nchatz Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Η Sony ακύρωσε δύο παιχνίδια live service, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου God of War από την Bluepoint Games, σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg. Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του Bloomberg, η Sony προχώρησε στην ακύρωση δύο ακόμη παιχνιδιών live service, συμπεριλαμβανομένου ενός God of War project από την Bluepoint Games και ενός άγνωστου τίτλου από το στούντιο Bend Studio. Η απόφαση ελήφθη μετά από πρόσφατη αξιολόγηση της εταιρείας. Εκπρόσωπος της Sony επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας ότι τόσο η Bend Studio όσο και η Bluepoint Games παραμένουν "εξαιρετικά ικανές ομάδες" και πολύτιμα μέλη της οικογένειας των PlayStation Studios. Τα επόμενα project των δύο στούντιο θα καθοριστούν σε συνεργασία με τη Sony. Η Bluepoint Games, γνωστή για το εξαιρετικό remake του Demon's Souls που κυκλοφόρησε ως launch τίτλος του PlayStation 5, είχε επίσης συμβάλει στην ανάπτυξη του God of War Ragnarök μέχρι το 2022. Η αποκάλυψη ότι το μυστηριώδες project του στούντιο ήταν ένα live service God of War έρχεται ως έκπληξη για την gaming κοινότητα. Ο Jason Schreier, συντάκτης του Bloomberg που έγραψε την αναφορά, σημειώνει ότι το μέλλον του στούντιο παραμένει ασαφές. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη αναθεώρηση της στρατηγικής της Sony σχετικά με τα live service παιχνίδια, μετά από μια σειρά αποτυχιών στον συγκεκριμένο τομέα. Η ακύρωση των δύο projects αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην πορεία της Sony στον χώρο των live service παιχνιδιών, ενώ παράλληλα δημιουργεί ερωτήματα για το μέλλον παρόμοιων πρωτοβουλιών από την εταιρεία. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
leonardsnake Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Αν αυτό ισχύει, η Sony σακατεψε δύο εξαιρετικά στούντιο, τον χρόνο τους , ένα σκασμό χρήματα και χαραμισε τον δικό μας χρόνο/χρήμα να περιμένουμε μια γενιά που έχει να βγάλει σοβαρό παιχνίδι από 2020.... Σε πέντε χρόνια θα μπορούσε να έχει βγάλει το days gone 2 απο την bend και remake του Bloodborne από την bluepoint...... Και η Sony και η Microsoft είναι τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου αυτή τη γενιά.... Τουλάχιστον έχουμε τη Nintendo και το pc 9 2
Giorgos241 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 minutes ago, leonardsnake said: Αν αυτό ισχύει, η Sony σακατεψε δύο εξαιρετικά στούντιο, τον χρόνο τους , ένα σκασμό χρήματα και χαραμισε τον δικό μας χρόνο/χρήμα να περιμένουμε μια γενιά που έχει να βγάλει σοβαρό παιχνίδι από 2020.... Σε πέντε χρόνια θα μπορούσε να έχει βγάλει το days gone 2 απο την bend και remake του Bloodborne από την bluepoint...... Και η Sony και η Microsoft είναι τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου αυτή τη γενιά.... Τουλάχιστον έχουμε τη Nintendo και το pc Δεν νομίζω ότι έβλαψαν κάποιον. Οι developer και οι εταιρίες δεν θα κλείσουν απ όσο κατάλαβα από το άρθρο, τα franchise καλύτερα να μείνουν ενεργά στο Community με καλούς τίτλους και όχι κάτι σάπιο και προφανώς η εμπειρία του project ή ότι κατασκευάστηκε κατά την διάρκεια του project δεν θα πάει χαμένο, όλο και κάπου θα το αξιοποιήσουν. 2
leonardsnake Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 14 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Δεν νομίζω ότι έβλαψαν κάποιον. Οι developer και οι εταιρίες δεν θα κλείσουν απ όσο κατάλαβα από το άρθρο, τα franchise καλύτερα να μείνουν ενεργά στο Community με καλούς τίτλους και όχι κάτι σάπιο και προφανώς η εμπειρία του project ή ότι κατασκευάστηκε κατά την διάρκεια του project δεν θα πάει χαμένο, όλο και κάπου θα το αξιοποιήσουν. Κοιτά υπάρχει το helldivers 2 , υπάρχει και το concord (καλά δεν υπάρχει πλεον, οπως και το studio του). Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, αλλα σιγουρα το να ξοδευεις 100δες μυρια, πόρους και ταλαντουχους ανθρωπους και το project δεν κυκλοφορεί ......δεν το λες και επιτυχία .... και κυρίως οταν η κοινοτητα των χρηστών του playstation εχουν πει τι θέλουν .....και δε νομιζω να παιρνει καποιος το ps5 (μόνο) για τα liveservice του 1
Giorgos241 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, leonardsnake said: δεν το λες και επιτυχία Από το να βγει ένα αποτυχημένο προϊόν στο τέλος, που δεν θα μείνει ευχαριστημένος ο gamer και το στούντιο μετά θα έχει κακό όνομα καλύτερα να μην βγάλει τίποτα. 6 minutes ago, leonardsnake said: κυρίως οταν η κοινοτητα των χρηστών του playstation εχουν πει τι θέλουν Το τι θελουμε και το τι βγαίνει είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι συνηθίζεται οποιοδήποτε Studio / εταιρία να κάνει αυτό που ζητάνε οι χρήστες κατά γράμμα. Νομίζω το περιγράφει ωραία η ιστορία του no man’s sky αυτό που προσπαθώ να πω: ήταν μάπα αλλά ίσιωσε στην πορεία. Καλύτερα να είχε καθυστερήσει παρά να έβγαινε στην κατάσταση που βγήκε. https://youtu.be/O5BJVO3PDeQ?feature=shared Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Giorgos241
leonardsnake Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Από το να βγει ένα αποτυχημένο προϊόν στο τέλος, που δεν θα μείνει ευχαριστημένος ο gamer και το στούντιο μετά θα έχει κακό όνομα καλύτερα να μην βγάλει τίποτα. Το τι θελουμε και το τι βγαίνει είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι συνηθίζεται οποιοδήποτε Studio / εταιρία να κάνει αυτό που ζητάνε οι χρήστες κατά γράμμα. Νομίζω το περιγράφει ωραία η ιστορία του no man’s sky αυτό που προσπαθώ να πω: ήταν μάπα αλλά ίσιωσε στην πορεία. Καλύτερα να είχε καθυστερήσει παρά να έβγαινε στην κατάσταση που βγήκε. https://youtu.be/O5BJVO3PDeQ?feature=shared Giorgos241 δε νομιζω οτι κατάλαβες οτι Δε διαφωνώ μαζι σου . Είπα οτι η Ferrari καλύτερα να συνέχισει να κάνει super cars, πάρα να χανει το χρόνο της με το προσπαθησει να φτίαξει Πλυντηρια πίατων . Κατά την ταπεινη μου άποψη και μονο. 1
ShadowSpectre Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Βλέπουν ότι για πολλές εταιρίες δεν έχει πολύ καλά το live-service μοντέλο οπότε από το να αμαυρώσουν το όνομα ενός πολύ καλού franchise, καλύτερα να κάνουν ένα βήμα πίσω και να σκεφτούν τις επιλογές τους. 1
kgkaudi Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Όπως είπε και ένας αναλυτής, υπάρχουν πολλά time swallowing παιχνίδια ήδη. Πρέπει είτε να είσαι ολόφρεσκο για να πετύχεις (Helldivers 2), ή να κάνεις ολόσωστα μια φόρμουλα (Marvel Rivals) που το προηγούμενο ορίτζιναλ παιχνίδι άφησε στην μοίρα του (Overwatch). Αλλιώς, θα πατώσεις άγρια. Είδαν τα λεφτά που βγάζουν MS και Tencent από αυτά, και είπαν θέλω και εγώ. Χωρίς πρώτα να δουν γιατί αυτό όντως δούλεψε. Ας τα λουστούν τώρα. 1
XarisArgy Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, leonardsnake είπε Αν αυτό ισχύει, η Sony σακατεψε δύο εξαιρετικά στούντιο, τον χρόνο τους , ένα σκασμό χρήματα και χαραμισε τον δικό μας χρόνο/χρήμα να περιμένουμε μια γενιά που έχει να βγάλει σοβαρό παιχνίδι από 2020.... Σε πέντε χρόνια θα μπορούσε να έχει βγάλει το days gone 2 απο την bend και remake του Bloodborne από την bluepoint...... Και η Sony και η Microsoft είναι τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου αυτή τη γενιά.... Τουλάχιστον έχουμε τη Nintendo και το pc Days gone, ακομα θυμαμαι ποσο τεραστια βαρεμαρα μου προκαλεσε αυτο το παιχνιδι. Πραγματικα προτιμησα να παιξω saints row 4 και να μην κανω τιποτα, απλα να ανατιναζω τα παντα, περισσοτερο ενδιαφερον ειχε. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από XarisArgy 1
kgkaudi Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 20 minutes ago, XarisArgy said: Days gone, ακομα θυμαμαι ποσο τεραστια βαρεμαρα μου προκαλεσε αυτο το παιχνιδι. Πραγματικα προτιμησα να παιξω saints row 4 και να μην κανω τιποτα, απλα να ανατιναζω τα παντα, περισσοτερο ενδιαφερον ειχε. Πραγματικά. Προσπάθησα 2 φορές να του δώσω ευκαιρία να το τερματίσω, και το παράτησα ούτε στου δρόμου τα μισά.
Alexaras1991 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μια από τα ίδια με το Days Gone. Το παράτησα στην μέση του παιχνιδιού, το story ήταν αδιάφορο και ξεχνούσες τι σκ@τα είναι η πλοκή του σε 2 μέρες. Το μόνο που μου άρεσε είναι το customize της μοτοσικλέτας σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα