george_ath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην παρέα. Ήρθε η στιγμή για να αλλάξω λάστιχα στην κούρσα (μην πω ότι έπρεπε ήδη να τα είχα αλλάξει) κι επειδή το προφίλ είναι πολύ περίεργο, κι επειδή οι τιμές κλασικά έχουν ανέβει στο θεό, το ψάχνω λιγάκι περισσότερο. Που λέτε, βρήκα το συγκεκριμένο. Μου αρέσει που στη βροχή παίρνει Α. Μου αρέσει που είναι γνωστή εταιρία και πως η τιμή που βρίσκω είναι αρκετά προσιτή. Με προβληματίζει όμως που λέει ότι είναι θερινό. Αφού έχει καλή πρόσφυση στο νερό, δεν θα κάνει και για τον χειμώνα με τις βροχές; Επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις, θα ήθελα την βοήθεια σας. 🤟🏼
achilles_g_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Για βροχές θα κάνει , για χιόνι όχι. Παλιό πέλμα, από τα καλά της εποχής τους. Δεν ήξερα ότι βγαίνει ακόμη. Στα τελευταία premuim contact δεν συμπεριλαμβάνεται η διάσταση σου. 1
george_ath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου @achilles_g_ σ’ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τα βρήκα και θέλω να πάω από βδομάδα να τα κλείσω. τώρα με αυτό που είπες πως είναι παλιό μοντέλο με προβλημάτισες…ελπίζω να μην είναι τίποτα ξεχασμένα!
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, george_ath είπε @achilles_g_ σ’ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τα βρήκα και θέλω να πάω από βδομάδα να τα κλείσω. τώρα με αυτό που είπες πως είναι παλιό μοντέλο με προβλημάτισες…ελπίζω να μην είναι τίποτα ξεχασμένα! Εχουν ημερομηνία παραγωγής στο πλάι.
george_ath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου @Ukforthemoment το ξέρω ντε! Θα το τσεκάρω. Να’σαι καλά!🤟🏼
achilles_g_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στις 15/1/2025 στις 6:46 ΜΜ, george_ath είπε @achilles_g_ σ’ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τα βρήκα και θέλω να πάω από βδομάδα να τα κλείσω. τώρα με αυτό που είπες πως είναι παλιό μοντέλο με προβλημάτισες…ελπίζω να μην είναι τίποτα ξεχασμένα! Παλιό πέλμα σαν γόμα και σχεδίαση, το μοντέλο μπορεί να βγαίνει ακόμη
george_ath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Παλιό πέλμα σαν γόμα και σχεδίαση, το μοντέλο μπορεί να βγαίνει ακόμη Ναι μεγάλε, 19η εβδομάδα του 2024. Κομπλέ!
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, george_ath είπε Ναι μεγάλε, 19η εβδομάδα του 2024. Κομπλέ! Πολύ καλύτερη επιλογή από κάτι eco κτλ που βγαίνουν στην διάσταση σου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα