manos04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Σε mac mini του 2010,με φρέσκια εγκατάσταση από flashaki, δεν έχω internet ενώ φαίνεται να έχω και από το ethernet και wifi. Και δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση. Έκδοση 10.8.05 mountain lion. Καμιά ιδέα. Ευχαριστώ.
Λύση atheatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, manos04 είπε Σε mac mini του 2010,με φρέσκια εγκατάσταση από flashaki, δεν έχω internet ενώ φαίνεται να έχω και από το ethernet και wifi. Και δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση. Έκδοση 10.8.05 mountain lion. Καμιά ιδέα. Ευχαριστώ. Νομίζω δεν μπορεί να γίνει η ενημέρωση σε τόσο παλιό λειτουργικό. Έχει σταματήσει να το υποστηρίζει. Κατέβασε από άλλον υπολογιστή ,το εργαλείο του dosdude για να βάλεις high Sierra τουλάχιστον. https://dosdude1.com/software.html Βασικά έχεις Internet απλά δεν έχεις τα προγράμματα για να το χρησιμοποιήσεις.
manos04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σωστά. Έχεις δίκιο. Καλά που είσαι και συ. Μήπως να βάλω win7 να τελειώνουμε γιατί κουράστηκα.... Πλάκα κάνω, ακόμη λίγες αντοχές έχω πιστεύω. Σ ευχαριστώ. Τώρα που το είδα δύσκολο μου φαίνεται. Αν κατεβάσω το high Sierra σε flash boot, σε dmg και το κάνω από την αρχή δεν θα το παρει; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από manos04
atheatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manos04 είπε Σωστά. Έχεις δίκιο. Καλά που είσαι και συ. Μήπως να βάλω win7 να τελειώνουμε γιατί κουράστηκα.... Πλάκα κάνω, ακόμη λίγες αντοχές έχω πιστεύω. Σ ευχαριστώ. Τώρα που το είδα δύσκολο μου φαίνεται. Αν κατεβάσω το high Sierra σε flash boot, σε dmg και το κάνω από την αρχή δεν θα το παρει; Μπορεις να φτιάξεις το το usb μέσα από το Mac. Το θέμα είναι είναι να κατεβάσεις το installation .dmg του λειτουργικού. Μέσα την εφαρμογή του dosdude έχει την δυνατότητα να κατεβασει το high Sierra. Δεν μπορείς να περάσεις την εφαρμογή στο mountain lion? Νομιζω το Mac mini του 2010 μπορούσε να τρέξει native high Sierra αν δεν κάνω λάθος. Όποτε ναι μπορείς να κατεβάσεις το λειτουργικό από την εφαρμογή του dosdude και να το τρέξεις κατευθείαν χωρίς usb. ΥΓ. Τώρα που το έψαξα ναι το mid 2010 Mac mini τρέχει high Sierra. Απλώς κατεβάζεις το high Sierra installation app είτε από την εφαρμογή από του dosdude είτε από οπουδήποτε και το τρέχεις. Μετά αν έχει ssd μπορείς να τρέξεις και opencore κάποιο από τα πιο σύγχρονα. Αλλά βασική προϋπόθεση είναι να βάλεις το high Sierra για να τρέξεις το opencore. Άκυρο στραβομάρα ….mid 2012 θέλει το high Sierra. Όποτε κοιτάς να κανείς την διαδικασία του post patch για να μπορεί να τρέξει. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από atheatos
manos04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Η αλήθεια είναι φίλε μου ότι είναι τρίτη μέρα που βλέπω mac στη ζωή μου,και μου φαίνονται λίγο δύσκολα όλα αυτά. Σκέφτηκα μήπως μέσα από το bootcamp να περάσω windows,τα 8.1 που είναι και λίγο ελαφριά, με iso. Λες να είναι εφικτό αυτό; Γίνεται dualboot δηλαδή, η είναι σαν virtual machine;
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, manos04 είπε Η αλήθεια είναι φίλε μου ότι είναι τρίτη μέρα που βλέπω mac στη ζωή μου,και μου φαίνονται λίγο δύσκολα όλα αυτά. Σκέφτηκα μήπως μέσα από το bootcamp να περάσω windows,τα 8.1 που είναι και λίγο ελαφριά, με iso. Λες να είναι εφικτό αυτό; Γίνεται dualboot δηλαδή, η είναι σαν virtual machine; Είναι εφικτό. Δεν είναι τόσο εύκολο. Είναι dual boot και δεν ειναι σαν virtual machine. Δοκίμασε το και αυτό αλλά όπως είπα μπορεί να συναντήσεις το ιδιο βαθμό δυσκολίας ή μεγαλύτερο με το να βάλεις το dosdude. Όλα εξαρτώνται αν αναγνωρίσει το μέσο εγκατάστασης του Windows. Απορώ πάντως πως βλέπεις βουνό το dosdude από την στιγμή που κατάφερες να κάνεις εγκατάσταση το mac os μέσω transmac κτλ.
manos04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Είμαι στο παρά πέντε να καταλάβω το patch αλλά δεν το καταλαβαίνω πλήρως. Έχω το dmg του Sierra, το έχω κατεβασμένο από άλλο pc γιατί σύνδεση δεν έχω. Πατάω το patch το application εκεί στο browse τι βαζω; Κάποιο dmg δεν βαζω; Στο export έχω φλασακι formarismeno,ώστε να μπει το λειτουργικό εκεί, και να κάνω boot μετά από εκει; Κάτι δεν καταλαβαίνω.
manos04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου OK το πιάσα. Τώρα το κάνω restore στο φλασακι. Και μετά λογικά μπουταρω από κει. 1
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, manos04 είπε OK το πιάσα. Τώρα το κάνω restore στο φλασακι. Και μετά λογικά μπουταρω από κει. Το patch τροποποιεί τους drivers θα λεγαμε του λειτουργικού, ώστε να το ξεγελασει και τρέξει σε unsupported mac σαν και το δικό σου. 1
manos04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Όλα καλά. Αναβαθμιστηκαμε σε High Sierra. Με την καθοδήγηση του Atheatos. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα