papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Εκτυπώνω φωτογραφίες συχνά αλλά εχω παρατηρήσει κάτι. Οσες είναι από φωτογραφική μηχανή βγαίνουν καλές καθαρές και με ωραία χρώματα. όσες είναι από κινητό βγαίνουν αρκετα μουντές και με χάλια χρώματα αλλά όταν τις κοιτάς στην οθόνη του κινητού είναι πολύ ζωντανες και με ωραία χρώματα. Φταίει ότι το κινητό είναι φτηνιάρικο xiaomi rfedmi 10 , δεν το έχω ρυθμίσει σωστά αν και δοκίμασα, ή γίνεται αυτό με όλα τα κινητά;;;
29gk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου α) αν οι φωτογραφιες εκτυπωνονται σωστα απο αλλες συσκευες εκτος του κινητου, δεν υπαρχει θεμα εκτυπωτη, χαρτιου, μελανιων κτλ β) αν οι φωτογραφιες δεν ειναι σωστες μονον απο το κινητο, τοτε φταιει πιθανοτατα και κατα σειρα οι ρυθμισεις της φωτογραφιας που δινεις στο προγραμμα, το προγραμμα που χρησιμοποιεις, η πηγη των φωτογραφιων πχ καμερα κινητου, ιντερνετ κτλ ή οι ρυθμισεις εκτυπωσης απο το κινητο στον εκτυπωτη
gatos74 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Aρχικά κατέβασε την φωτεινότητα της οθόνης σου στο πιό χαμηλό επίπεδο και κάνε τέρμα ζούμ μία φώτο που έχεις στο κινητό και την έχεις εκτυπώσει κιόλας. Βαλτες δίπλα δίπλα (την οθόνη και την εκτυπωμένη) και πές μας τί παρατηρείς. Καλά σου τα είπε ο 29gk αλλά θέλω να σε βάλω να το ψάξεις παραπάνω και να βρείς την λύση. Πες μου σε παρακαλω σε ποιό χαρτί και σε τί μέγεθος τυπώνεις. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από gatos74
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα