kaklikos Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 μμ (επεξεργασμένο) Μια χαρα τις αλλαζει ο χρηστης με προσοχη. Εχω αλλαξει σε δεκαδες backup της apc και δεν εχουν τπτ το ιδιαιτερο, +- ειναι. Απλα απαιτει να το ανοιξεις και να βαλεις χερι μεσα ωστε να αποσυνδεσεις τις μπαταριες. Δεν ειναι PACK που εχουν τα μεγαλα UPS που απλα τραβας την φυσα και βγαινει συρταρι το pack των μπαταριων. https://www.ebay.com/itm/165196882986 Δεν ειναι απαραιτητο να πας σε original CSB μπαταριες και να τις ακριβοπληρωσεις 25 30 ευρω το τεμαχιο. Ultracell και ecobat που δουλευω καθημερινα ειναι πολυ αξιολογες στη μιση τιμη με πανω κατω ιδιο χρονο αντικαταστασης. Οποτε σε καποιον που γνωριζει η αλλαγη θα του στοιχισει κοντα στα 30 με 35. 3 ώρες πριν, @topos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Βέβαια υπάρχουν βίντεο στο YouTube είτε με παρεμφερη μοντέλα apc, είτε για το 900αρη -που δεν βρίσκω καμία ιδιαιτερα παραξενη διαδικασία (κάπως έτσι ήταν η διαδικασία σε 2 no name που έχει τύχει να ανοίξω/αλλάξω μπαταρία) Μήπως απλά το αναφέρουν για νομικούς λόγους? Π.χ να μην το ανοίξει κανείς ενώ είναι ακόμα στην μπριζα η κάτι τέτοιο τέλος πάντων κουκουρούκου? Πιθανον να το λενε γτ βαζεις χερι και βαζεις χερι διπλα στο πηνιο. Το οποιο πηνιο αν ειναι φορτισμενο σε στελνει αδιαβαστο. Και σιγουρα θα κρυβεται και λιγο μαρκετινγ απο πισω ωστε να γυρναει το χρημα στα εξουσιοδοτημενα που βαζουν μονο csb original Επεξ/σία Σάββατο στις 11:29 μμ από kaklikos 1
gianso Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 πμ Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και τη συμμετοχή στο thread (σύμφωνα με τα προηγούμενα σχόλια μάλλον προς ανακύκλωση το βλέπω να το στέλνω).
VonLoutsos Δημοσ. Κυριακή στις 01:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:26 μμ 3 hours ago, gianso said: Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και τη συμμετοχή στο thread (σύμφωνα με τα προηγούμενα σχόλια μάλλον προς ανακύκλωση το βλέπω να το στέλνω). Καλύτερα να το χαρίσεις. Εύκολη πιστευω θα ειναι η αντικατάσταση της μπαταρίας, άσχετος και εγώ αλλά σε ένα άλλο APC-αυτα με την οθόνη-, ανοιγες το καπάκι, εβγαιναν οι μπαταρίες, έβγαζες πόλους και voila. Δεν έχω βάλει ακόμα νέες αλλά ειναι στο προγραμμα. Υ.Γ.: Yuasa μπαταρίες είχε εμένα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα