mxpert Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες "Η στρατηγική της Microsoft αντανακλά την αυξανόμενη ζήτηση..." 😄 1
Members gsarig Δημοσ. πριν από 13 ώρες Members Δημοσ. πριν από 13 ώρες 5 ώρες πριν, papapontikas είπε Ρε μπαγάσα ολόκληρο κατεβατό εσύ το έγραψες η το co-pilot? I’m sorry, but as an AI language model, I do not have the ability to answer this question. 3
nan78 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 ώρες πριν, jadawin είπε Ελπίζω οι κυβερνήσεις να έχουν κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης της αυξανόμενης ανεργίας στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ουου, ναι, σίγουρα. Τώρα σωθήκαμε... 1
alejsalonica Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Σήμερα με ενημέρωσε ότι έχει ενσωματωθεί στο Office 365 σε Mac. Άρα τον Ιούνιο να περιμένω και αύξηση τιμής;
pW Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 13 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν το θέλουμε κουκλίτσα μου. Τι επιμένεις; εννοείται πως το θέλουμε! γούστα ειναι αυτά
Lazmour Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 11 ώρες πριν, pirmen56 είπε Ρωτήστε το copilot μια σύνθετη ερώτηση σχετική με ελληνική νομοθεσία. 90% θα πάρετε μια γενικόλογη απάντηση με παραμπομπές στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και χαμηλής ποιότητας πηγές(sites αντί για ΦΕΚ). Ας διορθώσουν τις επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα, ας το εφοδιάσουν με τη δυνατότητα να κάνει OCR και διαβάζει παλιότερα pdf σε μορφή εικόνας και τότε να αυξήσουν τις χρεώσεις. Βασικά είναι παντελώς αναξιόπιστο, το ίδιο βέβαια και το original chatgpt. Να σημειώσω εδώ βέβαια ότι αυτό ισχύει για την ελληνική νομοθεσία. Σε αλλοδαπή (κυρίως common law) είναι διαμαντάκι. Μπορεί να σου βγάλει πχ υποθέσεις ναυτικού δικαίου, που διαφορετικά θα μπορούσες να βρεις μόνο στο Lloyd's Rep. 1
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εγώ πάντως έχω αυτό το office: irm https://get.activated.win | iex
Natm Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Το Copilot στο office παντως ειναι εξαιρετικα χρησιμο. Το χρησιμοποιω 5 μηνες περιπου στη δουλεια (financial κλαδο και κατά 90% στα αγγλικα), και φυσικα καθε μερα εκαπιδευομαι και εγω (οπως και αυτο). Σε δουλεια που απαιτει να διαβασεις μεγαλα κειμενα/νεες οδηγιες/πιθανες επιπτωσεις στον κλαδο σου κλπ., η ποιοτητα του summarization ειναι κορυφαια, σου γλυτωνει απειρο χρονο. Δημιουργει ppt. παρουσιασεις στο λεπτο, αν και προαπαιτει μια εξοικειωση με τα prompts που του δινεις καθως θελει προσοχη σε σημεια οπως π.χ. 'σε ποιους απευθυνεται η παρουσιαση' (top management, mid-level κλπ.). Στο Outlook επισης πολυ χρησιμο, με περιληψεις μηνυματων, προγραμματισμους, Pending items κλπ. Τέλος, και στο excel ειναι εξαιρετικα βοηθητικο, καθως μειωνει κατα πολυ την αναγκη να ξερεις ή να ψάχνεις συναρτησεις που θα σου φερουν το αποτελεσμα που θελεις. Αρκει να το περιγραψεις σωστα. Να πω οτι λειτουργει και παρα πολυ καλα η διασυνδεση μεταξυ των εφαρμογων in terms of AI. π.χ. δες το συνημμενο απο outlook, κανε μου μια περιληψη, φτιαξε μια παρουσιαση, βαλε και τα νουμερα απο το ταδε xls. κλπ. Δυστυχως ή ευτυχως, ειναι το μελλον. Aνησυχητικο ενδεχομενως, αλλα απο την αλλη go with the times or get left behind 3
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εγώ που δεν το θέλω να κόψω την συνδρομή;
TitoU Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 25 λεπτά πριν, Natm είπε Το Copilot στο office παντως ειναι εξαιρετικα χρησιμο. Το χρησιμοποιω 5 μηνες περιπου στη δουλεια (financial κλαδο και κατά 90% στα αγγλικα), και φυσικα καθε μερα εκαπιδευομαι και εγω (οπως και αυτο). Σε δουλεια που απαιτει να διαβασεις μεγαλα κειμενα/νεες οδηγιες/πιθανες επιπτωσεις στον κλαδο σου κλπ., η ποιοτητα του summarization ειναι κορυφαια, σου γλυτωνει απειρο χρονο. Δημιουργει ppt. παρουσιασεις στο λεπτο, αν και προαπαιτει μια εξοικειωση με τα prompts που του δινεις καθως θελει προσοχη σε σημεια οπως π.χ. 'σε ποιους απευθυνεται η παρουσιαση' (top management, mid-level κλπ.). Στο Outlook επισης πολυ χρησιμο, με περιληψεις μηνυματων, προγραμματισμους, Pending items κλπ. Τέλος, και στο excel ειναι εξαιρετικα βοηθητικο, καθως μειωνει κατα πολυ την αναγκη να ξερεις ή να ψάχνεις συναρτησεις που θα σου φερουν το αποτελεσμα που θελεις. Αρκει να το περιγραψεις σωστα. Να πω οτι λειτουργει και παρα πολυ καλα η διασυνδεση μεταξυ των εφαρμογων in terms of AI. π.χ. δες το συνημμενο απο outlook, κανε μου μια περιληψη, φτιαξε μια παρουσιαση, βαλε και τα νουμερα απο το ταδε xls. κλπ. Δυστυχως ή ευτυχως, ειναι το μελλον. Aνησυχητικο ενδεχομενως, αλλα απο την αλλη go with the times or get left behind Ίσως στο μέλλον να υπάρξουν νέα επαγγέλματα και δεξιότητες που σχετίζονται με την εργασία με βοηθούς ΤΝ, όπως «μηχανικός σύνθημα» ή «ειδικός στην αλληλεπίδραση ΤΝ» Ναι και τώρα έχω δει πολλά μαθήματα επί πληρωμή για το πώς να διευκολύνετε την εργασία με υποστήριξη ΤΝ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα