Neptu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Είχα πάει πριν χρόνια στον λογιστή μου, είχε πατήσει μερικά κουμπάκια στον υπολογιστή του και μου έβγαλε μια αναφορά για το τελικό εισόδημα για επίκληση. Αυτό μπορώ να το κάνω και μόνος μου μέσα από το taxis ή βγαίνει μέσω κάποιου προγράμματος που έχουν οι λογιστές; Δεν είναι ότι το χρειάζομαι τώρα, καθαρά από περιέργεια ρωτάω να ξέρω όταν το χρειαστώ 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, Neptu είπε Είχα πάει πριν χρόνια στον λογιστή μου, είχε πατήσει μερικά κουμπάκια στον υπολογιστή του και μου έβγαλε μια αναφορά για το τελικό εισόδημα για επίκληση. Αυτό μπορώ να το κάνω και μόνος μου μέσα από το taxis ή βγαίνει μέσω κάποιου προγράμματος που έχουν οι λογιστές; Δεν είναι ότι το χρειάζομαι τώρα, καθαρά από περιέργεια ρωτάω να ξέρω όταν το χρειαστώ για την επικληση εισοδηματος προηγουμενων ετων μιλας? την περιφημη αναλωση κεφαλαιου?
Neptu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε για την επικληση εισοδηματος προηγουμενων ετων μιλας? την περιφημη αναλωση κεφαλαιου? ναι αυτό. Εντάξει ξέρω ότι μπορώ να το υπολογίσω και μόνος με βάση την παλιά αναφορά που έχω αλλά λεώ μήπως γίνεται αυτόματα γιατί σε μερικά σημεία δε καταλαβαίνω πως βγαίνει. θα μου φάει όλη μέρα να το βρω
fitsoulas2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Neptu είπε ναι αυτό. Εντάξει ξέρω ότι μπορώ να το υπολογίσω και μόνος με βάση την παλιά αναφορά που έχω αλλά λεώ μήπως γίνεται αυτόματα γιατί σε μερικά σημεία δε καταλαβαίνω πως βγαίνει. θα μου φάει όλη μέρα να το βρω Noμιζω οτι αν δεν υπαρχει τοτε αυτοματως δε μπορει να συμπληρωθει ο κωδικος του (787). Καλο ειναι παντως να μην επιχειρησεις να το υπολογισεις μονος σου, να το αναθεσεις σε λογιστη.
militarist Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Πάτα και ‘‘σύ μερικά κουμπάκια και δες τι θα γίνει 😀😅 3 1
Neptu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Noμιζω οτι αν δεν υπαρχει τοτε αυτοματως δε μπορει να συμπληρωθει ο κωδικος του (787). Καλο ειναι παντως να μην επιχειρησεις να το υπολογισεις μονος σου, να το αναθεσεις σε λογιστη. Αν ήθελα για σοβαρή δουλειά δε θα το υπολόγιζα μόνος. Ρε μάγκες έλεος κάποια πράγματα ενοούνται. Η ερώτηση είναι απλή. Βγαίνει αυτόματα κάπως από το taxis ή μέσω των προγραμμάτων που έχουν οι λογιστές;
fitsoulas2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Neptu είπε Αν ήθελα για σοβαρή δουλειά δε θα το υπολόγιζα μόνος. Ρε μάγκες έλεος κάποια πράγματα ενοούνται. Η ερώτηση είναι απλή. Βγαίνει αυτόματα κάπως από το taxis ή μέσω των προγραμμάτων που έχουν οι λογιστές; δε καταλαβα τι ειπες αλλα σου εδωσα την απαντηση. Συμπληρωνεις τον 787 και αν εχεις διαθεσιμο προς αναλωση περναει, αν δεν εχεις δε περναει. Αν θελεις να μαθεις ποσο ακριβως εχεις απευθυνσου σε λογιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα