Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, συγγνώμη αν ειμαι σε λαθος sub-forum.

Εχω την  TCL 55C645 55'' QLED 4K και θελω τα βραδια να βλεπω netflix κλπ χωρις να ενοχλώ τους γύρω μου. 

Καποιο headset που να μην εχει μεγαλο latency υπαρχει? Εχω τα logitech g435 και ειναι σαν να βλεπω βραζιλιανικη σαπουνοπερα. 

Επεξ/σία από vaggos88
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Headset Bluetooth για ταινιες σε smart TV??
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Καλησπερα, συγγνώμη αν ειμαι σε λαθος sub-forum.

Εχω την  TCL 55C645 55'' QLED 4K και θελω τα βραδια να βλεπω netflix κλπ χωρις να ενοχλώ τους γύρω μου. 

Καποιο headset που να μην εχει μεγαλο latency υπαρχει? Εχω τα logitech g435 και ειναι σαν να βλεπω βραζιλιανικη σαπουνοπερα. 

μηπως εχει καποια επιλογη στα μενου της τηλεορασης να ρυθμισεις την καθυστερηση του ηχου στο bluetooth; επισης τσεκαρε επιλογες τυπου audio passthrough κλπ μπας κ βελτιωσουν το latency.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει latency σε ότι έχω δοκιμάσει (π.χ OnePlus Buds, Edifier W820NB) σε TCL C805

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kallair είπε

μηπως εχει καποια επιλογη στα μενου της τηλεορασης να ρυθμισεις την καθυστερηση του ηχου στο bluetooth; επισης τσεκαρε επιλογες τυπου audio passthrough κλπ μπας κ βελτιωσουν το latency.

3 ώρες πριν, Luciddream είπε

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει latency σε ότι έχω δοκιμάσει (π.χ OnePlus Buds, Edifier W820NB) σε TCL C805

Παιδια μου το κανει μονο στο netflix & cosmote tv, δεν μπορω να καταλαβω γιατι. stremio μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...