roula Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Γεια σας ! Ποιον από τους 4 θα προτιμούσατε για εκτύπωση φωτογραφιών όχι σε καθημερινή βάση αλλά σίγουρα 4-5 φορές την εβδομάδα ; Και σε γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί αλλά και απλή εκτύπωση με χρώμα ! Μελάνι θα βρίσκω εύκολα για αυτούς ; Είναι παλιά μοντέλα και αν αποσυρθούν τι θα κάνω με μελάνι ;
roula Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, xsterg είπε κανεναν! μονο laser! Έχετε να μου προτείνετε κάποιον;
gatos74 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 hour ago, xsterg said: κανεναν! μονο laser! Θα σε παρακαλούσα να μήν παραπληροφορείς. Για να πάρεις laser που να τυπώνει με την ποιότητα του kodak 305 πρέπει να δώσεις πολλές χιλιάδες ευρώ. 10 minutes ago, roula said: Έχετε να μου προτείνετε κάποιον; Ανάλογα για το πού προορίζεται η εκτύπωση,πόσα χρήματα διαθέτεις, μέχρι τί μέγεθος θές να τυπώνεις και αρκετές άλλες παραμέτρους που μου είναι ακατόρθωτο να σου σου τα παραθέσω με μηνύματα. Τηλεφωνικά θα μπορούσα να σε κατατοπίσω πλήρως.
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Θέλεις οποσδήποτε φωτογραφικό;;;; inkjet είναι και αυτοί νομιζω όπως οι απλοί με καλές εκτυπωσεις φωτογραφιών σε φωτοαντιγραφικό και απλό χαρτί.Απλά βγαίνουν σε πιο μικρά μεγέλη. Εχω ενα αρχαίο hp1510 που σταματησε να κυκλοφορεί πάνω από 5 χρόνια. Μελάνια 301 τον δουλεύω με συμβατά πάμφηνα με 11-12 ευρώ βρίσκεις Ελλάδα όσα θέλεις μάλιστα τα γεμίζω και με σύριγγα και αρκετες φορές.Τα δύο τελευταία δεν θυμάμαι πόσες φορές τα γέμισα και πάνε σφαίρα.Ενδείξεις μόνο δεν μου δείχνουν αλλά κάθε τόσο τους ρίχνω από λίγο μελάνι. Μάλιστα πριν 3-4 χρόνια μου μάσαγε συχνά το χαρτί και πήρα ένα δεύτερο από το χαρίζεται που υπήρχε και το εκλεισαν Πριν κάτι μήνες καθάρισαν και το δικό μου πολύ καλά με μπατονέτες και μπόλικο οινόπνευμα στα ροδάκια και είναι μια χαρά. 10 ώρες πριν, roula είπε Έχετε να μου προτείνετε κάποιον;
gatos74 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 4 hours ago, papoys1 said: Θέλεις οποσδήποτε φωτογραφικό;;;; inkjet είναι και αυτοί νομιζω όπως οι απλοί με καλές εκτυπωσεις φωτογραφιών σε φωτοαντιγραφικό και απλό χαρτί.Απλά βγαίνουν σε πιο μικρά μεγέλη. Εχω ενα αρχαίο hp1510 που σταματησε να κυκλοφορεί πάνω από 5 χρόνια. Μελάνια 301 τον δουλεύω με συμβατά πάμφηνα με 11-12 ευρώ βρίσκεις Ελλάδα όσα θέλεις μάλιστα τα γεμίζω και με σύριγγα και αρκετες φορές.Τα δύο τελευταία δεν θυμάμαι πόσες φορές τα γέμισα και πάνε σφαίρα.Ενδείξεις μόνο δεν μου δείχνουν αλλά κάθε τόσο τους ρίχνω από λίγο μελάνι. Μάλιστα πριν 3-4 χρόνια μου μάσαγε συχνά το χαρτί και πήρα ένα δεύτερο από το χαρίζεται που υπήρχε και το εκλεισαν Πριν κάτι μήνες καθάρισαν και το δικό μου πολύ καλά με μπατονέτες και μπόλικο οινόπνευμα στα ροδάκια και είναι μια χαρά. Λογικα δέν έχεις συγκρίνει την ίδια φωτογραφία τυπωμένη από τον δικό σου εκτυπωτή και από έναν φωτογραφικό. 2
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, gatos74 είπε Λογικα δέν έχεις συγκρίνει την ίδια φωτογραφία τυπωμένη από τον δικό σου εκτυπωτή και από έναν φωτογραφικό. Οχι δεν έτυχε να πέσει στα χέρια μου.Επειδή ξέρεις περισσότερα όπως εχω διαπιστώσει και εδώ ένας εκτυπωτής μόνο για φωτογραφίες έχει καλύτερη απόδοση;;;;;
gatos74 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 9 minutes ago, papoys1 said: Οχι δεν έτυχε να πέσει στα χέρια μου.Επειδή ξέρεις περισσότερα όπως εχω διαπιστώσει και εδώ ένας εκτυπωτής μόνο για φωτογραφίες έχει καλύτερη απόδοση;;;;; Ενας φωτογραφικός εκτυπωτής που χρησιμοποιεί μελάνια μπορεί (εκτός από πολύ συγκεκριμένα και ακριβά μοντέλα βλέπε εδώ) να χρησιμοποιηθεί και για καθημερινές εκτυπώσεις.Για σένα που τυπώνεις φωτογραφίες καλό θα ήταν να κοιτάξεις τον canon g540.Σε λίγο καιρό θα έχεις κάνει απόσβεση μόνο από το κόστος των μελανιών.....χωρια τα άλλα πλεονεκτήματα. 1
roula Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 16/1/2025 στις 7:24 ΜΜ, gatos74 είπε Θα σε παρακαλούσα να μήν παραπληροφορείς. Για να πάρεις laser που να τυπώνει με την ποιότητα του kodak 305 πρέπει να δώσεις πολλές χιλιάδες ευρώ. Ανάλογα για το πού προορίζεται η εκτύπωση,πόσα χρήματα διαθέτεις, μέχρι τί μέγεθος θές να τυπώνεις και αρκετές άλλες παραμέτρους που μου είναι ακατόρθωτο να σου σου τα παραθέσω με μηνύματα. Τηλεφωνικά θα μπορούσα να σε κατατοπίσω πλήρως. Αν πάρω μεγάλο εκτυπωτή θα μπορώ να εκτυπώνω φωτογραφίες σε Α4 ο,τι μέγεθος θέλω και μετά θα τις κόβω ! Επίσης στον μεγάλο εκτυπωτή θα ήθελα να εκτυπώνω και σιδερότυπα . Απλά έλεγα για αρχή έναν μικρό για συγκεκριμένες διαστάσεις φωτό! Σίγουρα δεν θέλω να είναι πολυ ακριβός γιατί με μελάνια και χαρτιά θα ανέβει το σύνολο! Επίσης θέλω να βρω και φύλλα μαγνήτη να βάλω σε κάποιες φωτογραφίες στο πίσω μέρος τους ! Αυτά προς το παρόν ! Επίσης μπερδεύομαι με τους laser και τους inject... Εγώ αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω τον hp officejet 5232 και δεν ξέρω αν μου κάνει ! Από θέμα οικονομίας σε μελάνια και αν μπορώ να εκτυπώσω σιδερότυπα! 4 λεπτά πριν, roula είπε Αν πάρω μεγάλο εκτυπωτή θα μπορώ να εκτυπώνω φωτογραφίες σε Α4 ο,τι μέγεθος θέλω και μετά θα τις κόβω ! Επίσης στον μεγάλο εκτυπωτή θα ήθελα να εκτυπώνω και σιδερότυπα . Απλά έλεγα για αρχή έναν μικρό για συγκεκριμένες διαστάσεις φωτό! Σίγουρα δεν θέλω να είναι πολυ ακριβός γιατί με μελάνια και χαρτιά θα ανέβει το σύνολο! Επίσης θέλω να βρω και φύλλα μαγνήτη να βάλω σε κάποιες φωτογραφίες στο πίσω μέρος τους ! Αυτά προς το παρόν ! Επίσης μπερδεύομαι με τους laser και τους inject... Εγώ αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω τον hp officejet 5232 και δεν ξέρω αν μου κάνει ! Από θέμα οικονομίας σε μελάνια και αν μπορώ να εκτυπώσω σιδερότυπα! Inject ---->>> inkjet 5 λεπτά πριν, roula είπε Αν πάρω μεγάλο εκτυπωτή θα μπορώ να εκτυπώνω φωτογραφίες σε Α4 ο,τι μέγεθος θέλω και μετά θα τις κόβω ! Επίσης στον μεγάλο εκτυπωτή θα ήθελα να εκτυπώνω και σιδερότυπα . Απλά έλεγα για αρχή έναν μικρό για συγκεκριμένες διαστάσεις φωτό! Σίγουρα δεν θέλω να είναι πολυ ακριβός γιατί με μελάνια και χαρτιά θα ανέβει το σύνολο! Επίσης θέλω να βρω και φύλλα μαγνήτη να βάλω σε κάποιες φωτογραφίες στο πίσω μέρος τους ! Αυτά προς το παρόν ! Επίσης μπερδεύομαι με τους laser και τους inkjet. Εγώ αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω τον hp officejet 5232 και δεν ξέρω αν μου κάνει ! Από θέμα οικονομίας σε μελάνια και αν μπορώ να εκτυπώσω σιδερότυπα!
gatos74 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 20 hours ago, roula said: Αν πάρω μεγάλο εκτυπωτή θα μπορώ να εκτυπώνω φωτογραφίες σε Α4 ο,τι μέγεθος θέλω και μετά θα τις κόβω ! Δέν χρειάζεται....μπορείς να τυπώσεις και σε μικρότερες διαστάσεις όταν έχεις εκτυπωτή α4.Οι πιό κοινές είναι οι 13Χ18 και οι 10Χ15. 20 hours ago, roula said: Σίγουρα δεν θέλω να είναι πολυ ακριβός γιατί με μελάνια και χαρτιά θα ανέβει το σύνολο! Μέχρι 200 ευρώ μπορείς να δώσεις? 20 hours ago, roula said: Επίσης θέλω να βρω και φύλλα μαγνήτη να βάλω σε κάποιες φωτογραφίες στο πίσω μέρος τους ! Υπάρχει εκτυπώσιμος μαγνήτης.Δές εδώ 20 hours ago, roula said: Εγώ αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω τον hp officejet 5232 και δεν ξέρω αν μου κάνει ! Από θέμα οικονομίας σε μελάνια και αν μπορώ να εκτυπώσω σιδερότυπα! Δέν συμφαίρει για φωτογραφίες.Γενικά αυτό το πολυμηχάνημα είναι για μικρή χρήση.
roula Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ Στις 20/1/2025 στις 1:13 ΜΜ, gatos74 είπε Δέν χρειάζεται....μπορείς να τυπώσεις και σε μικρότερες διαστάσεις όταν έχεις εκτυπωτή α4.Οι πιό κοινές είναι οι 13Χ18 και οι 10Χ15. Μέχρι 200 ευρώ μπορείς να δώσεις? Υπάρχει εκτυπώσιμος μαγνήτης.Δές εδώ Δέν συμφαίρει για φωτογραφίες.Γενικά αυτό το πολυμηχάνημα είναι για μικρή χρήση. Ναι, το ξέρω ότι ένας εκτυπωτής για Α4 κάνει και για μικρότερες σε διαστάσεις εκτυπώσεις ! Απλά για να μην κόβω με κόφτη έλεγα να ψάξω να βρω μικρό εκτυπωτή! Τα φύλλα μαγνήτη τα έχω δει ...αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ !
gatos74 Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 μμ 4 hours ago, roula said: Ναι, το ξέρω ότι ένας εκτυπωτής για Α4 κάνει και για μικρότερες σε διαστάσεις εκτυπώσεις ! Απλά για να μην κόβω με κόφτη έλεγα να ψάξω να βρω μικρό εκτυπωτή! Τα φύλλα μαγνήτη τα έχω δει ...αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ ! Yπάρχουν κομμένα ήδη φωτογραφικά χαρτιά στις διαστάσεις που έχω προαναφέρει έτσι δέν θα χρειάζεται να τα κόβεις εσύ. Οσο για τα φύλλα μαγνήτη ίσως και να είναι καλύτερα που δέν τα έχεις δοκιμάσει γιατί δέν είμαι σίγουρος ότι ο εκυπωτής που έχεις μπορεί να τα διαχειριστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα