pikoriko Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Οποτε οποιος εχει 4090 να παραμεινει στην κάρτα του.Δεν χρειάζεται να την σκοτώσει για να αγοράσει την σειρά 5χχχ ( γνώμη μου ) 2 1
apikoulas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες O πετσακας τα βγαζει τα δις του απο το ΑΙ πλεον, χεστηκανε για τους ψωροgamers.... 4 2
Vigilante1319 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Απο 3060ti πας σε 5070 η περιμενεις για 5060ti?
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, Painmaker είπε Θεός φυλαξοι... 🤢🤮. AMD, INTEL, σώστε μας. 2,5 χρόνια περιμέναμε για αυτό; τουλάχιστον παραπάνω VRAM, να είχαν, πέρα από την RTX 5090. τη vram τη δίνουν με το σταγονόμετρο 2
lawlezz Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 hour ago, kosmasgr said: Ναι αν δεις για παράδειγμα 4080super και 5080 , cuda cores και frequency είναι σχεδόν ίδια. Η διαφορά τους είναι στα tensor cores δηλαδή για DLSS και frame generator. Έχουν και κάτι βελτιώσεις οι νέες σε encoders κλπ αλλά για επαγγελματική δουλειά οι διάφορες θα είναι σε μονοψήφιο ποσοστό η μονη σωστη κ λογικη απαντηση σε ευχαριστω που υπαρχεις εισαι μεσα στους λιγους 1
georgiosmag Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Και ποιος ο λόγος να απενεργοποιεί κάνεις το dlss4? Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Εγώ αυτό που βλέπω είναι μισή κατανάλωση και ποιο κάτω η 5070 από την 4090 καθώς και ίδια απόδοση στα παιχνίδια. Με dlss4 φυσικά. Όλα τα υπόλοιπα τα διαβάζω βερεσε Επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι και στο 1/3 της τιμής της σημερινής από την 4090. Οπότε μπράβο Nvidia. Απλά αυτοί που έχουν πάρει πρόσφατα 4090 θα τραβάνε τα τέτοια τους τώρα και με το δίκιο τους. Θα τους συμβούλευα να κινηθούν γρήγορα να τις σπρώξουν φτηνά κιόλας να πάρουν 5070 και να τους μείνει και κάνα 500-700 ευρώ στην τσέπη! Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από georgiosmag 1 1 1 4
lawlezz Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 9 minutes ago, georgiosmag said: Και ποιος ο λόγος να απενεργοποιεί κάνεις το dlss4? Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Εγώ αυτό που βλέπω είναι μισή κατανάλωση και ποιο κάτω η 5070 από την 4090 καθώς και ίδια απόδοση στα παιχνίδια. Με dlss4 φυσικά. Όλα τα υπόλοιπα τα διαβάζω βερεσε Επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι και στο 1/3 της τιμής της σημερινής από την 4090. Οπότε μπράβο Nvidia. Απλά αυτοί που έχουν πάρει πρόσφατα 4090 θα τραβάνε τα τέτοια τους τώρα και με το δίκιο τους. Θα τους συμβούλευα να κινηθούν γρήγορα να τις σπρώξουν φτηνά κιόλας να πάρουν 5070 και να τους μείνει και κάνα 500-700 ευρώ στην τσέπη! Καλά πάρε 5070 κ μην λες πράγματα βερεσέ εσύ 🤣 1
SUBZERO1231 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) RTX 5090 = RTX 4090Ti RTX 5080 = RTX 4080Ti Super etcetc Yuck Bonus meme: Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από SUBZERO1231 2
Witcher1st Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 hours ago, CarlitoGR said: Μια χαρά για οποιον προέρχεται απο σειρα 30xx Και η σειρα 40xx φαινεται λουκουμι για εμενα που εχω σειρα 20xx.. 1 1
korakios Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 6 ώρες πριν, lbit είπε Επισης, η intel για low/medium GPU specs (οπως και οι game κονσολες) ειναι γροθια στο στομαχι και για τις δυο εταιριες (NVIDIA/AMD) , ετσι ωστε να μην ανεβαζουν πολυ τις τιμες στις main stream καρτες. Δυστυχώς έτσι νόμιζαν όλοι στην αρχή αλλά τελικά θέλει καλή cpu , το οποίο δεν παίζει σα σενάριο στην κατηγορία budget που απευθύνεται . Το να "φτιάξει" τους drivers χλωμό Ψάξε B580 cpu overhead και θα καταλάβεις . Ίσως τα καταφέρει στην 3η γενιά
georgiosmag Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 ώρες πριν, lawlezz είπε Καλά πάρε 5070 κ μην λες πράγματα βερεσέ εσύ 🤣 Δεν τα λέω εγώ. Όλος ο πλανήτης τα λέει. Τώρα το ότι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να λένε για να μαζέψουν εντυπώσεις δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Το dlss4 είναι υπαρκτό. Άσε τι λέω εγώ. Από 50fps να εκτοξεύεται σε 250 όταν το έχεις ενεργό όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό. Και φυσικά θα πάρω 5070. Στα 800 ευρώ που θα έρθει Ελλάδα είναι σούπερ τιμή. 1
tsf Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Με όλον τον σεβασμό, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι είναι απογοητευμένοι με τις επιδόσεις.. Ανεπαρκής vram, μικρές έως ασήμαντες βελτιώσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά όσον αφορά στην απόδοση rasterization κ.ο.κ. Λάβετε ορισμένοι υπόψη πως εφεξής, η βιομηχανία θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην AI όπως είναι για παράδειγμα η τεχνολογία DLSS upscaling και εδώ οι διαφορές είναι χαοτικές χωρίς μάλιστα τα ψεγάδια της προηγούμενης γενιάς DLSS 3.x όπως τα latency και ghosting τα οποία φαίνονται να εξαλείφονται αμφότερα και η ποιότητα του upscaling είτε γίνεται με "ψεύτικα" frames είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο ικανοποιητικό αν όχι απλά εντυπωσιακό (μέχρι στιγμής) ενώ όλες οι εταιρίες πλέον την ενσωματώνουν στα παιχνίδια τους! Όσον αφορά στην vram, αυτή προφανώς όπως διαβάσαμε, με την νέα τεχνολογία θα αξιοποιείται λιγότερη οπότε η κατάσταση δεν είναι τόσο "τραγική" όσο την παρουσιάζουν κάποιοι. Και τέλος, η τιμές msrp δεν είναι και πολύ φθηνές αλλά όλοι μας τις περιμέναμε πιο "φουσκωμένες".. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από tsf 1
nickk0kkav Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μονο raster χωρις rt ??? Σχεδόν καθόλου βελτιώσεις λογικά.. 1 ώρα πριν, tsf είπε Με όλον τον σεβασμό, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι είναι απογοητευμένοι με τις επιδόσεις.. Ανεπαρκής vram, μικρές έως ασήμαντες βελτιώσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά όσον αφορά στην απόδοση rasterization κ.ο.κ. Λάβετε ορισμένοι υπόψη πως εφεξής, η βιομηχανία θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην AI όπως είναι για παράδειγμα η τεχνολογία DLSS upscaling και εδώ οι διαφορές είναι χαοτικές χωρίς μάλιστα τα ψεγάδια της προηγούμενης γενιάς DLSS 3.x όπως τα latency και ghosting τα οποία φαίνονται να εξαλείφονται αμφότερα και η ποιότητα του upscaling είτε γίνεται με "ψεύτικα" frames είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο ικανοποιητικό αν όχι απλά εντυπωσιακό (μέχρι στιγμής) ενώ όλες οι εταιρίες πλέον την ενσωματώνουν στα παιχνίδια τους! Όσον αφορά στην vram, αυτή προφανώς όπως διαβάσαμε, με την νέα τεχνολογία θα αξιοποιείται λιγότερη οπότε η κατάσταση δεν είναι τόσο "τραγική" όσο την παρουσιάζουν κάποιοι. Και τέλος, η τιμές msrp δεν είναι και πολύ φθηνές αλλά όλοι μας τις περιμέναμε πιο "φουσκωμένες".. Αυτο το παραμύθι οτι με τις νεες τεχνολογίες θα χρειάζεται μικρότερη vram το διαβαζω τουλάχιστον 10χρονια...μαντεψε η πραξη αλλα λεει .
toxoths73 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Παλιά όταν πήγαινες από 8bit σε 16bit έβλεπες "παπάδες" και τώρα από RTX 40 σε RTX 50 βλέπεις "παπάρες" . 1 2
VonDoulen Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Με την RTX 4070 super μου....νομίζω είμαι πολύ καλά ακόμη, για αρκετά χρόνια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα