Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να πάω nova λόγω δικτύου οπτικής που έχουν στην περιοχή μου και πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος, γιατί φοβάμαι μην βρεθώ με προβλήματα ξαφνικά, με vodafone δεν έχω κανένα παράπονο. Πείτε μια γνώμη αν σας είναι εύκολο να το κάνω το βήμα η να κάτσω στα αυγά μου. Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι εξαιρετικα σπανιο να εχεις προβληματα με οπτικη ινα αν μιλαμε για FTTH. Και εγω με nova FTTH ειμαι 500αρα και δεν εχω το παραμικρο παραπονο εδω και κανα 10μηνο.
Για μενα προχωρα αφοβα.

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ.
15 hours ago, bathory7 said:

Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να πάω nova λόγω δικτύου οπτικής που έχουν στην περιοχή μου και πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος, γιατί φοβάμαι μην βρεθώ με προβλήματα ξαφνικά, με vodafone δεν έχω κανένα παράπονο. Πείτε μια γνώμη αν σας είναι εύκολο να το κάνω το βήμα η να κάτσω στα αυγά μου. Ευχαριστώ. 

πηγαινε με κλειστα τα ματια σε fiber ανεξαρτητως παροχου.μεχρι και στην βλαβη ολα ειναι πιο ευκολα απο τον χαλκο.επισης ασχετα τι παροχο εχεις στην πραξη την καθε περιοχη την εχει ενας παροχος.δηλαδη πχ στο χαλανδρι οι οπτινες ινες ειναι cosmote.στην καλλιθεα ειναι wind κτλ κτλ. μεχρι να ενεργοποιηθει η οπτικη ινα θα παιζεις με χαλκο

10 hours ago, bathory7 said:

Σε ευχαριστώ ξέρεις ρωτάω γιατί ακούγονται πολλά για nova, όλες οι οπτικές ftth δεν είναι? Η κάνω λάθος 

το ftth ειναι οπτικη ινα απο αρχη μεχρι τελος.το vdsl ειναι οπτικη μεχρι το kv και χαλκος μετα.το adsl ειναι οπτικη μεχρι το αστικο κεντρο και μετα χαλκος. για ολους τους παροχους ακουγονται διαφορα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος δυσαρεστημενος.

Δημοσ.
Στις 17/1/2025 στις 7:21 ΠΜ, bathory7 είπε

Καλησπέρα. Το μόνο που θα συμβούλευα να σκεφτείς είναι αν έχεις υπηρεσίες όπως IPTV κι άλλα τέτοια. Η Nova από μόνη της μπορεί να σε περάσει σε NAT και να έχεις θέματα με κάποιες υπηρεσίες. Το καλό είναι ότι μπορείς να ζητήσεις να σε βάλει πάλι σε public IP.

Κι άλλοι πάροχοι το κάνουν (απ' ότι έχω διαβάσει), αλλά μέχρι στιγμής προσωπικά το έχω δει ΜΟΝΟ σε Nova. Εγώ 3 χρόνια σε Vodafone και με IPTV ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα. Ίσως απλά ήταν τυχαίο. Επομένως, όπως είπαν κι τα υπόλοιπα μέλη παραπάνω, προχώρα άφοβα. Με FTTH δύσκολα να έχεις θέμα.

Δημοσ.
1 hour ago, Kotsen said:

Καλησπέρα. Το μόνο που θα συμβούλευα να σκεφτείς είναι αν έχεις υπηρεσίες όπως IPTV κι άλλα τέτοια. Η Nova από μόνη της μπορεί να σε περάσει σε NAT και να έχεις θέματα με κάποιες υπηρεσίες. Το καλό είναι ότι μπορείς να ζητήσεις να σε βάλει πάλι σε public IP.

Κι άλλοι πάροχοι το κάνουν (απ' ότι έχω διαβάσει), αλλά μέχρι στιγμής προσωπικά το έχω δει ΜΟΝΟ σε Nova. Εγώ 3 χρόνια σε Vodafone και με IPTV ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα. Ίσως απλά ήταν τυχαίο. Επομένως, όπως είπαν κι τα υπόλοιπα μέλη παραπάνω, προχώρα άφοβα. Με FTTH δύσκολα να έχεις θέμα.

cgnat για την ωρα παιζει αβερτα η cosmote.οτι θεμα εχω δει εδω μεσα ειναι για cgnat cosmote. nova θυμαμαι οτι δεν επαιζαν με cgnat

Δημοσ.
On 18/01/2025 at 20:46, infin1tyGR said:

Βάζει και η Nova. Αλλά, όπως και η Cosmote, σε βγάζει με ένα τηλεφώνημα.

επισης το Iptv δεν θα του κανει θεμα αν βγει απο Cgnat.απειρες φορες κανω tethering το κινητο και βλεπω nova,cosmote,apple tv κτλ και δεν ειχα ποτε θεμα λογω cgnat

το ειπα για την Nova και το cgnat διοτι οτι θεμα εχω πετυχει ως τωρα στο Insomnia ειναι παντα για cosmote

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...