Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, cumulus said:

Εγώ πάντως έχω 1000  με ξεχωριστό ont

Αν έχεις 2 κανάλια φωνής δίνουν ξεχωριστό ΟΝΤ + Speedport Plus επειδή το Fritz 5530 έχει μόνο μία RJ11 θύρα.

Κατά τα άλλα από τον Οκτώβριο του 2023 λόγω του κανονισμού της EETT είναι υποχρεωμενοι να δώσουν ξεχωριστό ΟΝΤ αν το ζητήσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 minutes ago, Thresh said:

Αν έχεις 2 κανάλια φωνής δίνουν ξεχωριστό ΟΝΤ + Speedport Plus επειδή το Fritz 5530 έχει μόνο μία RJ11 θύρα.

Κατά τα άλλα από τον Οκτώβριο του 2023 λόγω του κανονισμού της EETT είναι υποχρεωμενοι να δώσουν ξεχωριστό ΟΝΤ αν το ζητήσεις.

Δεν έχω δύο κανάλια.Στο adsl πολλοί γράφουν ότι δεν τους έδωσαν το fritz,οπως εμένα 

Έχω ξεχωριστή αντιμετώπιση από τους provider ,αφου η κυρία τηλεφωνική γραμμή που ειναι στη νοβα είναι ακόμα pstn

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, cumulus said:

Δεν έχω δύο κανάλια.Στο adsl πολλοί γράφουν ότι δεν τους έδωσαν το fritz,οπως εμένα 

Βρισκεται και σε έλλειψη γενικότερα, γι' αυτό το παράτησαν κι έχουν αρχίσει να δίνουν άλλο καινούριο σιγά σιγά.

Δημοσ.
5 minutes ago, Thresh said:

Βρισκεται και σε έλλειψη γενικότερα, γι' αυτό το παράτησαν κι έχουν αρχίσει να δίνουν άλλο καινούριο σιγά σιγά.

Προσωπικά δεν μεν πείραξε αφου εχω ένα fritz 7590 και μετά παίζει ένα dream machine pro που κάνει ό,τι θέλεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Jts είπε

Σου δώσανε το Nokia που δίνουν και στις μικρές δηλαδή;

Εντάξει είχα διαβάσει ότι κάποιοι που το ζήτησαν, το πήραν αλλά χρειαστηκαν πολλά τηλέφωνα.

Μάλλον κατάλαβαν ότι είναι λογικό να θέλουν ξεχωριστό ont κάποιοι οπότε το δίνουν.

Ναι το Nokia μου έδωσαν. Όταν ήρθαν να μου συνδέσουν την οπτική με το router τους το ζήτησα εκείνη τη στιγμή. Είχαν ένα μαζί τους και μου το έβαλαν επιτόπου κι εγώ σύνδεσα το 7590 πάνω. Μου είχαν στείλει ήδη το 5390 αλλά δεν ήθελα να συνδέσω αυτό. Μετά από λίγο καιρό αγόρασα το 5590 και αντικατέστησα το 7590.

4 ώρες πριν, cumulus είπε

Εγώ πάντως έχω 1000  με ξεχωριστό ont

Με ποιο router?

Επεξ/σία από D-Lux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...