nitroc Δημοσ. χθες στις 07:51 πμ Δημοσ. χθες στις 07:51 πμ Έχει πλάκα η προώθηση των υψηλών ταχυτήτων από τους τηλεφωνικούς πωλητές της κάθε εταιρίας , θα μπορούν όλα τα μελή της οικογένειας από τον 85 χρονών παππού μέχρι το νήπιο να βλέπουν streaming σε υψηλή ανάλυση 24/7 χωρίς διακοπή !!!
georgiosmag Δημοσ. χθες στις 08:39 πμ Δημοσ. χθες στις 08:39 πμ 1 ώρα πριν, seithan είπε Εάν περνούσα αυτά τα προβλήματα που έχεις, θα είχα ήδη πηδηχτεί από το παράθυρο! Πώς αντέχεις;;!;? Το έχεις κάνει και δεν το θυμάσαι γιατί έσκασες με το κεφάλι κάτω. Εξ ου και η λανθασμένη αντίληψη επίσης Αν όμως δεν το έχεις κάνει, μην περιμένεις τα προβλήματα να σου έρθουν. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
Ntinaras Δημοσ. χθες στις 09:19 πμ Δημοσ. χθες στις 09:19 πμ 17 ώρες πριν, dhm21911 είπε Αν θεωρείς ότι είναι κατάντια να έχεις 50 στην επαρχία πως πιστεύεις ότι νιώθουμε εμείς με 50 στο κέντρο της Αθήνας; Όχι πάνω στην Πάρνηθα σε κάνα βουνό, κέντρο Αθήνας. Αυτα ειναι θεμα δημαρχου που δεν αφηνει να σκαψουνε. 1 ώρα πριν, nitroc είπε Έχει πλάκα η προώθηση των υψηλών ταχυτήτων από τους τηλεφωνικούς πωλητές της κάθε εταιρίας , θα μπορούν όλα τα μελή της οικογένειας από τον 85 χρονών παππού μέχρι το νήπιο να βλέπουν streaming σε υψηλή ανάλυση 24/7 χωρίς διακοπή !!! Γιατι κακο ειναι? Σε μια γιαγια εχουμε βαλει 3 καμερες στο σπιτι για να δουμε μη παθει τιποτα. Μενει κεντρο και εχει 7/1 mbps. Η εικονα ειναι αθλια. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. χθες στις 09:23 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 09:23 πμ 7 hours ago, Jts said: Θα βγάλει το FRITZ!Box 5690 XGS κάποια στιγμή με 10gbps Ethernet, έχει ανακοινωθεί. Το ηλίθιο είναι ότι ζητάνε 70άρια και δεν έχεις επιλογή για απλό ont χωρίς το router αν θες να βάλεις δικό σου και πρέπει να spoofareis με δικό σου ont, και αυτό αναλογα σε τι olt σε έχουν μπορεί να είναι διαδικασία. Γερμανία έχω διαβάσει κάποιοι πάροχοι αν το ζητήσεις σου δίνουν ξεχωριστό. Αλλά εδώ μονο το "T" της Telekom μας άφησαν. Κι εδώ στην 1000αρα αν θες ζητάς ξεχωριστό, αλλά δίνουν το κλασικό με την 1Gbps port. Ίσως προμηθευτούν και ξεχωριστό για την 3Gbps κι άνω, ποιος ξέρει...
dhm21911 Δημοσ. χθες στις 09:27 πμ Δημοσ. χθες στις 09:27 πμ 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτα ειναι θεμα δημαρχου που δεν αφηνει να σκαψουνε. Γιατι κακο ειναι? Σε μια γιαγια εχουμε βαλει 3 καμερες στο σπιτι για να δουμε μη παθει τιποτα. Μενει κεντρο και εχει 7/1 mbps. Η εικονα ειναι αθλια. Αρχικά από όταν μπήκε η 50αρα έχουν αλλάξει 3 δήμαρχοι. Και εντάξει εγώ σου λέω ο Δούκας δεν θέλει να σκάψει. Ο Μπακογιάννης το σταυρό του Χριστού να βρίσκαμε θα έλεγε βάλτε οπτική ίνα από πάνω. Όσο για το σκάψιμο αφού ήδη έχουν σκάψει μια φορά για να βάλουν την 50αρα το πρόβλημα ποιο είναι; Δηλαδή η inalan πώς σκάβει στο στενό από πίσω αλλά η cosmote π.χ δεν μπορεί; Δεν είναι θέμα δημάρχου αδερφέ μου τα στοιχεία αυτά μου δείχνουν. Να σου πω και το άλλο; Έστρωσαν τους δρόμους στην γειτονιά μετά από περίπου 25 χρόνια έγινε αεροδρόμιο και ήρθαν μετά από πάνω ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ inalan και όποιος άλλος μπορείς να φανταστείς και έκαναν τον δρόμο να έχει φλεβιτιδα. 1
Ntinaras Δημοσ. χθες στις 09:30 πμ Δημοσ. χθες στις 09:30 πμ 1 λεπτό πριν, dhm21911 είπε Αρχικά από όταν μπήκε η 50αρα έχουν αλλάξει 3 δήμαρχοι. Και εντάξει εγώ σου λέω ο Δούκας δεν θέλει να σκάψει. Ο Μπακογιάννης το σταυρό του Χριστού να βρίσκαμε θα έλεγε βάλτε οπτική ίνα από πάνω. Όσο για το σκάψιμο αφού ήδη έχουν σκάψει μια φορά για να βάλουν την 50αρα το πρόβλημα ποιο είναι; Δηλαδή η inalan πώς σκάβει στο στενό από πίσω αλλά η cosmote π.χ δεν μπορεί; Δεν είναι θέμα δημάρχου αδερφέ μου τα στοιχεία αυτά μου δείχνουν. Να σου πω και το άλλο; Έστρωσαν τους δρόμους στην γειτονιά μετά από περίπου 25 χρόνια έγινε αεροδρόμιο και ήρθαν μετά από πάνω ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ inalan και όποιος άλλος μπορείς να φανταστείς και έκαναν τον δρόμο να έχει φλεβιτιδα. Δε ξερω τι λογους εχει ο καθενας. Παντως πριν 1-2 χρονια ειχανε στρωσει δρομους στο κεντρο και ειχαν φτιαξει πεζοδρομια. Φανταζομαι γι αυτο δε θελουν να τα χαλασουν (?) Στο Αγρινιο παλι θεωρουν οτι η οπτικη ειναι ξεπερασμενη
BLiTzER Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Γιατί να μη θέλουν να τα χαλάσουν; Περισσότερες μίζες για όλους.
Iamkontzo Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ 23 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα, τι να πουμε εμεις στην επαρχια που σερνομαστε με 50αρα και αλλοι ειναι ακομα με ADSL, μακαρι να εσκαβαν και σε εμας και ας τελειωναν σε ενα χρονο... Έρχεται η ΔΕΗ FiberGrid στην επαρχία. Ποιά είναι η γνώμη σου γιαυτό; 🙂
seithan Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, georgiosmag said: Το έχεις κάνει και δεν το θυμάσαι γιατί έσκασες με το κεφάλι κάτω. Εξ ου και η λανθασμένη αντίληψη επίσης Αν όμως δεν το έχεις κάνει, μην περιμένεις τα προβλήματα να σου έρθουν. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Δοξα τω Θεό, τα προβλήματα μου απέχουν παρασάγγας από το εάν θα μου φτάσει η γραμμή 1gbit με τους 30 καλεσμένους. Τα δυσβάσταχτα αυτά προβλήματα, ευτυχώς είναι για τους λίγους 🤣 Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από seithan
dhm21911 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Παντως πριν 1-2 χρονια ειχανε στρωσει δρομους στο κεντρο και ειχαν φτιαξει πεζοδρομια. Φανταζομαι γι αυτο δε θελουν να τα χαλασουν (?) Συμφωνω οτι πρωτα θα επρεπε να γινουν ολα τα εργα που πρεπει και μετα να στρωθει ο δρομος. Εδω περα ομως εστρωσαν και μετα περασαν ολα τα συνεργεια απο πανω. Εαν μενεις στην Αθηνα καταλαβαινεις τι εννοω. Καινουριοι δρομοι εχουν γινει με λωριδες απο σκαψιμο και τρυπες απο την ΕΥΔΑΠ , ενας αχταρμας με πατεντα ελληνικη.
georgiosmag Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 ώρες πριν, seithan είπε Δοξα τω Θεό, τα προβλήματα μου απέχουν παρασάγγας από το εάν θα μου φτάσει η γραμμή 1gbit με τους 30 καλεσμένους. Τα δυσβάσταχτα αυτά προβλήματα, ευτυχώς είναι για τους λίγους 🤣 Τραγικοί είσαστε βρε παιδιά. Πρέπει να το κοιτάξετε. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι είναι πρόβλημα. Διάβασε λίγο με περισσότερη προσοχή και θα το καταλάβεις. Απλώς απάντησα στα πλεονεκτήματα που έχει η διαφορά ταχύτητας. Προφανώς και δεν έχει σημασία για μια 2 φορές το χρόνο που ίσως χρειαστεί τόσο μεγάλη ταχύτητα και προφανώς κάποιοι σκέπτονται όπως εγώ και θέλουν πάντα το καλύτερο και αυτό εννοείται δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα για τους περισσότερους. Εγώ και 10gbps να μου πεις ότι βγήκε αρκεί να είναι λογικό το κόστος απόκτησης αναλογικά με αυτά που πληρώνω τώρα και θα το κάνω.
D-Lux Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Jts είπε Θα βγάλει το FRITZ!Box 5690 XGS κάποια στιγμή με 10gbps Ethernet, έχει ανακοινωθεί. Το ηλίθιο είναι ότι ζητάνε 70άρια και δεν έχεις επιλογή για απλό ont χωρίς το router αν θες να βάλεις δικό σου και πρέπει να spoofareis με δικό σου ont, και αυτό αναλογα σε τι olt σε έχουν μπορεί να είναι διαδικασία. Γερμανία έχω διαβάσει κάποιοι πάροχοι αν το ζητήσεις σου δίνουν ξεχωριστό. Αλλά εδώ μονο το "T" της Telekom μας άφησαν. Σε 1000αρες συνδέσεις της Cosmote η σύνδεση δεν γίνεται με ξεχωριστό ΟΝΤ κουτί. Είτε σου δίνουν το 5530 είτε κάποιο άλλο modem router που έχουν ενσωματωμένο το ONT. Αν θες τους ζητάς ξεχωριστό ΟΝΤ και στο βάζουν παραταύτα. Έτσι είχα κάνει εγώ όταν μου εγκατέστησαν την 1000αρα γιατί όταν έκανα τη μετάβαση είχα το 7590 που είναι πολύ καλύτερο του 5530 και ήθελα να το συνδέσω μέσω WAN. Σε μικρότερης ταχύτητα συνδέσεις παίρνεις ξεχωριστό ΟΝΤ. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από D-Lux
Jts Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, D-Lux είπε Σε 1000αρες συνδέσεις της Cosmote η σύνδεση δεν γίνεται με ξεχωριστό ΟΝΤ κουτί. Είτε σου δίνουν το 5530 είτε κάποιο άλλο modem router που έχουν ενσωματωμένο το ONT. Αν θες τους ζητάς ξεχωριστό ΟΝΤ και στο βάζουν παραταύτα. Έτσι είχα κάνει εγώ όταν μου εγκατέστησαν την 1000αρα γιατί όταν έκανα τη μετάβαση είχα το 7590 που είναι πολύ καλύτερο του 5530 και ήθελα να το συνδέσω μέσω WAN. Σε μικρότερης ταχύτητα συνδέσεις παίρνεις ξεχωριστό ΟΝΤ. Σου δώσανε το Nokia που δίνουν και στις μικρές δηλαδή; Εντάξει είχα διαβάσει ότι κάποιοι που το ζήτησαν, το πήραν αλλά χρειαστηκαν πολλά τηλέφωνα. Μάλλον κατάλαβαν ότι είναι λογικό να θέλουν ξεχωριστό ont κάποιοι οπότε το δίνουν. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Jts
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 8 ώρες πριν, Iamkontzo είπε Έρχεται η ΔΕΗ FiberGrid στην επαρχία. Ποιά είναι η γνώμη σου γιαυτό; 🙂 Εντος της επομενης πενταετιας λεει, δεν ξερω κατα ποσο θα τηρηθουν τα χρονοδιαγραμματα ελπιζω ομως πριν παρω συνταξη σε καμια δεκαετια να εχει ερθει...
cumulus Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 hours ago, D-Lux said: Σε 1000αρες συνδέσεις της Cosmote η σύνδεση δεν γίνεται με ξεχωριστό ΟΝΤ κουτί. Είτε σου δίνουν το 5530 είτε κάποιο άλλο modem router που έχουν ενσωματωμένο το ONT. Αν θες τους ζητάς ξεχωριστό ΟΝΤ και στο βάζουν παραταύτα. Έτσι είχα κάνει εγώ όταν μου εγκατέστησαν την 1000αρα γιατί όταν έκανα τη μετάβαση είχα το 7590 που είναι πολύ καλύτερο του 5530 και ήθελα να το συνδέσω μέσω WAN. Σε μικρότερης ταχύτητα συνδέσεις παίρνεις ξεχωριστό ΟΝΤ. Εγώ πάντως έχω 1000 με ξεχωριστό ont
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα