Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες μου καλησπέρα. Ενδιαφέρετε ένας φίλος για να κάνει νέο pc desktop. Εχω βρει και έχω δει κάποια pc έτοιμα και έκανα και κάποιες τροποποιήσεις δικές μου γιατί ζήτησε την βοήθεια μου. Θέλει όχι κάτι εξεζητημένο αλλά να παίζει χωρίς πρόβλημα τα games του. Δεν είναι απαιτητικός gamer δλδ δεν παίζει βαριά games. Αυτό που έκανα είναι υπερβολικό build ή είναι καλό. Οτιδήποτε πιστεύετε πείτε μου είτε να αλλάξω είτε ότι είναι καλά !!

Άνοιγμα «Gaming G5 Intel  Custom Gaming PCs  Msystems».png

Δημοσ.

Θα πηγαινα σε  τουλαχιστον σε 7600x amd για να χωρεσει και η ddr5,4060 δεν ειναι οτι καλυτερο επισης..

Βασικα πρεπει να πεις ποιο ειναι το budget για να ξερουμε τι χωραει στο συστημα

Δημοσ.

"Περίεργη" σύνθεση.

Μάλλον όχι οτι καλύτερο για τα ζητούμενά σου αλλά αυτό θα το ξέρουμε αν τα αναπτύξεις πλήρως.

Στην παρούσα σύνθεση:

• μέτρια ψύκτρα για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή
  • οριακή μνήμη για gaming, θεωρώ must τα 32gb για κάποιο που στήνει "σήμερα" gaming pc ώστε να είναι άνετος
Δημοσ.
Στις 15/1/2025 στις 11:03 ΜΜ, ougxar είπε

Θα πηγαινα σε  τουλαχιστον σε 7600x amd για να χωρεσει και η ddr5,4060 δεν ειναι οτι καλυτερο επισης..

Βασικα πρεπει να πεις ποιο ειναι το budget για να ξερουμε τι χωραει στο συστημα

Το budget είναι στα 1300-1500€

Προτιμάει Intel γιαυτο και πήγα σε αυτόν 

Αντί για 4060 τι προτείνεις 

Στις 16/1/2025 στις 4:53 ΠΜ, nickol-us είπε

"Περίεργη" σύνθεση.

Μάλλον όχι οτι καλύτερο για τα ζητούμενά σου αλλά αυτό θα το ξέρουμε αν τα αναπτύξεις πλήρως.

Στην παρούσα σύνθεση:

• μέτρια ψύκτρα για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή
  • οριακή μνήμη για gaming, θεωρώ must τα 32gb για κάποιο που στήνει "σήμερα" gaming pc ώστε να είναι άνετος

Η επόμενη λύση είναι για υδρόψυξη κάποια της Corsair είτε της Be quiet την dark rock 5 πολύ προτείνουν. 
Πιστεύω και εγώ πρέπει να πάει σε 32gb ram. 

Δημοσ.
Στις 15/1/2025 στις 10:44 ΜΜ, Moxito_07 είπε

Μάγκες μου καλησπέρα. Ενδιαφέρετε ένας φίλος για να κάνει νέο pc desktop. Εχω βρει και έχω δει κάποια pc έτοιμα και έκανα και κάποιες τροποποιήσεις δικές μου γιατί ζήτησε την βοήθεια μου. Θέλει όχι κάτι εξεζητημένο αλλά να παίζει χωρίς πρόβλημα τα games του. Δεν είναι απαιτητικός gamer δλδ δεν παίζει βαριά games. Αυτό που έκανα είναι υπερβολικό build ή είναι καλό. Οτιδήποτε πιστεύετε πείτε μου είτε να αλλάξω είτε ότι είναι καλά !!

Άνοιγμα «Gaming G5 Intel  Custom Gaming PCs  Msystems».png

μην πάρεις 8GB εν έτη 2025 πληρώνοντας χρήματα για καινούργια κάρτα... πάρε καλύτερα κάτι αντίστοιχου κόστους σε AMD ή arc b580  αν την βρείς κάτω απο 330  η κάτι σε μεταχειρισμένο. 

Ο επεξεργαστής δεν χρειάζεται να ειναι Κ μιας και η μητρική δεν επιτρέπει OC και επίσης απότι κατάλαβα ο φίλος σου μάλλον δεν θα κάνει έτσι και αλλιώς

ούτε igpu χρειάζεσαι οπότε πήγαινε σε 11400 F για εξοικονόμηση χρημάτων (ή 14500 ή έστω 14500KF), ας πάνε στην κάρτα γραφικών αυτά τα χρήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...