eko13 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ Μεταξυ μας πιστεύω περισσοτερο καλύτερες τιμες χρειάζεται ο κοσμος παρα αυξηση ταχυτητας, 300αρα πιστεύω ειναι υπεραρκετα για το 95% των χρηστων. Εγω με 100αρα μονο προβλημα τελικης ταχυτητας (οτι δεν με φτανουν δηλαδη τα 100) δεν εχω, τα μονα προβληματα ειναι απο αναξιοπιστια της γραμμης... 1
michael92 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 μμ 27 λεπτά πριν, georgiosmag είπε νάτανε η ζήλια ψώρα... αλλά όταν είσαι άσχετος και κοιμάσαι σε ύπνο βαθύ και ξυπνάς ξαφνικά και λες ας διαβάσω λίγο ινσόμνια αυτά παθαίνεις... Θα ρωτήσω σήμερα κιόλας πάντως και αν επειδή έχω One και από 52 που πληρώνω για την χιλιάρα με πάνε 62 για την 3χίλιαρη την πήρα εχθές Όλοι είναι άσχετοι και σε ζηλεύουνε, άδικος κόσμος. 10 λεπτά πριν, alex8850 είπε Τι σχέση έχει αν ο τύπος έχει 1gbps με το επιχείρημα που έκανε? Κάνε αντιπαράθεση στο επιχείρημα όχι σε κάτι άσχετο. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί χρειάζεται την ταχύτητα με χαζοεπιχειρήματα λες και είμαστε οι γονείς του και πρέπει να του δώσουμε την άδεια. Ο καθένας κάνει τα λεφτά του ότι θέλει. 15 λεπτά πριν, alex8850 είπε Αυτός ο γκομενίστικος τρόπος αντιπαραθέσεων είναι δικός σας ή δεν έχετε καταλάβει ότι τα κοντινά σας πρόσωπα σας έχουν χειραγωγήσει? Δατς σέξιστ.
alex8850 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ 1 minute ago, michael92 said: Όλοι είναι άσχετοι και σε ζηλεύουνε, άδικος κόσμος. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί χρειάζεται την ταχύτητα με χαζοεπιχειρήματα λες και είμαστε οι γονείς του και πρέπει να του δώσουμε την άδεια. Ο καθένας κάνει τα λεφτά του ότι θέλει. Δατς σέξιστ. Πέσαμε σε genz?
michael92 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:09 μμ Μόλις τώρα, alex8850 είπε Πέσαμε σε genz? Ναι και γράφω από τα 5 στο forum, το βρήκες... 2 2
alex8850 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:11 μμ 1 minute ago, michael92 said: Ναι και γράφω από τα 5 στο forum, το βρήκες... Ε τότε είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. btw αφού παίζεις αυτήν την κάρτα γκόμενος μπορεί να είναι άντρας, γυναίκα, αυτό και ότι γουστάρεις. Θέλω να είμαστε openmind.
Jts Δημοσ. Πέμπτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:20 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgiosmag είπε 99.9% των περιπτώσεων στην ζωή σου να προσπαθείς να μην είσαι απόλυτα σίγουρος και το κυριότερο να μην μεταδίδεις με τόση σιγουριά αυτή σου την άποψη. ΝΑΙ πες την γνώμη σου και συζήτησε το αλλά μην είσαι απόλυτος Το είπα σαν παράδειγμα και όχι ότι έφταιγε η βιντεοκλήση. Τη στιγμή μάλιστα που έγινε είχα ανοικτά καμιά 20αριά τόρεντ και μοίραζα δίχως κόφτη (το είχα ξεχάσει γιατί πρόσφατα έκανα επαναφορά το λογισμικό του synology μου και το download station δεν συγχωρεί) και επειδή τους έχω όλους στην οικογένεια στο εξωτερικό μέσα στο τριπάκι έχουν και αυτοί τρελές ταχύτητες και η βιντεοκλήσεις αυτές τρώνε τρελό bandwidth οπότε όλοι μαζί και τα τόρεντ και η βιντεοκλήση γονάτισαν το σύστημα. για το σχόλιο σου "ρουτεράκια" και 300-400 mbps πνίγηκα στην κυριολεξία γιατί τράβαγα εκείνη τη στιγμή τζούρα καφέ... Επειδή είμαι τρελός σχετικά με την τεχνολογία αν δεις το mesh Που έχω στο σπίτι μου θα χαμηλώσεις το βλέμμα σου πολύ ταπεινά και θα ζητήσεις συγνώμη λέγοντας "δεν ήξερα" λολ . Ιεροσυλία επίσης το σχόλιο για το 6ε κλπ για τα κοινά ρούτερ που δίνουν οι πάροχοι σε σύγκριση με το fritzbox που δίνει υποχρεωτικά η κοσμοτέ λόγο χιλιάρας... Σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού μου και να πας (τρίτος όροφος) ακόμη και γύρω από την πολυκατοικία θα συνδεθείς στην χειρότερη με 800-1000... μέσα στο σπίτι εκεί τα νούμερα είναι άστα να πάνε... παίζω alyx ασύρματα στο quest3 Και ταυτόχρονα στέλνω preview recording στην c9 μου με μηδενικό λαγκ καλύτερα και από καλώδιο ict υπεύθυνος σε μεγάλη εταιρία (καμιά 20αριά σέρβερ και καμιά κατοστή χρήστες) στο επάγγελμα και τρελός στην ιδιωτική μου ζωή με την τεχνολογία... οπότε καταλαβαίνεις μάλλον ξέρω τι λέω Το μέτρησες με κάποιον τρόπο η διαβάζοντας στο ίντερνετ? Ναι με το av1 πλέον έριξε στο μισό το Bitrate αλλά ΟΧΙ για όλες τις ταινίες.. ταινίες σημαντικές dv και με dtsx ultra κλπ με πολύ δράση ακόμη και τώρα χτυπάει 25 και βάλε και άσε τι λένε στο ίντερνετ... να δοκιμάζεις ΜΟΝΟΣ σου και μην πιστεύεις σε τίποτε. Και όπως είπα και πιο πάνω παραδείγματα εκφράζω και δεν είναι κάτι συγκεκριμένο το πρόβλημα. Γενικά γράφετε για να γράφετε ρε παιδιά η ενδιαφέρεστε πραγματικά για το θέμα στο οποίο γράφετε? Μη γκρινιάζεις. Πάρε τους τηλέφωνο και ζήτησε τους να σου λύσουν το πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι να τους πεις απευθείας να σε συνδέσουν σε άλλο ντισλαμ... έτσι πες τους με τη μια... είναι συνεργάσιμα τα παιδιά που δουλεύουν στη βοήθεια... σπάνια να πέσεις σε βλάκα/χαζή... 52 για 1000d/500u σε one συμβόλαιο με 3 κινητά και 1 data κάρτα (συνολικά 130 κάτι όλα απεριόριστα δίχως πολιτική)... Να κλαίμε για την απάτη των παρόχων αλλά να μην κλαίμε για την δική μας αμάθεια... Με σωστό QoS και αν ήταν όλες οι συσκευές wifi 6/6Ε ή συνδεδεμένες με ethernet δεν θα είχες θέμα, απλά θα μειωνόταν η ταχύτητα στα torrent. ~25mbps είναι το μέγιστο, όπως λες κι εσύ στις μεγάλες streaming υπηρεσίες με καλύτερη την apple Dts:x δεν εχει το Netflix, μόνο Disney + σε ελάχιστους τίτλους και αυτό lossy, με codec που υποστηρίζεται από ελάχιστες συσκευές, όπως αντίστοιχα το DD+ Atmos(~700kbps). Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:17 μμ από Jts
michael92 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ 17 λεπτά πριν, alex8850 είπε Ε τότε είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. btw αφού παίζεις αυτήν την κάρτα γκόμενος μπορεί να είναι άντρας, γυναίκα, αυτό και ότι γουστάρεις. Θέλω να είμαστε openmind. Όντως δύσκολα τα πράγματα όταν δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία. Που να μην το έγραφα και σε engreek. 1
thanasis00 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgiosmag είπε 99.9% των περιπτώσεων στην ζωή σου να προσπαθείς να μην είσαι απόλυτα σίγουρος και το κυριότερο να μην μεταδίδεις με τόση σιγουριά αυτή σου την άποψη. ΝΑΙ πες την γνώμη σου και συζήτησε το αλλά μην είσαι απόλυτος Το είπα σαν παράδειγμα και όχι ότι έφταιγε η βιντεοκλήση. Τη στιγμή μάλιστα που έγινε είχα ανοικτά καμιά 20αριά τόρεντ και μοίραζα δίχως κόφτη (το είχα ξεχάσει γιατί πρόσφατα έκανα επαναφορά το λογισμικό του synology μου και το download station δεν συγχωρεί) και επειδή τους έχω όλους στην οικογένεια στο εξωτερικό μέσα στο τριπάκι έχουν και αυτοί τρελές ταχύτητες και η βιντεοκλήσεις αυτές τρώνε τρελό bandwidth οπότε όλοι μαζί και τα τόρεντ και η βιντεοκλήση γονάτισαν το σύστημα. για το σχόλιο σου "ρουτεράκια" και 300-400 mbps πνίγηκα στην κυριολεξία γιατί τράβαγα εκείνη τη στιγμή τζούρα καφέ... Επειδή είμαι τρελός σχετικά με την τεχνολογία αν δεις το mesh Που έχω στο σπίτι μου θα χαμηλώσεις το βλέμμα σου πολύ ταπεινά και θα ζητήσεις συγνώμη λέγοντας "δεν ήξερα" λολ . Ιεροσυλία επίσης το σχόλιο για το 6ε κλπ για τα κοινά ρούτερ που δίνουν οι πάροχοι σε σύγκριση με το fritzbox που δίνει υποχρεωτικά η κοσμοτέ λόγο χιλιάρας... Σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού μου και να πας (τρίτος όροφος) ακόμη και γύρω από την πολυκατοικία θα συνδεθείς στην χειρότερη με 800-1000... μέσα στο σπίτι εκεί τα νούμερα είναι άστα να πάνε... παίζω alyx ασύρματα στο quest3 Και ταυτόχρονα στέλνω preview recording στην c9 μου με μηδενικό λαγκ καλύτερα και από καλώδιο ict υπεύθυνος σε μεγάλη εταιρία (καμιά 20αριά σέρβερ και καμιά κατοστή χρήστες) στο επάγγελμα και τρελός στην ιδιωτική μου ζωή με την τεχνολογία... οπότε καταλαβαίνεις μάλλον ξέρω τι λέω Αποσύρω το μήνυμα για να μην γίνει αντιπαράθεση. Καλή συνέχεια. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:18 μμ από thanasis00
heavyrain Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ Είμαι και εγώ σ αυτούς που ειναι διαθέσιμο ( Αθήνα περιστέρι) . Βεβαια περιμένω να μου συνδεθεί η 1000αρα.
dhm21911 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:08 μμ 5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα, τι να πουμε εμεις στην επαρχια που σερνομαστε με 50αρα και αλλοι ειναι ακομα με ADSL, μακαρι να εσκαβαν και σε εμας και ας τελειωναν σε ενα χρονο... Αν θεωρείς ότι είναι κατάντια να έχεις 50 στην επαρχία πως πιστεύεις ότι νιώθουμε εμείς με 50 στο κέντρο της Αθήνας; Όχι πάνω στην Πάρνηθα σε κάνα βουνό, κέντρο Αθήνας. 1
fremendog Δημοσ. Πέμπτη στις 04:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:24 μμ Καιρός ήταν! Βαρεθήκαμε να περιμένουμε 20-30 λεπτά κάθε φορά, μέχρι να κατέβει το Call of Duty απ’ το Steam.
Diavolos666 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ (επεξεργασμένο) Αν είχε τέτοι αγραμμή εδώ κοντά θα έβαζα και θα την μοίραζα σε 10 σπίτια, με 70/10 = 7 ευρώ 300-άρα γραμμή αν την σπάζαμε ισόποσα με limiter. Βέβαια εγώ εδώ στον δήμο Σερρών που ζω δεν θα δω τέτοια ούτε το 2050. Εδώ φανταστείτε είμαστε ο ΜΟΝΟΣ νομός που ενώ ανήκει στην κεντρική Μακεδονία, η Digea μας έχει με Δυτική Μακεδονία και Θράκη στην τηλεόραση γιατί εκείνοι δεν έχουν πολλά κανάλι ακαι το έκανε για να έχουν και τα δικά μας... μαθαίνω τι γίνεται στον Έβρο και δεν μαθαίνω τι γίνεται στην Κεντρική Μακεδονία! Όλα ανάποδα σε αυτή την χώρα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:55 μμ από Diavolos666
Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:25 μμ 6 ώρες πριν, Thresh είπε ZTE ZXHN F8648P το router που δίνουν για όσους αναρωτιούνται. XGS-PON, το οποίο δίνουν και στο πιλοτικό της 10Gbps. φτάνει καλές ταχύτητες αυτό η θα θέλει αλλαγή ?
BLiTzER Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ 3 ώρες πριν, eko13 είπε Μεταξυ μας πιστεύω περισσοτερο καλύτερες τιμες χρειάζεται ο κοσμος παρα αυξηση ταχυτητας, 300αρα πιστεύω ειναι υπεραρκετα για το 95% των χρηστων. Εγω με 100αρα μονο προβλημα τελικης ταχυτητας (οτι δεν με φτανουν δηλαδη τα 100) δεν εχω, τα μονα προβληματα ειναι απο αναξιοπιστια της γραμμης... Θα πέσετε από τα σύννεφα, αλλά ο κόσμος χρειάζεται αυτό που δεν έχει. Εσύ έχεις καλές ταχύτητες, οπότε χρειάζεσαι καλές τιμές. Εγώ που έχω μαξ 24άρα (σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την Ομόνοια...), χρειάζομαι πρώτα την ταχύτητα.
BlueBlade Δημοσ. Πέμπτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:38 μμ 6 ώρες πριν, nat10 είπε Ναι έχει σκαψει σε ένα σημείο της Αθήνας κ το διαφημίζει ότι υποστηρίζει αυτό..ενώ στις πιο πολλές περιοχές στην Αθήνα με το ζόρι δίνουν 50mbps Καλή η υπερβολή αλλά κάπου ώπα ρε παιδιά. Ένα τεράστιο κομμάτι της Αθήνας το έχουν σκάψει κανονικά. Ακόμα και οι πιο "σαπιες περιοχές" όπως πχ πλατεία Αττικής έχουν κανονικά FTTH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα