delpetro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα χρειάζομαι καινούργιο κινητό άμεσα επειδή το 11 lite της Xiaomi μου χάλασε. Θα το πάρω δώσεις Iphone 13 στα 576 ευρώ Samsung s24 στα 816 ευρώ Αν ήταν στα ίδια λεφτά θα πήγαινα στο σ24 με κλειστά μάτια αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή. Με ενδιαφέρει η μπαταρία να βγάζει μια μέρα με χρήση. Χιαομι δεν θα ξανά αγόραζα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από delpetro
Sammaros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Ποιο είναι το budget και τι άλλο σε ενδιαφέρει σε ενα κινητό πέρα από μπαταρία: πχ refresh rate μεγαλο, gaming, να βγάζεις video, σκετο browsing κλπτ
delpetro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Με ενδιαφέρει να βγάζει καλή φωτό μέρα νυχτα κ γρήγορα γτ με την μπακατελα που έχω τώρα κάνει μια ώρα να βγάλει φωτό κ πρέπει να έχεις τέρμα σταθερό ✋.
tsimisdel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, delpetro είπε Καλημέρα χρειάζομαι καινούργιο κινητό άμεσα επειδή το 11 lite της Xiaomi μου χάλασε. Θα το πάρω δώσεις Iphone 13 στα 576 ευρώ Samsung s24 στα 816 ευρώ Αν ήταν στα ίδια λεφτά θα πήγαινα στο σ24 με κλειστά μάτια αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή. Με ενδιαφέρει η μπαταρία να βγάζει μια μέρα με χρήση. Χιαομι δεν θα ξανά αγόραζα. Κοίταξε, ως κάτοχος του iPhone 14, το οποίο θεωρητικά μιλώντας, έχει καλύτερη μπαταρία από το 13, με χρήση, ειδικά δεδομένα, μέρα δύσκολα βγάζεις, εκτός αν το στραγγίζεις και το αφήσεις να σβήσει από μπαταρία. Το Samsung πιστεύω ότι τα πάει καλύτερα σε θέμα μπαταρίας, χωρίς φυσικά να έχω προσωπική πείρα, όχι ότι υστερεί και σε κάμερες, εφόσον το ζητάς και αυτό. Συγκριτικά αν το δούμε, το Samsung έχει πιο ζωντανά χρώματα στις φωτογραφίες, το iPhone πιο φυσικά. Είναι το τι ζητάς εσύ και πρωτίστως, το iPhone είναι κάτι διαφορετικό σε θέμα λογισμικού, ενδεχομένως λόγω της συνήθειας με το android, να δυσκολευτείς σε πράγματα, κερδίζεις όμως σε θέμα ομαλής χρήσης, χωρίς φυσικά να είναι αψεγάδιαστο και το iOS.
Sammaros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, delpetro είπε Με ενδιαφέρει να βγάζει καλή φωτό μέρα νυχτα κ γρήγορα γτ με την μπακατελα που έχω τώρα κάνει μια ώρα να βγάλει φωτό κ πρέπει να έχεις τέρμα σταθερό ✋. Σε αυτα τα λεφτά, 850€, θα έλεγα ότι μπορείς να πάρεις το samsung galaxy s24 ultra από σκρουτζομαγκαζο αμα σε παίρνει να τα δώσεις όλα μαζί. Διαφορετικά κοίταξε κανένα καταναλωτικό δάνειο με μικρό επιτόκιο. https://mr-mobile.gr/shop/samsung-sm-s928-galaxy-s24-ultra-5g-6-8-12gb-256gb-titanium-yellow/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα