gto234 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Η 15.4 οθόνη όμως clairvoyant δεν έχει απείρως καλύτερες γωνίες θέασης απ'οτι η 15? Μιλάμε οτι έχω δεί 15αρα σε φορητό toshiba που δεν μπορείς να βρείς μια θέση πάνω κάτω να την κοιτάξεις!Χάλια!Συνέχεια αλλάζουν τα χρώματα!Δεν ξέρω αν όλες οι οθόνες είναι έτσι αλλά είναι πολύ ενοχλητικό αυτό. Επίσης χωρίς να το ξέρω απόλυτα νομίζω οτι αν περιμένει κανείς από Οκτώβρη μεριά για αγορά laptop θα βρεί ή νεότερη τεχνολογία ή καλύτερες τιμές σίγουρα και αυτό γιατί είναι μερικά πραγματάκια όπως η Mobility Radeon 9800 που βγήκαν πολύ πρόσφατα.
xaotikos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Ο κανόνας είναι αγοράζεις κάτι όταν το χρειάζεσαι. Φυσικά και όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν καλύτερα και θα φθηναίνουν τα παλιότερα. Πάντως με την 15.4 του toshiba δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (σε παιχνίδια medal of honor, Counter strike, nba live 2004, cm03-04, NeedForSpeed underground και άλλα) αλλά αντιθέτως σε word, compilers και γενικά ότι θέλει χώρο είναι πολύ βολικότερη από μία 15άρα. Ιδίως στις ταινίες που πλέον όλες είναι wide. Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τους acer τελευταία και πριν πάρω τον δικό μου το σκεφτόμουνα αλλά άμα ξαναέπερνα πάλι toshiba (ή ibm) θα έπερνα. Για την θερμότητα που είπε ο φίλος ο clairvoyant...μπορώ να πω ότι θερμένεται ελαφρώς σε ένα σημείο κοντά στο πληκτρολόγιο (πάνω από την cpu) σε βαριά χρήση αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο που να ενοχλεί. Για παράδειγμα: 2 ώρες σε ταξίδι στο λεωφορείο τον είχα στα πόδια και έβλεπα ταινία. Αρκετά notebooks (ιδίως τα περισσότερα από τα θηρία των 3+GHz) δεν αντέχεις να τα κρατάς στα πόδια σου πολύ ώρα Εμένα αυτό μου αρκεί. Έτσι κιαλλιώς σχεδόν πάντα το laptop θα το ακουμπάς κάπου.
glafkos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Φιλε μου, Εγω ειμαι απο κυπρο. Για 1 μηνα γυρευα το καλυτερο notebook στην αγορα για να αγορασω. Εχει 12 χρονια που ασχολουμε με υπολογιστες και εχω καταληξει στο ACER ASPIRE 2026WLMi. Μεσα απο benchmark εχω δει πως ειναι πιο γρηγορο απο ενα Pentium 4 3.2 με 1MB cache. Μιπως αυτο λεει κατι ? Βασικα ειναι το καλιτερο συστημα που υπαρχει κατα την αποψη μου. Η οθονη ειναι 17 ιντζες οριζοντια και 15 καθετα. Δηλαδη 15.4
overclocker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Εντάξει, μην τα παραλέμε. Πολύ καλός ο φορητός, πράγματι (αυτόν έχω και εγώ), αλλά αμφιβάλλω έντονα για το αν ο Centrino κοντράρει τον P4 2.6GHz. Δεν με νοιάζει τι λένε τα benchmarks. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως με το JBuilder ο Centrino τα είδε όλα. Den milaw me vasi ta diafora benchmarks alla me vasi tin real-life apodosi tis cpu. Exw ena desktop me cpu P4 2,6Ghz[533fsb]+1GB Ram kai se apodosi o Centrino 1,6Ghz me 512MB Ram exei sxedon tis idies apodoseis. An twra se kapoia programata den exei toso kales apodoseis mporei na pezoun rolo kai alla pragmata eksalou min ksexname oti milame kathara gia epeksergastiki dynami, paradeigma to SuperPi opou einai panw apo laptop me P4 3.06GHz. Για την αυτονομία, εγώ σε καμία περίπτωση δεν πιάνω πάνω από 4 ώρες, με νορμάλ χρήση (όχι να γράφω στο word και τίποτε άλλο). Συνήθως 3 ώρες και 15' πριν χτυπήσει το "low battery". Egw pali vlepw aneta 12 episodia Friends [12x20=240min=4hours] an exw to power managment sto max batary (me hdd sta 4.200rpm). Επίσης οι centrino υστερούν πολύ σε multimedia εφαρμογές (π.χ. divX encoding). Me to DivX 5.1.1 Pro o Centrino eixe teleiwsei me 2-pass encoding mia tainia 122 min. enw o P4 htan sto 72% sto 2nd pass. Η οθονη ειναι 17 ιντζες οριζοντια και 15 καθετα. Δηλαδη 15.4 Swstos h othoni einai oso mia 17ara sto platos kai sto ypsos oso mia 15ara. Poly kali genika eidika ama vlepeis DVD.Se osa games exw trexei den eixa kanena provlima sta 1024x768.Note :!: Sto laptop exw ton HITACHI TRAVELSTAR 7K60 60GB 7200RPM pou einai +60-70% pio grigoros apo enan HDD stis 4.200RPM pou exoun apo tin Acer ta 2023.
liberto Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 μπορείς να ζητήσεις απο το μαγαζί να σου βάλει δίσκο στις 7200? το mgmanager μπορεί δηλαδή να σου κάνει αυτή την αλλαγή? (αλήθεια πόσο το έχει το 2026, έχουν βγάλει τις τιμές απο το σιτε)
xaotikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Μπορεί απλά το μαγαζί είτε να σου παραγγείλει από την εταιρία ένα με 7200hd είτε να σου τον περάσει αυτός μετά (δεν συνιστάται) αλλά θα στον χρεώσει ακριβούτσικα.
clairvoyant Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Πάντως με την 15.4 του toshiba δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (σε παιχνίδια medal of honor, Counter strike, nba live 2004, cm03-04, NeedForSpeed underground και άλλα) αλλά αντιθέτως σε word, compilers και γενικά ότι θέλει χώρο είναι πολύ βολικότερη από μία 15άρα. Ιδίως στις ταινίες που πλέον όλες είναι wide. Λίγο υπερβολικό το σχόλιο σου ειδικά για το Championship Manager. Ναι, το παιχνίδι παίζεται, αλλά τα κείμενα είναι σαφώς θολά σε σχέση με την κανονική ανάλυση (1024x768). Δεν είναι όλα τα παιχνίδια απολαυστικά στη wide οθόνη.
xaotikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Λίγο υπερβολικό το σχόλιο σου ειδικά για το Championship Manager. Ναι' date=' το παιχνίδι παίζεται, αλλά τα κείμενα είναι σαφώς θολά σε σχέση με την κανονική ανάλυση (1024x768). Δεν είναι όλα τα παιχνίδια απολαυστικά στη wide οθόνη.[/quote'] Να σου πω την αλήθεια, το παίζω μόνο στο laptop (αφού το παίζουμε δικτυακά σε φιλαράκια) και δεν το έχω βάλει στο pc μου. Όμως μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο όπως φαίνονται στο laptop παρά στα pcs φίλων.Το βλέπω πιο άνετα/ξεκούραστα. Γνώμη μου...
Finalizator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Telika agorasa to Aspire 2023,sas euxaristw olous gia tin voithia sas. Mia teleutaia erwtisi gia osous exoun to pc auto: Otan exei isixia sto dwmatio kathe ligo akougete enas mikros thorivos kapou katw apo to touchpad (isws apo ton skliro disko??).Sas exei tixei pote?
overclocker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Einai o skrilos diskos pou douleuei alla den kanei kai toso poly thoryvo oste na akougete kathe ligo ektos kai an esy exeis toso isixo domatio
sam4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το εν λόγω laptop αλλά επειδή θα πάω Αγγλία από Σεπτέμβριο έψαξα λίγο τις εκεί τιμές και το βρήκα στα 1,574.26 EUR με Φ.Π.Α απο το Kelkoo.Ξέρετε αν πράγματι υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές και για το αν υπάρχουν τίποτα προβλήματα;;;;;Αυτα!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 kalispera paidia kai apo emena....egw douleuw se etaireia plhroforikis edw sthn 8essaloniki kai mporw na pw mias kai pou exw ton sugkekrimeno acer oti einai mia kalh protash gia agora foritou...mhn masas proxwra afoba ALLA na skefteis to oti to service ths ACER mexri twra htan sthn MONTZA ths Italias ( Eksou kai h seira Ferrari ) alla pleon exei analabei h etaireia MDI sthn A8hna ....oti pa8ei to mhxanhma phgainei sthn MDI opote kati einai kai auto apo apopsh service se sxesh me ta xalia tou na paei Italia kai na kanei 1 mhna na gurisei....emena pantws to mono pou me xalase einai oti mou xtuphse o dikos tou mesa se 35 meres...bebaia mou ton allaksane alla mou katse straba....an 8eleis pantws koitakse kai ton Toshiba pou sou lene kai ta alla paidia pou exei 2 XRONIA EGGYHSH enw o ACER exei 1 xrono kai h epipleon einai 149 Euro....Kalh protash einai kai oi Fujitsu Siemens kai ena prosfato montelo ths H.P me Pentium 4 omws CPU oxi Centrino kai 17 '' o8onh sta 3 GHz me 60 GB sklhro kai 512 Ram mazi me thn FX 5200 64 MB na bgainei 2004 Euro .Shmeiwsh oti kai h Siemens dinei 2 Xronia EGGYHSH ...
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 a kai kati akoma....h o8onh tou VAIO PRAGMATI EINAI GAMATH alla na ksereis oti KA8REFTIZEI kai auto an asxoli8eis polu wra se kourazei apisteuta...fantasou oti sto magazi pou ton exoume mporw kai blepw mesa apo thn o8onh tou to apenanti pezodromio....oso gia to service twn VAIO..............PONEMENH ISTORIA....To mhxanaki sou 8a prepei na paei Belgio an pa8ei kati....kai to na meineis 40 meres xwris laptop einai duskolo...eidika an to xreiazesai...kai ante entos egguhshs les den gamietai...an bgeis ektos egguhshs omws einai maniki
tempo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 και εγώ καταθέτω ένα + στην ACER ως κάτοχος φορητού της. Χρειάστηκα service, μια αλλαγή στο εξωτερικό τροφοδοτικό ευτυχώς και μου είπαν ότι θα έχω το νεό τροφοδοτικό σε 1 εβδομάδα. Έτσι και έγινε σε 1 εβδομάδα ακριβώς με ειδοποίησαν να πάω να το πάρω. Βεβαίως δεν ξέρω τι συμβαίνει όταν πηγαίνει για service το ίδιο το μηχάνημα που πρέπει να το ανοίξουν κλπ. Αλλά τουλάχιστον ήταν τίμιοι και ξηγημένοι....τουλάχιστον αυτό μετράει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.