που΄εχει κάλυψη ειναι η περιοχή γύρω από το κτίριο του ΟΤΕ στη Λ. Αθηνών (από το 2020 μάλιστα)
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 10 hours ago, DrLo said: Το Χαϊδάρι έχει σοβαρότερα πράγματα να κανονίσει, έχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι τόσες "παρελάσεις" των ταγμάτων του ΠΑΜΕ να παρευρεθούν (εν ώρα εργασίας) ... δε προλαβαίνουν να ασχολούνται με τέτοια. Μόνο σημείο στο δήμο που΄εχει κάλυψη ειναι η περιοχή γύρω από το κτίριο του ΟΤΕ στη Λ. Αθηνών (από το 2020 μάλιστα) πραγματι ο οτε στο χαιδαρι ειναι στην λεωφορο αθηνων και καλο ιντερνετ ειχε μονο εκει τριγυρω.οσοι ηταν ψηλα σε κατι δαση χαιδαριου κτλ δεν επαιζαν σωστα.δεν υπαρχουν πολλα αλλα αστικα κεντρα εκει για να δωσουν στα πιο μακρινα σπιτι.δεν ειναι πχ οπως στα βριλησσια που τα μισα σπιτια παιρνουν απο πεντελη τα αλλα μισα απο αγια παρασκευη και τα αλλα μισα απο χαλανδρι. βεβαια και εκει υπηρχαν θεματα διοτι ολα ηταν λιγο μακρυα αλλα τουλαχιστον ειχες λιγο ιντερνετ.μετα μπηκε το vdsl και οκ λυθηκαν αυτα. αλλα το χαιδαρι απο παλια ηταν λιγο πονεμενο σαν περιοχη.και οχι η μονη βεβαια.
endeka Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγω εβαλα Vodafone OneNet μεσω της Biznest, δουλευει με 4G router και σου δινει και γραμμη σταθερου( ειχα ADSL ,10 το πολυ download και 0,5 upload). 17,24 Ευρω το μηνα με δυο μηνες δωρο, 24 μηνες συμβολαιο, μου παιζει απο 15 εως 70 Mbps αναλογα την ωρα και τον καιρο και δεν ξερω και τι αλλο το επηρεαζει. Upload σταθερα πανω απο 15 Mbps. Το πηγα στην Πατρα, 50 κμ απο το χωριο που κατοικω , δουλευε και Ιντερνετ και τηλεφωνο κανονικα. Και Οπτικη Ινα να εφερναν τωρα, δεδομενου οτι δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, με αυτο θα παρεμενα. PS Μου ειπαν οτι δεν εχει οριο στα GB που θα ανεβοκατεβασω και στο συμβολαιο δεν ειδα πουθενα Πολιτικη Ορθης Χρησης. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από endeka 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα