Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Volga είπε

...και ένα Starfox, ένα Metroid, ένα Animal Crossing, Κάτι Pokemon, ένα Donkey Kong Country, ένα Xenoblade , ένα Fire Emblem, ένα F-Zero, ένα Kirby, ένα Kid Icarus, ένα Splatoon, ένα Warioland, ένα ARMS, ένα EMIO, ένα Detective Club,ένα Astral Chain, ένα Advance Wars, ένα Another Code, ένα Daemon X Machina είναι μερικά ακόμη :D 

Πλάκα πλάκα ένα νέο Metroid dread θα το έψηνα πολύ άσχημα, ή κάτι αντίστοιχο του astral chain

Είχε πολλά διαμάντια το switch, επίσης όσα multiplatform μπορούσαν να τρέξουν αξιοπρεπώς μια χαρά τα προτιμούσα να τα παίξω στο switch, τώρα που θα έχει και δύναμη θα γίνει χαμός

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/1/2025 στις 3:09 ΜΜ, Volga είπε

Δεν νομίζω οτι θα σου αρέσει. Από τα λεγόμενά σου είσαι ο τύπος χρήστη που ψάχνει κατι πολύ συγκεκριμένο και αυτό σίγουρα δεν είναι τίτλοι Nintendo.

Είχα λιώσει κάποιους τίτλους γιατί από τότε που ήμουν παιδάκι παίζω Mario και Zelda ( 35 έφτασα σχεδόν ) αλλά στη πορεία έβαλα και άλλα στο πρόγραμμα όπως DK, Smash Bros και Mario Kart, με το Mario Party να καταλαμβάνει επίσης ένα κομμάτι της πίτας. Αλλά θέλω να μπορώ να παίζω και κάνα third party αν είναι, όχι να βλέπω να κάνει struggle στα 30fps και να μη βολεύει λόγω χειριστηρίου. Μιλάμε πάντα για το portability το οποίο είναι και το selling point της κονσόλας βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, ShadowSpectre είπε

Είχα λιώσει κάποιους τίτλους γιατί από τότε που ήμουν παιδάκι παίζω Mario και Zelda ( 35 έφτασα σχεδόν ) αλλά στη πορεία έβαλα και άλλα στο πρόγραμμα όπως DK, Smash Bros και Mario Kart, με το Mario Party να καταλαμβάνει επίσης ένα κομμάτι της πίτας. Αλλά θέλω να μπορώ να παίζω και κάνα third party αν είναι, όχι να βλέπω να κάνει struggle στα 30fps και να μη βολεύει λόγω χειριστηρίου. Μιλάμε πάντα για το portability το οποίο είναι και το selling point της κονσόλας βέβαια.

κανενα φορητο δε μπορει να χτυπησει στα ισα μια κονσολα σαλονιου.

οπως και μια κονσολα σαλονιου δεν μπορει να χτυπησει ενα pc και χαροπαλευει και εκεινη με τη σειρα της να παιξει 2κ με 59-60fps στο medium ενω στο pc παιζεις 4k καθαρο με ray tracing και 120 καρφωτο framerate.

δεν καταλαβαινω γιατι εκεί δε μας χαλαει. 😅αφου στην τελική κάποιοι έχουν συνηθίσει στο top, σιγουρα αυτο δεν ειναι καμια κονσολα

Επεξ/σία από Volga

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...