Προς το περιεχόμενο

Aspire 2023 WLMI ή κάτι άλλο... ???

Finalizator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανένας δεν γνωρίζει αν με κάποιο τρόπο κάνει reset to 2023??? :?: :?: :?:

Eixa panw apo 5 foritous ta teleutaia 8 xronia kai kanenas ap'oso thymamai den eixe reset. Oute o 2023 exei kai dyskola vriskeis reset koumpi se laptop. An kolisei pote kane auto pou leei o Backos alla edw kai 6 mines pou ton exw den xreiastike pote tipota tetoio, oute kolise pote tou. 8)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσχετο,είδατε τι προσφέρουν οι νέες "κάσες",όπως τις ονομάζουν,λαπτοπ που δίνει το Πλαίσιο;Πολύ ενδιαφέρον έχουν:

Turbo-x 15VP με standar 15.1 SXGA(1400x1050) οθόνη(πολύ καλή,την έχω δεί),Mobility Radeon 9700 128MB και όλα τα κλασσικά.Πέρνει P4 Prescott.

Turbo-X 15WC με standar 15.4 WUXGA(αυτό με επιφύλαξη για το άν έιναι απλή WXGA),Mobility Radeon 9700 128MB,wirless κλπ.Πέρνει Pentium M Dothan.

Το καλό είναι οτι δεν υποχρεώνεσαι να αγοράσεις windows και μπορείς να βάλεις σκληρό 7200rpm/8Mb cache πράγμα για το οποίο νομίζω πάσχουν όλοι οι επώνυμοι φορητοί!

Εγω έκανα μια σύνθεση στο Πλαίσιο Θεσ/κης και δείτε πόσο βγήκε:

Turbo-X 15WC

Centrino 1.5 Dothan

512MB PC2700

40 GB 7200/8

DVD 12x/CD-RW 24x

15.4 WUXGA

Radeon 9700 128MB

1391€ χωρίς ΦΠΑ

1641.38€ με ΦΠΑ

Δεν το αγόρασα αλλά ψήνομαι αν πουλήσω το desktop να πάρω αυτό!Τι λέτε;

Δημοσ.

Αυτό που λέω είναι ότι αν δεν χρειάζεσαι φορητό (μετακινήσεις κλπ κλπ, αφού λες να πουλήσεις το desktop) δεν συγκρίνεται με ένα desktop αντίστοιχής αξίας (και επεκτασιμότητας φυσικά).

Με 300 ευρό παραπάνω θα έπερνα το toshiba Μ30-6κάτι που έχει το πλάισιο με 60 σκληρό (4200 i think) P1.6Μ και αν θέλεις να γράφεις DVD (12x σε notebook!!) παίρνεις ένα NEC 16x, DL και ένα case usb2.

Προτιμώ με λίγα λόγια κάπως ακριβότερο laptop και ποιότητα παρά τα "φθηνά" handmade των αλυσίδων

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά γεια σας, μόλις αγόρασα τον Acer Aspire 2023 και ακόμη δεν έχω σχηματίσει κάποια άποψη γι’ αυτόν ελπίζω να βγουν αληθινά αυτά που διάβασα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Εχει λειτουργικό τα XP home edition GR και σκέφτομαι να τα βγάλω και να βάλω τα professional En μονο που είναι σπασμένα. Τι να κάνω?

Δημοσ.

Παιδιά έχω άλλη μια ερώτηση, έχω τον acer aspire 2023 και στην οθόνη βγάζει κάποιες φορές 2 κουκίδες οι οποίες άλλοτε έχουν κόκκινο έντονο χρώμα άλλοτε αχνό κόκκινο και άλλοτε δεν φαίνονται. Έστειλα email στην acer και ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει μήπως έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι?

Δημοσ.
Αν δεν είναι σκόνη φοβάμαι ότι είναι κάποια ελλατωματικά pixels.

tha simfwnisw!!!

pantws kane ena peirama:

bale gia background oloaspro fonto k des ti xrwma tha bgaloun....an sinexisoun oi apoxrwseis tou kokkinou tote sigoura einai ellatwmatika pou stin poreia mallon tha metamorfwthoun se kammena :!:

Δημοσ.

ti na sou pw.......mborei na einai ellatwmatika mborei k oxi....dokimase k alla xrwmata(mborei ta sigekrimena pixel na min mboroun na apodosoun swsta...

a k kati allo....auto me to aspro background kanto otan ta pixel fane friki( epeidi les kapoies fores!)

Δημοσ.

Φαινεται τα καμμενα Pixel τα συνηθιζουν τα acer. Και ο δικος μου και ενος φιλου μου, εχουν απο 1 καμμενο pixel.

Δημοσ.

Karib, τον επέστρεψες ή είχε τελειώσει η εγγύηση που είχες.

Αν τελικά κάποιος για ένα τέτοιο πρόβλημα (1, 2 καμένα pixel) τον επιστρέψει για αλλαγή αξίζει να περιμένει κατά μέσο όρο 2 βδομάδες να του φέρουν κάποιον άλλο.

Δημοσ.

elias120 οι εταιριες απλα δεν δεχονται αλλαγη για 1-2-3 καμμενα pixels. Οποτε μενεις με αυτο που εχεις. Δυστυχως. Εχω ανοιξει και topic με αυτο το θεμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον Acer Aspire 2023 περίπου 2 βδομάδες τα pixel διορθώθηκαν (η acer κάνει αντικατάσταση του φορητού από 5 καμένα pixel και πάνω) εδώ και 2 μέρες κάποιες φορές όταν τον ανοίγω δεν βρίσκει τα εσωτερικά ηχεία και αυτό το κάνει όταν δουλεύει με την μπαταρία, όταν τον συνδέσω στο ρεύμα και κάνω restart τα βρίσκει. Τι μπορεί να φταιει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...