octa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας! Ψάχνω για έναν εκτυπωτή laser για το σπίτι, που να είναι οικονομικός τόσο στην αγορά όσο και στη χρήση. Θέλω να έχει φθηνά αναλώσιμα (τόνερ) με μεγάλη διάρκεια ζωής και να μπορεί να εκτυπώνει αξιόπιστα ακόμα και αν μείνει αχρησιμοποίητος για 3-4 μήνες. Ιδανικά, να υποστηρίζει ασύρματη εκτύπωση (Wi-Fi). Οι ανάγκες μου είναι κυρίως ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, και δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος ή οι πολλές έξτρα λειτουργίες. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνετε από τη δική σας εμπειρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από octa
georgeole Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Καλημέρα, αγαπητέ φίλε. Το μπάτζετ δεν μας είπες.
octa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μικρό budget 100 - 150. Κατέληξα στο Brother HL. Συμφέρει !!! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από octa
georgeole Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, octa είπε Κατέληξα στο Brother HL Ποιον απ' όλους;
octa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Τον Brother -L2350DW Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το διάβασα σε ένα θέμα του insomnia. Ο Brother -L2350DW όπως αναφέρετε δεν υπάρχει στην αγορά. ´Έτσι επέλεξα κάτι παρεμφερή της brother εντός budget.
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Στις 16/1/2025 στις 3:20 ΜΜ, octa είπε Ψάχνω για έναν εκτυπωτή laser για το σπίτι, που να είναι οικονομικός τόσο στην αγορά όσο και στη χρήση. Θέλω να έχει φθηνά αναλώσιμα (τόνερ) με μεγάλη διάρκεια ζωής Δυστυχώς, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Όλοι οι εκτυπωτές της αγοράς, (ανεξαρτήτως αν είναι inkjet ή laser) ακολουθούν έναν απλό κανόνα. Όσο πιο φθηνός, τόσο ποιο ακριβή η χρήση του και από αυτόν τον κανόνα δεν ξεφεύγει κανένας κατασκευαστής εκτυπωτών. Επίσης να ελέγξεις τις τιμές των γνήσιων τόνερ γιατί αν επαναπαυτείς στο ότι να αναγομωμένα είναι φθηνά να ξέρεις ότι στο τέλος θα πας στα αυθεντικά γιατί απ' όσο έχω δει στη δουλειά από διάφορους εκτυπωτές laser (φθηνούς και ακριβούς) τα αναγομωμένα ή δεν θα κρατάνε όσο λένε, ή στα μισά θα αρχίζουν να μαυρίζουν τις εκτυπώσεις ή θα γεμίζει ο θάλαμος γραφίτη και στο τέλος θα χαλάσει και το fuser το οποίο είναι αρκετά ακριβό.
georgeole Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Επίσης να ελέγξεις τις τιμές των γνήσιων τόνερ γιατί αν επαναπαυτείς στο ότι να αναγομωμένα είναι φθηνά να ξέρεις ότι στο τέλος θα πας στα αυθεντικά γιατί απ' όσο έχω δει στη δουλειά από διάφορους εκτυπωτές laser (φθηνούς και ακριβούς) τα αναγομωμένα ή δεν θα κρατάνε όσο λένε, ή στα μισά θα αρχίζουν να μαυρίζουν τις εκτυπώσεις ή θα γεμίζει ο θάλαμος γραφίτη και στο τέλος θα χαλάσει και το fuser το οποίο είναι αρκετά ακριβό. Η γνώμη μου πάνω σ' αυτό είναι ξεκάθαρη: ΜΑΚΡΙΑ από αναγομωμένα! Αγοράζουμε μόνο ποιοτικά εργοστασιακά συμβατά, στα οποία, αν δει κάποιος διαφορά από τα original, να μου την πει κι εμένα! 1
lector Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 17/1/2025 στις 9:30 ΜΜ, micos000 είπε Δυστυχώς, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε καινουριο οχι. Σε μεταχειρισμενο ή ανακατασκευασμενο, υπαρχουν 2 επιλογες: 1) HP προηγουμενης γενιας, οπως οι Pxxxx 2) Lexmark προηγουμενης γενιας, οπως οι MSxxx. Απλα θελει προσοχη να ειναι σε καλη κατασταση το μηχανημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα