mariosnik_ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:21 μμ 1 ώρα πριν, jimakris είπε Με ξεπερνά κατά πολύ που έχουμε διανύσει το 1/4 του 21ου αιώνα και οι άνθρωποι ασχολούνται ακόμα με social media …. Από δισεκατομμύρια μεριές όλοι έχουμε ακούσει /διαβάσει για τον έλεγχο που ασκούν κατά το δοκουν κι όπως τους συμφέρει σε ολα τα θέματα της κοινωνίας και ακόμα τους υποστηρίζουν με την συμμετοχή τους άνθρωποι «εξελιγμένοι» … αντί να κλείνουν accounts κατά χιλιάδες καθημερινά και να απέχουν από αυτό τον βόθρο (Facebook , insta, tik tok κλπ κλπ ) . Ξέρετε τελικά ότι υφιστάμεθα τόσο στην χώρα μας όσο και στον πλανήτη μας, μας αξίζει ! Όσο θα υπάρχει το internet θα ασχολείται ο κόσμος με τα social media, μερικοί μεγάλης ηλικίας, ο μόνος λόγος που έβαλαν Internet ήταν το fb. Έχουν προκαλέσει μεγάλη εξάρτηση τα social, καθόλου εύκολο να τα κόψεις.
karma_nade Δημοσ. Πέμπτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:53 μμ Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι είδηση αυτό. 1
loulakion Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ 1 ώρα πριν, mAs_81 είπε Βασικά το αντίστροφο είναι, το Χ τραβά το πολιτισμό στο βούρκο, και ακολουθεί και το ΜΕΤΑ.
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:51 μμ μπορει και να ηταν ατομα που ηθελαν Work from home που πλεον καλως ή κακως πολλες εταιρειες δεν το θελουν
AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ (επεξεργασμένο) Κοίτα πως κάνει στροφή 180 μοιρών η άποψη του κοινού… εδώ και τρία χρόνια σε κάθε νέο για απολύσεις οι περισσότεροι ξεσηκώνονταν, τώρα ένας νέος πρόεδρος, ένας πάμπλουτος που όπου φυσάει ο άνεμος πάει και αντιγράφει τον άλλον πάμπλουτο, ένας χαρακτηρισμός υπαλλήλων ως χαμηλής απόδοσης από την εταιρία και μια λαϊκιστική άποψη ότι οι απολυμένοι είχαν ειδική μεταχείριση για τον Χ, Ψ λόγο, και τσουπ όλα μέλι γάλα και καλά τους κάνουν… βρε κοίτα πως μπορεί να αλλάξει ο άνθρωπος ανάλογα με το τι του σερβίρουν… Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:00 μμ από AtiX 3 4
cpc464 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η κίνηση απο το συγκεκριμένο άτομο. Αυτός έμαθε ότι οι εργαζόμενοι τον έλεγαν "μάτι του Σόρον" και το πέρασε για κομπλιμέντο.
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Κανενας ρατσισμος ουτε σε εργασιακα ουτε και κοινωνικα θεματα δεν πρεπει να υπαρχει σε φυλες και χρωματα φυσιολογικων ανθρωπων, δεν θα μπορουσε αλλωστε να ειναι διαφορετικα απο εναν ανθρωπο κοσμογυρισμενο σαν εμενα και παιδι μεταναστων. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες 13 minutes ago, ScorpioX777 said: Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Κανενας ρατσισμος ουτε σε εργασιακα ουτε και κοινωνικα θεματα δεν πρεπει να υπαρχει σε φυλες και χρωματα φυσιολογικων ανθρωπων... Δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας, αλλά μήπως -λέω μήπως- αυτοαναιρείσαι? 😛 "δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι"... 4
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας, αλλά μήπως -λέω μήπως- αυτοαναιρείσαι? 😛 "δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι"... Ποτε δεν εχω πει εγω κατι τετοιο. Μου κανει εντυπωση που δεν αφαιρεσες και το "φυσιολογικων ανθρωπων" απο την παραθεση που μου εκανες... Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από ScorpioX777
AtiX Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Κανενας ρατσισμος ουτε σε εργασιακα ουτε και κοινωνικα θεματα δεν πρεπει να υπαρχει σε φυλες και χρωματα φυσιολογικων ανθρωπων, δεν θα μπορουσε αλλωστε να ειναι διαφορετικα απο εναν ανθρωπο κοσμογυρισμενο σαν εμενα και παιδι μεταναστων. Μου αρέσει που τα βάζεις με κεφαλαία γράμματα, πάμε βήμα βήμα… δεν υπάρχει μη φυσιολογικό άνθρωπος, όλοι είναι φυσιολογικοί… το να χωρίζεις τους ανθρώπους σε φυσιολογικούς και μη, είναι η χειρότερη διάκριση που μπορείς να κάνεις… η διάκριση μεταξύ ανθρώπων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ρατσισμού… Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από AtiX 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες 21 minutes ago, ScorpioX777 said: Ποτε δεν εχω πει εγω κατι τετοιο. Μου κανει εντυπωση που δεν αφαιρεσες και το "φυσιολογικων ανθρωπων" απο την παραθεση που μου εκανες... Μα αυτό ακριβώς είπες. Ξαναδιάβασε τον εαυτό σου... 1
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μα αυτό ακριβώς είπες. Ξαναδιάβασε τον εαυτό σου... Το διαβαζεις λαθος, εκτος απο προσωπικη αποψη ειναι συμβουλη + προτροπη... Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από ScorpioX777 1 1
NT1G Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 8 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Το διαβαζεις λαθος, συμβουλη + προτροπη ειναι... Βασικά σου λένε να τους εξηγήσεις τι εννοείς φυσιολογικούς και μη φυσιολογικούς ανθρώπους. 1 1
genKostas Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες καλημερα γιατι το κανει η ΜΕΤΑ ολο αυτο; Πως μετρησαν την αποδοση; Να φοβομαστε και εμεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις