Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sadako είπε

Εδώ βέβαια έχει ως required την απόδειξη αγοράς. Γι'αυτό έστειλα πρώτα email μπας και μου πουν ότι γίνεται και μόνο με το serial number.

κάνε printscreen το ιστορικό παραγγελιών της σελίδας και αποθήκευσε το σαν PDF και προχώρα μην φοβάσαι να σε μηνύσουν δεν πρόκειται οπότε και δεν χρειάζεται να χάσεις τον χρόνο σου. 

Στην τελική απλά αν επιμείνουν (που δεν νομίζω) θα τους πεις ότι θα ψάξεις. 

Δημοσ.
2 hours ago, sakisgri said:

Το Q_Tec δεν θα το εμπιστευόμουν ούτε εγώ (τουλάχιστον όχι για τα watt που αναγράφει) . Αν ήταν Chieftec θα το εμπιστευόμουν.

Ναι σίγουρα θα θέλουν την απόδειξη αγοράς, με το serial number δεν μπορούν να ξέρουν πότε έφυγε από το ράφι του καταστήματος και μπήκε σε λειτουργία. Εκτός αν θα το είχες κάνει δήλωση online, όπως ζητούν απαραίτητα κάποιες εταιρίες για να ισχύσει η εγγύηση (πέραν τα 2 χρόνια).

Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν και χωρίς απόδειξη και αυτό γιατί εάν ένα τροφοδοτικό κυκλοφορεί π.χ 7 χρόνια στην αγορά όλα και όλα και έχει 12 έτη εγγύηση θα είναι σίγουρα εντός της εγγύησης.

(Δεν ξέρω εάν ο ts πέφτει σε αυτή την περίπτωση αλλά το έχω ακούσει στο παρελθων και βέβαια το τυπικό του πράγματος είναι να έχεις απόδειξη)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...