Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε μωρη Nintendo έχω πουλήσει εδώ και 3 μήνες το Switch και περιμένω.

Αν έχει προς τα πίσω συμβατότητα, που 99.99% θα έχει, day one αγορά , αν δεν έχει.. day two αγορα.

Πείτε ότι θέλετε , τις εκατοντάδες ώρες που έχω ρίξει τόσα χρόνια στο Switch, δε θα τις έβλεπε ποτέ το gaming σε άλλες συνθήκες. Είναι η κονσόλα που μου επιτρέπει να παίζω, χαλάλι και τα framedrops και όλα.

• Like 12
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, plokamar1 είπε

Σαν nintendo die hard δεν μπορω να περιμένω. Ωστόσο το mario kart που δείξανε παρα-έμοιαζε με το 8. Αλλά θα δούμε! Ας μάθουμε τα τεχνικά πρώτα!

παίζει να ήταν και το 8 😂

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Αν δεν έχει oled οθόνη θα είναι μεγάλη ντροπή.

αυτο ειναι το μονο σίγουρο , τι θα πουλήσει μετα απο 3-4 χρονια? 

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Votritis είπε

αυτο ειναι το μονο σίγουρο , τι θα πουλήσει μετα απο 3-4 χρονια? 

Κάλα κάτσε να δούμε και τι τίτλους θα έχει όταν κυκλοφορήσει γιατί όσο Nintendo και να είσαι με ένα Rebranded Mario Kart πλέον δεν γ@@@ς. Δεν αντιλέγω οι Die Hard Fans θα το πάρουν πρώτη μέρα κιόλας αλλά πλέον υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω στον Handheld τομέα. Θα χρειαστεί παιχνίδια για να πουλήσει.

Δημοσ.

Η Nintendo έπεσε μέσα σε όλα τα leaks 😂

Nintendo πάρε τα λεφτά μου ❤️

23 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

παίζει να ήταν και το 8 😂

Το 8 ήταν για να δείξουν ότι παίζουν και τα games από το switch.

Οπότε μπορεί να ανεβάσουν και τις τιμές από τα switch games τώρα 😂

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Η Nintendo έπεσε μέσα σε όλα τα leaks 😂

Nintendo πάρε τα λεφτά μου ❤️

Το 8 ήταν για να δείξουν ότι παίζουν και τα games από το switch.

Οπότε μπορεί να ανεβάσουν και τις τιμές από τα switch games τώρα 😂

δεν θα μου έκανε εντύπωση , παρολαυτα  χαίρομαι που θα παίζει και παιχνίδια του switch γιατί κάποια games ειχαν θεμα λιγο με την αποδοση οποτε οσοι παρουμε το 2 θα εχουμε καλυτερη αποδοση σε games που εχουμε ηδη αγορασει 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Κάλα κάτσε να δούμε και τι τίτλους θα έχει όταν κυκλοφορήσει γιατί όσο Nintendo και να είσαι με ένα Rebranded Mario Kart πλέον δεν γ@@@ς. Δεν αντιλέγω οι Die Hard Fans θα το πάρουν πρώτη μέρα κιόλας αλλά πλέον υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω στον Handheld τομέα. Θα χρειαστεί παιχνίδια για να πουλήσει.

Ε ναι μωρέ τι να πουλήσει με ένα Mario Kart. Το προηγούμενο που ήταν το ίδιο με τον τίτλο του Wii U πούλησε μόλις 56 εκατομμύρια κομμάτια. 

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Άντε μωρη Nintendo έχω πουλήσει εδώ και 3 μήνες το Switch και περιμένω.

Αν έχει προς τα πίσω συμβατότητα, που 99.99% θα έχει, day one αγορά , αν δεν έχει.. day two αγορα.

Πείτε ότι θέλετε , τις εκατοντάδες ώρες που έχω ρίξει τόσα χρόνια στο Switch, δε θα τις έβλεπε ποτέ το gaming σε άλλες συνθήκες. Είναι η κονσόλα που μου επιτρέπει να παίζω, χαλάλι και τα framedrops και όλα.

Αναφέρεται ότι έχει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, euronmyous είπε

Θυμαμαι πριν 30+ χρονια τοτε με τις σχολικες διαφωνιες sega και nitendo που κοροιδευαμε ενα παιδι με ενα ρυθμικο στιχακι του οποιου θυμαμαι μονο το ρεφρεν.... <<Μια ζωη στο Μαριο>>.. Διαπιστωνω μετα απο τοσα χρονια οτι θα μπορουσαμε να τον κοροιδευουμε ακομα για το ιδιο πραγμα. Nitendo και nostalgia πρεπει να συνυπαρχουν στον λεξικο δεν εξηγειται αλλιως. Μια ζωη οι ιδιοι τιτλοι (τουλαχιστον στις αρχες).

ΥΓ Ενα donkey που αποτελει απο τα καλυτερα platform ever δεν βγαζουν παρα εχουν 1800 εκδοσεις Mario kart. Αυτη η εταιρια εχει φανατικο κοινο.

Τι να πει και το God of War που ξεκίνησε 10 χρόνια μετά και έχει βγάλει περισσότερες εκδόσεις; :D 

image.png.22078611419ca1037d301c96a52fb799.pngimage.png.cbfbd06bbc24d71450df12798d148411.png

• Like 2
  • Haha 8
Δημοσ.

απο ότι λένε σε θέματα specs θα είναι ίδιο με ένα PS4-PS4 Pro , οκ δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο απο την Ninty σε γενικές γραμμές παίζει safe 

με το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό , δυστυχώς πλέον για την ίδια υπάρχει ανταγωνισμός πλέον και μάλλον θα πάει τόσο καλά οσο το wii u! 

Για να δούμε.... 

• Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Το ζουμί είναι στα λεφτά που θα ζητήσει. Το hardware αν ισχύει ότι είναι κατώτερο του series s  και δεν έχει OLED οθόνη ( προσωπικά με χαλάει αλλά μικρή σημασία έχει) είναι μία καλή ευκαιρία για να έχει καλή τιμή. Παιχνίδια η Nintendo έχει , υποστηρίξει από τρίτους θα έχει πολύ μεγαλύτερη από το switch, hipe έχει δημιουργήσει μεγάλο. Αν το βγάλει μέχρι 350€ θα θερίσει κόσμο. Θα βγάλει πολλαπλάσιο κέρδος από τα παιχνίδια. Αν τώρα δούμε κανένα 500€ λυπάμαι αλλά δεν... Όχι ότι θα πάει απατο αλλά θα έχει χάσει μοναδική ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι (που μάλλον δεν τούς ενδιαφέρει κιόλας σύμφωνα με όσα έχει δείξει η Nintendo)

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ε ναι μωρέ τι να πουλήσει με ένα Mario Kart. Το προηγούμενο που ήταν το ίδιο με τον τίτλο του Wii U πούλησε μόλις 56 εκατομμύρια κομμάτια. 

Το προηγούμενο όμως δεν είχε ανταγωνιστή σε αυτό τον τομέα. Τώρα υπάρχουν Handheld στην αγορά με πολύ δυνατό Hardware και τεράστιες βιβλιοθήκες. Το μόνο που ξεχωρίζει στον τομέα αυτό είναι τα Nintendo Exclusives. 

• Like 4
Δημοσ.
18 minutes ago, loukoumakos said:

δυστυχώς πλέον για την ίδια υπάρχει ανταγωνισμός

Ποιος είναι αυτός? 

Τα handheld pc που όλα μαζί πουλάνε λιγότερο από το τωρινό Switch? 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...