tigergreg Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Στις 17/1/2025 στις 10:56 ΠΜ, johntram είπε "καλά πως οδηγούσα μηχανικό σαζμάν τόσα χρόνια" Στις 17/1/2025 στις 10:59 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Οποιος οδήγησει αυτόματο δεν ξαναπαίρνει με μηχανικό Αυτα ακριβως.....πριν 25 χρονια εγω. 2 ώρες πριν, mariosCS είπε Ίσως να μην ήθελε να δώσει €2000+ όταν του χάλαγε το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 🤔 Ταριφας με σερμεντε αυτοματη και 750,000 χλμ μου ελεγε οτι εχει γλυτωσει τουλαχιστον 7 φορες αλλαγη δισκο-πλατω-ρουλεμαν.... 1
geopro Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ερώτηση προς κατόχους αυτομάτων κιβωτίων. Όταν βρίσκομαι σε ανηφορική διασταύρωση που έχω stop συνηθίζω (λόγω της περιορισμένης ορατότητας που προκαλούν τα σταθμευμένα) να κάνω λίγο μπρος πίσω συμπλεκτάροντας στα γρήγορα έτσι ώστε να κρίνω αν έχω το χρόνο να περάσω και χωρίς να εμποδίζω. Με αυτόματο αυτό το γρήγορο μπρος πίσω είναι εφικτό στα ανηφορικά σημεία ; Πως το κάνετε από την στιγμή που η θέση D δεν αφήνει το αυτοκίνητο να πάει πίσω ; Έχω οδηγήσει για λίγες ώρες αυτόματο του 2010 αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο 100% Για να κάνω την “πλάκα μου” καλό ήταν άλλα μέχρι εκεί. Αν ο συμπλέκτης είναι άριστος και μαλακός και το μηχανικό κιβώτιο είναι “βούτυρο” γιατί να χάσω τον έλεγχο της κίνησης πηγαίνοντας σε αυτόματο ; Εκτός και αν δεν είναι ίδια όλα τα αυτόματα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα