teo1966 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω να βρω το hardware ID σε ένα λάπτοπ με Windows 7 64 bit που θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν διαγνωστικό αυτοκινήτων και για να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές και να μου τις ενεργοποιήσουν στο λαπτόπ χρειάζεται αυτό το hardware ID που δεν μπορώ να βρω. Υπάρχει κάποια εντολή CMD ? Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από teo1966
1ns0mn1a Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) τρέξε το πρόγραμμα (διαγνωστικό αυτοκινήτων) πχ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από 1ns0mn1a
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ "Hardware ID" στα Windows. Κάθε εφαρμογή (μπορεί να) ελέγχει διάφορα και να παράγει ένα δικό της αναγνωριστικό για να καταλαβαίνει αν παίζει σε διαφορετικό σύστημα.
teo1966 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Είχα διαβάσει ότι το βρίσκεις από το device menu στα network properties αλλά σε εμένα δεν βγάζει κάτι
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Πολύ πιθανό να κοιτάει απλώς την MAC Address του Network Adapter, που είναι σύνηθες. Αυτό μπορείς να το βρεις τρέχοντας getmac στη Γραμμή εντολών. Αλλά αν δεν επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή να μάθουμε τι ακριβώς ζητάει, δεν γίνεται δουλειά.
Kthulhou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου sto BIOS μπορείς να βρεις το UUID (αν θες αυτό) ή στις ιδιότητες του συστήματος το DeviceID ή κ ProductID, δες όμως επακριβώς τι σου ζητάει το πρόγραμμα
teo1966 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Ευχαριστώ σε όλους τελικά το πρόγραμμα διάβαζε το HWID
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα